reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
hellooo :laugh:
Ja jeszcze karmię cyckiem , mam zamiar tak pociągnąć do lata, az małemu roczek stuknie. Zobaczymy jak to będzie, bo jak narazie to sobie nie wyobrazam odstawienia , to będzie chyba niezła męczarnia, ryk i wogóle... :
Gdzie ta wiosan cholera no????? Nas wnocy śniegiem zasypało i zimno jak cholera
Co do kawy to nie pijam od czasów ciąży, sam jej zapach mnie obrzydzał jak w ciąży byłam i tak mi zostało. Cieszę się , ze uwolniłam się od tego codziennego porannego rytuału, bo zdarzało sie, ze rano wstawałam z uśiechnięta mordką, ze zaraz kawke wypia, a tu ..... kawka się skończyła. Wtedy zaczynał sie horror, bo nie miałam nawet siły sie ubrać i na dół do sklepu zejść :laugh: Także jak jestem zupełnie wolna od wszelkich nałogów, no może jedynie nie wyobrazam sobie życia beż słodkośći przynajmniej raz dziennie
Ja tez ide obiad robić , strzałka gosposie :laugh: :laugh: :laugh:
Ja jeszcze karmię cyckiem , mam zamiar tak pociągnąć do lata, az małemu roczek stuknie. Zobaczymy jak to będzie, bo jak narazie to sobie nie wyobrazam odstawienia , to będzie chyba niezła męczarnia, ryk i wogóle... :
Gdzie ta wiosan cholera no????? Nas wnocy śniegiem zasypało i zimno jak cholera
Co do kawy to nie pijam od czasów ciąży, sam jej zapach mnie obrzydzał jak w ciąży byłam i tak mi zostało. Cieszę się , ze uwolniłam się od tego codziennego porannego rytuału, bo zdarzało sie, ze rano wstawałam z uśiechnięta mordką, ze zaraz kawke wypia, a tu ..... kawka się skończyła. Wtedy zaczynał sie horror, bo nie miałam nawet siły sie ubrać i na dół do sklepu zejść :laugh: Także jak jestem zupełnie wolna od wszelkich nałogów, no może jedynie nie wyobrazam sobie życia beż słodkośći przynajmniej raz dziennie
Ja tez ide obiad robić , strzałka gosposie :laugh: :laugh: :laugh:
L4dY-bIrd
doula
sestem ;D
***** do d... sobie pujde dzisija Sypie i jest zimno wiec siedzimy w domu
a kase wyobraz sobie że dostałam na konto wczoraj o 19 !!!! : te nasze banki :
pije kawe , a ty?
***** do d... sobie pujde dzisija Sypie i jest zimno wiec siedzimy w domu
a kase wyobraz sobie że dostałam na konto wczoraj o 19 !!!! : te nasze banki :
pije kawe , a ty?
L4dY-bIrd
doula
wiecie co laski , ale ja pisząc o kawie mam na mysli tą "extra mocną zbożówke PORANNĄ " : : :
bo o naturalnej siekieże to zapomniałam jakoś tak hm....jak planowaliśmy Jasia ...to było :....juz nawet zapomniałam kiedy to było : ;D
bo o naturalnej siekieże to zapomniałam jakoś tak hm....jak planowaliśmy Jasia ...to było :....juz nawet zapomniałam kiedy to było : ;D
L4dY-bIrd
doula
cholera ale mam prania > a proszku jak dla myszki ....tyci tyci > > > > >
i pojawia sie problem : Jak wyjśc do sklepu .....jak niema jak wyjśc :
i pojawia sie problem : Jak wyjśc do sklepu .....jak niema jak wyjśc :
L4dY-bIrd
doula
ja mam z wczoraj ....gar z ważywami ;D ;D ;D ;D
samo zdrowie 8)
samo zdrowie 8)
reklama
L4dY-bIrd
doula
a wiecie co .....hie hie hie 8) bo my czyli Jasiu w niedziele ma Chrzciny i....... wywiedziałams ie drogą pantoflową z dostanie od babci <mamy moojego męża > super extra fotelik do karmienia i teraz mi chodzi po głowie żeby już mu dac coś tyci tyci na łyżeczke :
Podziel się: