reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkich!!! Ja dopiero się pojawiłam. Do tej pory sprzątałam. Jak bym wcześniej siadła to nie poszło by mi tak sprawnie.:-)

Muszę jechać na zakupy i strasznie mi się nie chce. Ale jak mus mus.:baffled::baffled::baffled:
oj skad to znam:-D
Kochana ja też tak miałam na początku ciąży :tak: Niedługo Ci przejdzie.:tak:

Hehe ja też lubię jak moi mężczyźni pitraszą :-)

A ja mam las pod noskiem i jagody też.:tak:Pyyyyyyyyyyyychota:-)

Agunia ja też dołączam się do życzeń:-)

Witaj :-)
A ja mam już trochę ogarnięte, dywany poprane, pan był z maszyną i wyprał, ale czyściutkie są !!!!:tak::tak::tak:
A teraz idę sprzątać dalej.:baffled:
Ale to wszystko mi siada na nerwy:baffled: Jeszcze tyle przede mną :blink:

oj ja dzis tez nerwowa jaks jestem:sorry2:

uciekam bo nigdy sie nie wybiore:sorry2:

My po spacerku,grze w piłkę i lodach a teraz będę miała chwilę oddechu po całotygodniowym sam na sam z dziećmi,bo psiółkę na wieś zawiozę a to taki maaaaaaaaaaały;-) kawałeczek drogi ode mnie(ok.35km:-p;-)):tak::-D.
JKrzymciu,ale super torcik urodzinowy zapodałaś;-):tak:,nie ma co:tak::-D.

Anka hihi myslałam że jakies spotkanko Ci sie szykuje, a Ty na zakupy :-D
ja juz odzwyczajona od REALA (sklepu) u nas nie ma :-)

...ale zazdroszcze Wam tego "lasu pod nosem" hihi u nas lasów wogóle nie ma...jak jest to rzadko się zdarza i trzeba kawał jechać...no ale za to mamy przytulne spokojne wioseczki, fajnie jest ;-)

Jadzka, a ja to lubię zakupki, zawsze mam ochotkę :-)

My już po obiadku, grill był , łosoś mniam, teraz zmykamy na spacer.
Do póniej ;-)

Witam was kochane widze że sporo nowych mamusiek do nas dołączyło nie nadrobie bo nie mam szans a pozatym nie czuje sie na siłach chbyba przez tą pogode.
A prosze o głosik do tego zdjecia
Logowanie do nasza-klasa.pl

heloo z jakiej części małopolski jesteś????

Madziula mniamm łosoś

Jadzka ja właśnie wróciłam z zakupów
najlepsze że miałam iśc z mężem a do nas miała przyjśc jego przyrodnia siostra umówiona na 3/4 ja sie wkurzyłam już za 5 4 i sama poszłam kumacie że przyszła za 16 50 i tekst musiałąm obiad zjeśc no padnę
młodzierz to mnei teraz strasznei denerwuje dogadac sie nie idzie z coniektórymi co za czasyyyy nerwa takiego złapałam ze szok

reklama
puchy jak nic

mąż był w makro kupił walizkę na podróż teść widzę sie dołożył miło z jego strony hehheh ale waliza wielka i spokojnie zmieści się wsioo
i rolki dla mnie bo liczę ze tam będzie pogoda by muc jezdzić

kolacja szkraba zapodana zaraz kąpiel i moze uda sie ich do 21 uśpić
obiad na jutro mam z dziś tylko kartofelki obrac i mam wolneee
rano pujde chyba na spokojnie sobie do kościoła i dumam nad pojechaniem na chale i kupieniem klapek bo tylko na obcasie wsio mam choć nie kojaze czy u rodzicó w piwnicy klapek nie zostawiłam

Do góry