reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula ja też lubię zakupy ale jak jadę z mężem do Wrocka, albo jak mam kupować coś innego niż żarełko.

Sebek mój 3,5 miesięczny synek strasznie się tu mi awanturuje, bo do niego niegadam

reklama
Agatula ja też już wróciłam, byłam tylko z 3 letnim synkiem Sewerynem. Sebka zostawiłam u babci. więc sprawnie mi to poszło. mój mąż jest teraz zajęty, jeździ motorem po błocie. takie ma hobby. To ty miałaś dzisiaj trochę nerwów. A nie słyszałaś Polak głodny to zły...:-):-):-)

Jadzka no zazdroszcze tego że możesz dziecko zostawić na troszkę u mamy czy tam babci...u nas to mało możliwe, bo my na emigracji ;-)
Wiktoria witam i ja, jak się zaloguje to oddam głosik, a co...
Agatula...no z młodzieża to różnie ;-)
ale nie wszyscy tacy nie do dogadania są ;-)

My niedawno wróciliśmy, ech nałaziłam się że nóg nie czuje, a po Antosi wogóle nie widać zmęczenia, normalnie powera ma jak codzień , czasem zazdroszcze mu tego powera....

Jadzka, a ja nawet te zarełkowe zakupki lubię :-D

A ja mam jednak jakiegoś stracha przed tą podróża....
Poza tym nie lubię się z moim chłopek rozstawać , no i wiem że wystarczy że "zalecę" do Pl-u a już będę chciała wracać :-D:-D:-D:baffled:

No i dotarłam:tak:
Ale jestem wymeczona:no:W pracy był taki zapierdal ze szok:szok::szok::szok:Prawie nic nie zdazyłam zjesc ani pic:szok::szok::szok:No ale od razu po pracy wesząłm sobie na 10 minut na solke i pozniej prosto na zakupy.Wiec do domu zladowałam kolo 17:szok:;-)
Grilla nie robimy bo jestem cholernie padnieta i dziewczynki tez-pewnie bedziemy jutro grillowac
Wąłsnie wrocilam z dzieciakami z podworka:tak::tak::tak:
Zaraz bedziue mycie,mleczko i spanko:tak::tak::tak:

Madziula Dobrze przeczytałam że twój syn ma 3 latka. Mój też i z tą energią jest tak samo, chyba że ma zabawki posprzątać. No to wtedy jest strasznie zmęczony.

Mój maluch mi trochę nie daje pisać cały czas zamyka szuflade z klawiaturą. Idę go kąpać.

reklama
witam wieczorową pora
junior śpi Zuza przysypia
a ja nie wiem czy iśc spać czy co robic poćwiczyłam
bo na rower nie poszłam więc skakanka w ruch i dawajjj
jeny kiedy ta pogoda sie poprawi

Madziula to bez chłopów jedziesz???
Jadźka każdy ma dziwne hobby tzn dla nas jest dziwne dla nich najważniejsze
wklejaj fotyy w suwaczki byśmy was widzieli

Do góry