reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Dobranocja juz ide spac
bo mnie normlanie maci....
a spie w drugim pokoju... niech moj m wstanie do malego w nocy jak sie obudzi
anka26_x_07
Mama Laury :)
Malina Patrysia dobranoc
Ja musze jeszcze pranie powiesic ale czekam az Lali zasnie
Ja musze jeszcze pranie powiesic ale czekam az Lali zasnie
bo w drugiej ciąży wszystko szybciej.ale ja juz bredze
As ja wogole mialam duzy biust przed urodzeniem Sewka potem wszystko mi chyba wypil i zmalaly o dosc duzo a przynajmniej takie platwusy sie zrobily a teraz znow nabieraja kraglosci jakich powinny... a wogole to teraz wszystko jest szybciej w tej drugiej ciazy .... w pierwszej to wszystko sie dluzylo a teraz leci to jak nie wiem...
brzuszek powoli widac...
Ruchy dziecka też szybciej poczujesz.:-):-)
Ależ szczęściara z Ciebie.dziewczynki wpadłam powiedzieć dobranoc
byłam sama na zakupach właściwie takich małych spożywczych ale wyrwałam się z domku sama a właściwie piotr mnie pogonił na całe 3 godzinki połaziłam sobie po sklepach poszłam do punktu chaftu artystycznego tkiego maszynowego wybrałam wzór na koszulkę dla piotrka na dzień ojca ubłagałam babeczkę i mi wyszyła zanim połaziłam po sklepach i mam od antoszki prezeny dla taty czerwony t-shert z wychaftowanym napisem SUPER TATA jest ślicznaod adasia i julki też kupiłam exowi koszulkę fajną i to nie drogą połaziłam po sklepach odchamiłam się więc teraz mogę spokojnie iść spać
jak wróciłam antoś wykąpany nakarmiony czekał by dać mamusi buziaczka adaś wykąpany nakarmiony grał z piotrkiem w karty dla mnie czekała kolacyjka no normalnie luxus jutro nadrobie a teraz mykam z gazetką do łóżkapapatki
medeuska
październikowa mama'09
w środe najprawdopodobniejnormalnie darzy Ci sie
zyc nie umierac
jeeeeeeeee jak fajnie no to czekam brzuchasta hihihi
a kiedy dokladnie
anka26_x_07
A tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26 a potem jeszcze kawalek z mojego
Chyba swierze powietrze dobrze jej zrobilo
Agnieszka&Emily
No to miala apetytA tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26 a potem jeszcze kawalek z mojego
anka26_x_07
Rozmawialam z moim i wczoraj tak sie zaprawil ze jutro dopiero dojedzie Dodatkowo przywiezie mi dwoch synow siostry na tydzien
No coz jutro trzeba zrobic spore zakupki
Agnieszka&Emily
uuuuuuu ciocia no to bedziesz miala wesolo i pelne rece robotyRozmawialam z moim i wczoraj tak sie zaprawil ze jutro dopiero dojedzie Dodatkowo przywiezie mi dwoch synow siostry na tydzien
a w jakim wieku sa chlopaki?????
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Dobranoc
Podziel się: