reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wycieczka do ZOO
super

ja dzisiaj kupilam ładny dresik dla mojej zuzi spodenki welurowe z s.oliver rajstopki 3 pary(jedne maj taka duuuuuuuuuuużą myszkę miki na pupie) i grubsy kaftanik z mexxa:tak:

Za wszystko zaplacilm tylko 35zl-mialo byc 45- ale udalo sie taniej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i jak by;smy w auchanie z m to kupilam butelke jedna 150 ml z Tommee Tippee ta ze smoczkiem jak sutek:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ekskluzywna- najdroższa-a co:-D:-D:-D:-D:-D:-D W sumie mialam juz 260 ml avent w koszyku jak zobaczylam ta:-D i doszlam do wniosku preczuwajac moj brak-albo zbyt mala ilosc pokarmu ze bede musiala dokarmiac i wtedy to bedzie dobra sprawa taka butla ze specjalnym smokiem:tak::tak::tak::tak::tak:
widać,że zakupy udane

wiecie co dziewczyny juz czuje ze mi cycki urosly zrobily sie takie pelne i wogole troche bola a przy Sewku tak nie miaalm :no::baffled::zawstydzona/y:
przy drugiej ciąży tak może być.
Nie przejmuj się tym.;-):-):-)
Ja też tak miałam.
Od końca drugiego miesiąca w ciążowych ogrodniczkach już chodziłam ,bo wszystko mnie cisnęło.
Podświadomośc?
Możliwe :-D:-D:-D:-D:-D

ale ja juz bredze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As ja wogole mialam duzy biust przed urodzeniem Sewka potem wszystko mi chyba wypil i zmalaly o dosc duzo a przynajmniej takie platwusy sie zrobily a teraz znow nabieraja kraglosci jakich powinny... a wogole to teraz wszystko jest szybciej w tej drugiej ciazy .... w pierwszej to wszystko sie dluzylo a teraz leci to jak nie wiem...
brzuszek powoli widac... :sorry2:

dziewczynki wpadłam powiedzieć dobranoc:happy2::happy2::happy2:
byłam sama na zakupach właściwie takich małych spożywczych ale wyrwałam się z domku sama a właściwie piotr mnie pogonił na całe 3 godzinki połaziłam sobie po sklepach poszłam do punktu chaftu artystycznego tkiego maszynowego wybrałam wzór na koszulkę dla piotrka na dzień ojca ubłagałam babeczkę i mi wyszyła zanim połaziłam po sklepach i mam od antoszki prezeny dla taty czerwony t-shert z wychaftowanym napisem SUPER TATA jest śliczna:tak::tak::tak::tak::tak:od adasia i julki też kupiłam exowi koszulkę fajną i to nie drogą połaziłam po sklepach odchamiłam się więc teraz mogę spokojnie iść spać:tak::tak::tak:
jak wróciłam antoś wykąpany nakarmiony czekał by dać mamusi buziaczka adaś wykąpany nakarmiony grał z piotrkiem w karty dla mnie czekała kolacyjka no normalnie luxus:-D:-D:-D:-D jutro nadrobie a teraz mykam z gazetką do łóżka:tak::tak::tak:papatki:happy2:

reklama
dziewczynki wpadłam powiedzieć dobranoc:happy2::happy2::happy2:
byłam sama na zakupach właściwie takich małych spożywczych ale wyrwałam się z domku sama a właściwie piotr mnie pogonił na całe 3 godzinki połaziłam sobie po sklepach poszłam do punktu chaftu artystycznego tkiego maszynowego wybrałam wzór na koszulkę dla piotrka na dzień ojca ubłagałam babeczkę i mi wyszyła zanim połaziłam po sklepach i mam od antoszki prezeny dla taty czerwony t-shert z wychaftowanym napisem SUPER TATA jest śliczna:tak::tak::tak::tak::tak:od adasia i julki też kupiłam exowi koszulkę fajną i to nie drogą połaziłam po sklepach odchamiłam się więc teraz mogę spokojnie iść spać:tak::tak::tak:
jak wróciłam antoś wykąpany nakarmiony czekał by dać mamusi buziaczka adaś wykąpany nakarmiony grał z piotrkiem w karty dla mnie czekała kolacyjka no normalnie luxus:-D:-D:-D:-D jutro nadrobie a teraz mykam z gazetką do łóżka:tak::tak::tak:papatki:happy2:
normalnie darzy Ci sie
zyc nie umierac :-D:-D:-D:-D:-D
zawse masz wymówke:-p:-p:-p:-p

Ja w tym tygodniu rzyjade bo do gina musze jechac:-p:-p:-p:-p:-p:-pprzy okazji moge podjechac do Ciebie jak bedziesz chciała:-p
jeeeeeeeee jak fajnie no to czekam brzuchasta hihihi
a kiedy dokladnie :confused:

Do góry