reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja dzisiaj kupilam ładny dresik dla mojej zuzi spodenki welurowe z s.oliver rajstopki 3 pary(jedne maj taka duuuuuuuuuuużą myszkę miki na pupie) i grubsy kaftanik z mexxa:tak:

Za wszystko zaplacilm tylko 35zl-mialo byc 45- ale udalo sie taniej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i jak by;smy w auchanie z m to kupilam butelke jedna 150 ml z Tommee Tippee ta ze smoczkiem jak sutek:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ekskluzywna- najdroższa-a co:-D:-D:-D:-D:-D:-D W sumie mialam juz 260 ml avent w koszyku jak zobaczylam ta:-D i doszlam do wniosku preczuwajac moj brak-albo zbyt mala ilosc pokarmu ze bede musiala dokarmiac i wtedy to bedzie dobra sprawa taka butla ze specjalnym smokiem:tak::tak::tak::tak::tak:
No to gratuluje zakupow:tak::tak::tak:
ja tez mialam na poczatku butelki z Avent ale Emily nie chciala z nich pic wiec zmienilam na NUK :tak::tak: tylko ze ja mialam duzo butelek bo najpierw 6 150ml a potem 6 260ml:szok::szok::szok:

Patrysia Ania tak siedzi bo chce pokazac jaka niby jest grzeczna kobitka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agnieszka no pisalam na forum ze jade z kolezanka:-D:-D chyba niedoczytalas albo wylecialo Ci z glowy:-D:-D
Patrysia bo ustawilam aparat na 10s i musialam zdazyc usiasc:-D
Agnes to bys dziennie tam siedziala w tym ZOO:-)

ja dzisiaj kupilam ładny dresik dla mojej zuzi spodenki welurowe z s.oliver rajstopki 3 pary(jedne maj taka duuuuuuuuuuużą myszkę miki na pupie) i grubsy kaftanik z mexxa:tak:

Za wszystko zaplacilm tylko 35zl-mialo byc 45- ale udalo sie taniej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i jak by;smy w auchanie z m to kupilam butelke jedna 150 ml z Tommee Tippee ta ze smoczkiem jak sutek:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ekskluzywna- najdroższa-a co:-D:-D:-D:-D:-D:-D W sumie mialam juz 260 ml avent w koszyku jak zobaczylam ta:-D i doszlam do wniosku preczuwajac moj brak-albo zbyt mala ilosc pokarmu ze bede musiala dokarmiac i wtedy to bedzie dobra sprawa taka butla ze specjalnym smokiem:tak::tak::tak::tak::tak:

no no zakupki pelna para, fajnie sie kupuje co?

Agnieszka no pisalam na forum ze jade z kolezanka:-D:-D chyba niedoczytalas albo wylecialo Ci z glowy:-D:-D
No pisalas tylko skad ja moglam wieziec ze z Violetta tego to juz nie napisalas przeciez rownie dobrze moglas np z Patrycja jechac:-D:-D:-D:-D:-D:-D albo jeszcze z kims innym :tak::tak::tak:

No to gratuluje zakupow:tak::tak::tak:
ja tez mialam na poczatku butelki z Avent ale Emily nie chciala z nich pic wiec zmienilam na NUK :tak::tak: tylko ze ja mialam duzo butelek bo najpierw 6 150ml a potem 6 260ml:szok::szok::szok:

Patrysia Ania tak siedzi bo chce pokazac jaka niby jest grzeczna kobitka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ahaaaaaaaa
heh no to jej sie udalo :-D:-D:-D:-D:-D
jaaaaaaaaaaa ciotka Ty sie juz nie tlumacz :cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry