reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS niezle zakupki ale sie oblowiliscie ze hoho:tak:

Patrysia buty super tylko ze ja nie chce strikte slubnych bo potem nie zaloze do niczego:-( jak juz to bez dodatkow cale biale zeby potem do spodni bialych zalozyc:-) za zmiane to pewnie wezme te ktore najwygodniejsze:-D

Mama Helenki fajnie ze masz lepszy humorek:happy2:

Makunga no to mialas ciezki i mily weekendzik.Na posty ktore chcesz odpowiedziec naciskasz plusiki i potem odpowiedz tam masz gotowe posty ktore czekaja na twoja odpowiedz:tak:

Kurcze coś mi się tu pokręciło...
As76 Suuuper zakupy, na pewno długo Wam posłużą :tak:
anka26,07 dziękuję serdecznie za odpowiedź, w końcu któraś się zlitowała i mnie pouczyła co i jak z tymi cytatami hehe:tak::-D

Ostatnia edycja:
Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec:tak:
Ja też chcę do ZOO z moimi dzieciakami , weźcie i nas ze sobą :tak::tak::tak:;-)

Kurczę, ale przełom dziś mam hehe:-):-):-)
Dopiero zauważyłam, że mi mdłości minęły hehheeheheeheeheh:-):-):-)

reklama
Witam,
przepraszam za moja dluga nieobecnosc... w sumie to bylam, podzytywałam, ale jakos nie mialam weny odpisywac, jakas chandra mnie dopadła i nie chce odpuścic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Może to pogoda??? Mi zawsze dobra muzyczka pomaga albo jakaś dobra książka:-)
No i można swojego poprosić o poprawę humorku hehe:-)

witam.
Niedawno się obudziłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Musiałam odespać wczorajszy festyn.:-D:-D:-D:-D:-D
A może byłaś na tym co i ja???:-D:-D:-D

Witam tak wczesnie to mnie tu jeszcze nie bylo:no::no:
Noc mialam koszmarna z bolu nie umialam usnac usnelam jakos na siedzaco na sofie przy komie ok 4 no ale dlugo nie pospalm bo o 7 zas sie z bolu obudzilam tak wiec wyciagnelam m z lozka i pojechalismy do dentysty jednego zeba mi wyrwala i na dodatek mam jakies zapalenie dostalam antybiotyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak spuchneta z jednej strony ze prawie oka mi nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide odespac ta nieszczesna nocke dobrze ze m idzie dopiero na noc do roboty wiec moze zajac sie mala a ja moge spokojnie spac

ANIA kochana wybacz zawsze nam cos wyskoczy ale ja naprawde nie dam rady dzis do zoo jechac:-:)-:)-:)-(
Współczuję. Ja mam od dawna problem z zębami i już mam tego serdecznie dość. A teraz mi wykryli torbiel w kości czyli zanik kości w żuchwie czy coś w tym stylu....:-(

Agnieszka wspolczuje.dlatego ja jak mnie tylko zab zaczyna cmic to ide do dentysty bo potem stan zapalny itd.a najpierw to musisz wyleczyc a dopiero pozniej leczenie zeba
Ja Kochana to już chodzę b. często od podstawówki i końca nie widać. Czasem się już tym wszystkim załamuję bo ile to można??????????:-(

Do góry