reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
AS niezle zakupki ale sie oblowiliscie ze hoho
Patrysia buty super tylko ze ja nie chce strikte slubnych bo potem nie zaloze do niczego:-( jak juz to bez dodatkow cale biale zeby potem do spodni bialych zalozyc:-) za zmiane to pewnie wezme te ktore najwygodniejsze
Mama Helenki fajnie ze masz lepszy humorek
Makunga no to mialas ciezki i mily weekendzik.Na posty ktore chcesz odpowiedziec naciskasz plusiki i potem odpowiedz tam masz gotowe posty ktore czekaja na twoja odpowiedz
Patrysia buty super tylko ze ja nie chce strikte slubnych bo potem nie zaloze do niczego:-( jak juz to bez dodatkow cale biale zeby potem do spodni bialych zalozyc:-) za zmiane to pewnie wezme te ktore najwygodniejsze
Mama Helenki fajnie ze masz lepszy humorek
Makunga no to mialas ciezki i mily weekendzik.Na posty ktore chcesz odpowiedziec naciskasz plusiki i potem odpowiedz tam masz gotowe posty ktore czekaja na twoja odpowiedz
anka26_x_07
Aniu te są śliczne i takie do wszystkiegoPatrysia te sa cudne
grafshoes
wiem wiem bo zagladalam potem z tego poprawionego bo tamto mi nie wchodzilo :-):-):-)Pati poprawiłam cały post,bo coś się pomerdało .
Teraz już wszystko widać.;-):-)
oni wogole maja fajne butkiPatrysia te sa cudne
grafshoes
anka26_x_07
no juz tam zadzwonilam i koszt tych butkow to 180zl
anka26_x_07
Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec
Makunga
Fanka BB :)
Ja też chcę do ZOO z moimi dzieciakami , weźcie i nas ze sobą ;-)Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec
Kurczę, ale przełom dziś mam hehe:-):-):-)
Dopiero zauważyłam, że mi mdłości minęły hehheeheheeheeheh:-):-):-)
reklama
Makunga
Fanka BB :)
Witam,
przepraszam za moja dluga nieobecnosc... w sumie to bylam, podzytywałam, ale jakos nie mialam weny odpisywac, jakas chandra mnie dopadła i nie chce odpuścic
Może to pogoda??? Mi zawsze dobra muzyczka pomaga albo jakaś dobra książka:-)
No i można swojego poprosić o poprawę humorku hehe:-)
A może byłaś na tym co i ja???witam.
Niedawno się obudziłam
Musiałam odespać wczorajszy festyn.
Współczuję. Ja mam od dawna problem z zębami i już mam tego serdecznie dość. A teraz mi wykryli torbiel w kości czyli zanik kości w żuchwie czy coś w tym stylu....:-(Witam tak wczesnie to mnie tu jeszcze nie bylo
Noc mialam koszmarna z bolu nie umialam usnac usnelam jakos na siedzaco na sofie przy komie ok 4 no ale dlugo nie pospalm bo o 7 zas sie z bolu obudzilam tak wiec wyciagnelam m z lozka i pojechalismy do dentysty jednego zeba mi wyrwala i na dodatek mam jakies zapalenie dostalam antybiotyki jestem tak spuchneta z jednej strony ze prawie oka mi nie widac
Ide odespac ta nieszczesna nocke dobrze ze m idzie dopiero na noc do roboty wiec moze zajac sie mala a ja moge spokojnie spac
ANIA kochana wybacz zawsze nam cos wyskoczy ale ja naprawde nie dam rady dzis do zoo jechac:----(
Ja Kochana to już chodzę b. często od podstawówki i końca nie widać. Czasem się już tym wszystkim załamuję bo ile to można??????????:-(Agnieszka wspolczuje.dlatego ja jak mnie tylko zab zaczyna cmic to ide do dentysty bo potem stan zapalny itd.a najpierw to musisz wyleczyc a dopiero pozniej leczenie zeba
Podziel się: