reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie :-)
u mnie znowu dzis pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zapowiadali cały tydzień opadów,ja chyba zwariuje :tak::tak::tak::tak::tak:

nocka jak najbardziej ok :tak::tak::tak::tak:
a i juz mam swój film"Dlaczego Nie",ściągnęłam i oglądałam wczoraj do północy,rewelacyjna kopię udało mi się ściągnąć :tak::tak::tak::tak:

a Oliwka od paru dni mnie tak wkurza,już nie mam siły do niej.jest nieznosna,stała się strasznie agresywna,bije wszystkich naokoło jak jej się nie podoba :tak::tak::tak::tak: ju nie raz oberwałam od niej w twarz a to mi sie nie podoba.tłumaczenia nie pomagają,nie wiem dlaczego się tak zachowuje,a napewno nie pozwole sobie na to żeby dziecko podnosiło na mnie rękę :no::no::no::no::no::no::no:
jak krzykne na nią to tym bardziej ręce idą jej do bicia.okropna jest.
nie wiem jak mam sobie z nia poradzić:no::no::no:
Witajcie, pamiętacie mnie chyba:tak::tak:Bardzo rzadko tu wpadam, niestety ci moi trzej amigos zabierają mi cały czas. Wpadłam na chwilkę i przeczytałam Twój post Agnes, ja miałam taki sam problem ze starszym synem, nie pomogły tłumaczenia ani kary, jeden sposób pomógł, niestety niezbyt dobry no kurczę ale pomógł. Za każdym razem kiedy uderzył mnie czy kogokolwiek innego to dostewał po pazurkach po prostu, złapałam za rączkę i klaps w łapkę. Oczy otwierał zdziwiony, że boli:-)

reklama
Witajcie, pamiętacie mnie chyba:tak::tak:Bardzo rzadko tu wpadam, niestety ci moi trzej amigos zabierają mi cały czas. Wpadłam na chwilkę i przeczytałam Twój post Agnes, ja miałam taki sam problem ze starszym synem, nie pomogły tłumaczenia ani kary, jeden sposób pomógł, niestety niezbyt dobry no kurczę ale pomógł. Za każdym razem kiedy uderzył mnie czy kogokolwiek innego to dostewał po pazurkach po prostu, złapałam za rączkę i klaps w łapkę. Oczy otwierał zdziwiony, że boli:-)

pamietamy:tak::tak::tak:
ja tez po lapakch lalam.

Ja też narazie uciekam, bliźniaki już marudzą. Młody w przedszkolu, uffff więcej spokoju, swoim rozrabianiem przebija braci:-D:-D:-DSobota i niedziela straszna jest, ja nie wiem jak to będzie, przedszkole zamykaja na dwa m-ce..:szok::szok::szok:Ten chłopak mnie zamęczy:tak::tak::tak:;-)

Witam,
przepraszam za moja dluga nieobecnosc... w sumie to bylam, podzytywałam, ale jakos nie mialam weny odpisywac, jakas chandra mnie dopadła i nie chce odpuścic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

No i witam :-)
dzisiaj nocka nawet ladna tylko moj mlody zasnal dosc pozno... kolo 23 :sorry2: nie pamietam dokladnie bo zasnelam przed nim :zawstydzona/y: no a moj m w drugim pokoju zasnal przy filmie... :sorry2:
a dzis rano musial nas budzic na zastrzyk... bo juz prawie 8 byla :szok:
i tak potem z przychodni musial wracac sie do domu po nowy zastrzyk bo wczprajszy zapomnialam wsadzic do lodowki :zawstydzona/y: nie wiem o czym ja mysle :dry:
zaraz poczytam co nie co :-D

Witajcie :-)
u mnie znowu dzis pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zapowiadali cały tydzień opadów,ja chyba zwariuje :tak::tak::tak::tak::tak:

nocka jak najbardziej ok :tak::tak::tak::tak:
a i juz mam swój film"Dlaczego Nie",ściągnęłam i oglądałam wczoraj do północy,rewelacyjna kopię udało mi się ściągnąć :tak::tak::tak::tak:

a Oliwka od paru dni mnie tak wkurza,już nie mam siły do niej.jest nieznosna,stała się strasznie agresywna,bije wszystkich naokoło jak jej się nie podoba :tak::tak::tak::tak: ju nie raz oberwałam od niej w twarz a to mi sie nie podoba.tłumaczenia nie pomagają,nie wiem dlaczego się tak zachowuje,a napewno nie pozwole sobie na to żeby dziecko podnosiło na mnie rękę :no::no::no::no::no::no::no:
jak krzykne na nią to tym bardziej ręce idą jej do bicia.okropna jest.
nie wiem jak mam sobie z nia poradzić:no::no::no:
ja ja mowilam Laurze ze to boli i mama bedzie plakala to zawsze odrazu sie przytulala do mnie i mowila mi nie nie:sorry2:A bicie po lapkach mialo odwrotny efekt niz u dziewczyn jeszcze bardziej bila.Teraz mam spojonie:-)
Witam po weekendzie

Straałam się nadrobić i coś czytałam, ale jestem zupełnienie myśłąca. Musicie mi wybaczyć. Za chwilkę położe siew rowie, moze jakies szczury mnie skonsumuja.

Poki co

bardzo ok:-)

cena bardzo fajna, myslicie, ze sa dosc wysokie wprzegubie? Pulchna stopka sie zmiesci?

Bardzo fajne zdjecie

Cos o sobie
w sobote u tesciowej, przezylam
wczoraj pojechalismy do mojej mamy, mala wyobrazcie sobie nie chciala wracac z nami do domu, tylko z moja mama pojechala do jej mamy. Tak sie wylatala i wybawila na podwórku z kuzynka i jakims chlopcem sasiadow, ze z tamtad do mamy i taty tez nie chciala jechac, w koncu sposobem ja przywiezli. o 20.00. No szok. Ito tak rozbawiona, ze masakra, pozniej nie chciala poscic babci do domu, ale w koncu skusila sie na kapiel i babcia mogla pojechac.
A my w tym czasie siedzielismy sobie w domku, w blogiej ciszy i spokoju, i kurcze fajnie bylo.
Przepraszam, nic wiecej nie pisze, jestem w rozsypce.
No to sie wybawila podobno dzieci tak maja ze po swietnej zabawie ciezko im odejsc do lozeczek
Witam tak wczesnie to mnie tu jeszcze nie bylo:no::no:
Noc mialam koszmarna z bolu nie umialam usnac usnelam jakos na siedzaco na sofie przy komie ok 4 no ale dlugo nie pospalm bo o 7 zas sie z bolu obudzilam tak wiec wyciagnelam m z lozka i pojechalismy do dentysty jednego zeba mi wyrwala i na dodatek mam jakies zapalenie dostalam antybiotyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak spuchneta z jednej strony ze prawie oka mi nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide odespac ta nieszczesna nocke dobrze ze m idzie dopiero na noc do roboty wiec moze zajac sie mala a ja moge spokojnie spac

ANIA kochana wybacz zawsze nam cos wyskoczy ale ja naprawde nie dam rady dzis do zoo jechac:-:)-:)-:)-(
no to ciocia mialas nieciekawie dobrze ze juz po bolu .A byliscie we Frimesdorfie?Z tym Zoo to ok sama pojade:tak:
Witam,
przepraszam za moja dluga nieobecnosc... w sumie to bylam, podzytywałam, ale jakos nie mialam weny odpisywac, jakas chandra mnie dopadła i nie chce odpuścic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
tylko w dolki mi nie popadac:sorry2:
No i witam :-)
dzisiaj nocka nawet ladna tylko moj mlody zasnal dosc pozno... kolo 23 :sorry2: nie pamietam dokladnie bo zasnelam przed nim :zawstydzona/y: no a moj m w drugim pokoju zasnal przy filmie... :sorry2:
a dzis rano musial nas budzic na zastrzyk... bo juz prawie 8 byla :szok:
i tak potem z przychodni musial wracac sie do domu po nowy zastrzyk bo wczprajszy zapomnialam wsadzic do lodowki :zawstydzona/y: nie wiem o czym ja mysle :dry:
zaraz poczytam co nie co :-D

miazga w tym wieku:confused::-D:-D

MY juz wstalysmy o 9:30 Laura oglada Zakatek Sezamkowy i mega zadowolona uwielbia to i zauwazylam ze sie uczy z tej bajki:-)

Zamowilam sobie te kolczyki sople i jeszcze mysle nad ta branzoletka i kolczykami:-)

Laura po sniadanku a ja bym musiala tez cos przekasic.Pranie czekla na rozwieszenie a potem zakupki Trzeba jakis obiadek zrobic:happy2:

reklama
Do góry