byłam w rowie i współczuje kochana. musisz jakos to przetrwaćWitam,
malina, te kwoty za prace to chyba za tydzień
anabuba, fajne te butki A linków które dałaś wyczytałam, że moja rodzina jest zamożna Nie wiem czy śmiać się czy płakać...
U mnie w domu istny koszmar się odgrywa, ale napisałam gdzie indziej...
Helena usnęła na siedząco... przynajmniej już nie płacze... nie, jednak znowu płacze...
reklama
anabubka jak już jesteś takim mistrzem szukania takich suerowych ofert to znajdź mi gdzieś tnie paputki dla antoszki takie do wóziabo te co znalazłaś no rewelka zaraz sobie dodam te stronki co by potem nie szukać
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
anabubka świetne buciki i wcale nie drogiemoże po 10 coś julci zamówie bo potem wszystko na raz to za dużo a musi mieć jakieś buciki do spudniczki np jak musi być na galowo adidaski i jeszcze tenisówki takie do chodzenia w zerówce do tego jeszcze adamowi buty ech dibeł szyje mi dziure na wydatki:--(
Paulina narazie ma buty i na jesein powinny byc dobre bo kupowalam z zapasem.a dla malej to sie okaze.cos tam jescze mam po Paulinie wiec jedne na pewno.tylko jakies kapcie czy cos.
no ale dziewczynka do szkoly wlasnie musi miec pantofelki,jakies adidaski lub trzewiki do spodni i kapcie.
wydatki
ja Paulinie pewnie kapcie chyba ze te co jej w maju kupilam jeszcze beda dobre,bo zastanawiam sie czy dawac jej na podworku,ale w sumie ma sandaly i takie sandaly do wyjscia tez...
narazie je upralam i zobacze ile luzu to mzoe by na poczatek 2 klasy starczyly
Witam,
malina, te kwoty za prace to chyba za tydzień
anabuba, fajne te butki A linków które dałaś wyczytałam, że moja rodzina jest zamożna Nie wiem czy śmiać się czy płakać...
U mnie w domu istny koszmar się odgrywa, ale napisałam gdzie indziej...
Helena usnęła na siedząco... przynajmniej już nie płacze... nie, jednak znowu płacze...
ja jestem prawei zamozna
skonczyla sie sielanka
Mama Helenki
i Aniki :D
Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem tylko pytanie jak długo...
Helena doprowadza mnie do szału, ale to nie jej wina...
A ja mam same czarne myśli...
niektórzy dziś pracowali
Wróciłam 35 minut temu.
Wróciłam 35 minut temu.
hej dziewczyny gdzie wy się podziewacie
ja tu zasiadam z kawusią a nikogo nie ma
ale co sie dzieje?co takiego robi Helenka ?ze doprowadza Cie do szału????Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem tylko pytanie jak długo...
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem tylko pytanie jak długo...
kochana dobrze bedzie!
spokojnie!
co by nie bylo przygotuj sie w lipcu na nasz nalot
no i ja tez do sbiebie zapraszam z rodzinka jak juz Anika bedzie mogla jezdzic w dluzsza trase
a co to za praca?to ta co osttanio wspominałaś?a co tak długo Cię trzymali?niektórzy dziś pracowali
Wróciłam 35 minut temu.
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Podziel się: