reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

malina, te kwoty za prace to chyba za tydzień :confused:

anabuba, fajne te butki :tak: A linków które dałaś wyczytałam, że moja rodzina jest zamożna :baffled: Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

U mnie w domu istny koszmar się odgrywa, ale napisałam gdzie indziej...

Helena usnęła na siedząco... przynajmniej już nie płacze... nie, jednak znowu płacze...
byłam w rowie i współczuje kochana.:tak::tak::tak::tak::tak: musisz jakos to przetrwać

reklama
anabubka świetne buciki i wcale nie drogie:tak::tak:może po 10 coś julci zamówie bo potem wszystko na raz to za dużo a musi mieć jakieś buciki do spudniczki np jak musi być na galowo adidaski i jeszcze tenisówki takie do chodzenia w zerówce do tego jeszcze adamowi buty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ech dibeł szyje mi dziure na wydatki:-:)-(

Paulina narazie ma buty i na jesein powinny byc dobre bo kupowalam z zapasem.a dla malej to sie okaze.cos tam jescze mam po Paulinie wiec jedne na pewno.tylko jakies kapcie czy cos.
no ale dziewczynka do szkoly wlasnie musi miec pantofelki,jakies adidaski lub trzewiki do spodni i kapcie.
wydatki
ja Paulinie pewnie kapcie chyba ze te co jej w maju kupilam jeszcze beda dobre,bo zastanawiam sie czy dawac jej na podworku,ale w sumie ma sandaly i takie sandaly do wyjscia tez...
narazie je upralam i zobacze ile luzu to mzoe by na poczatek 2 klasy starczyly

Witam,

malina, te kwoty za prace to chyba za tydzień :confused:

anabuba, fajne te butki :tak: A linków które dałaś wyczytałam, że moja rodzina jest zamożna :baffled: Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

U mnie w domu istny koszmar się odgrywa, ale napisałam gdzie indziej...

Helena usnęła na siedząco... przynajmniej już nie płacze... nie, jednak znowu płacze...

ja jestem prawei zamozna:-D:-D:-D
skonczyla sie sielanka:confused:

Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem :tak: tylko pytanie jak długo...

Helena doprowadza mnie do szału, ale to nie jej wina...

A ja mam same czarne myśli...

Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem :tak: tylko pytanie jak długo...

Helena doprowadza mnie do szału, ale to nie jej wina...

A ja mam same czarne myśli...

kochana dobrze bedzie!
spokojnie!
co by nie bylo przygotuj sie w lipcu na nasz nalot:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i ja tez do sbiebie zapraszam z rodzinka jak juz Anika bedzie mogla jezdzic w dluzsza trase

reklama
a to dla lepszego nastroju....z wlasnej galerii(wczorajsze) :-):-):-):cool2::cool2::cool2:

i jeszcze cos;)
[video=youtube;YrzS2KNs8No]http://www.youtube.com/watch?v=YrzS2KNs8No[/video]

Załączniki

• DSC00093.jpg
    DSC00093.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 25
Do góry