reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

i ja juz jestem,dzisiejszy odcinek "M jak Miłość był super" :-D:-D:-D:-D
Oliwka jeszcze nie śpi,coś ostatnio coraz później zasypia niestety :tak::tak::tak:

dwikla fajne zdjęcia na nk,A Ty jak zwykle laska :tak::tak::tak::-)
i nie choc już więcej na solarkę nałogowcu :-D:-D:-D:-D:-D jesteś już mega opalona :tak::tak::tak::tak:

reklama
AGNES
To teraz obydwie bedziemy siedzialy do nocy i czekały az nasze dziewczynki usna:tak::tak::tak::-D

A co było w M jak milosc bo ja w sumie to nawet nie mam pojecia o co tam chodzi bo daaawno nie ogladałam???

AGNES
To teraz obydwie bedziemy siedzialy do nocy i czekały az nasze dziewczynki usna:tak::tak::tak::-D

A co było w M jak milosc bo ja w sumie to nawet nie mam pojecia o co tam chodzi bo daaawno nie ogladałam???

no moja Mycha wreszcie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak:

co było?????.......
Gosia wybaczyła Tomkowi bo jakis czas temu całował sie z Martą -jej siostrą,a Gosia jest w ciąży .

Marta przyznała sie w końcu że kocha Szymona ,oboje sobie wyznali miłość,czyli będą razem

Marta poszła na bezpłatny urlop,chce odpocząć od sędziowania

i w sumie to na tych wątkach był dzisiejszy odcinek

najbardziej się cieszę że Tomek z Gosią są wreszcie razem :tak::tak::tak::tak:

hej kobietki:tak::tak:
witam dziewczynki:happy:
miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas
:tak:
ja chyba coś przegapiłam:eek::eek::eek:kto to jest Franio?

hmmmmmmmmmmm
i znow nikt mnie nie widzi.....:cool:
przeciez nie rzucalam zaklecia zeby nie bylo mnie widac:eek::eek::eek::eek:

pappapapa
oj Anabubka;-);-);-)

Ma któraś z Was wieści od Aleksi??????
na mojego smsa nie odpisała:no:martwi mnie to :no:

A na wizycie taka roztargniona byłam, ze nie dość, ze się spóźniłam to jeszcze jak mi pobierali krew na badania to ja powiedziałam, że zapomniałam książeczki zdrowia i ledwo mi przyjęli tą krew. A co najśmieszniejsze to jak wracałam już do domu to się okazało, że książeczkę zabrałam ze sobą :-D:-D:-D A nie zajrzałam nawet do torebki na wizycie żeby to sprawdzić ehhehehehe. Ponoć ciąża to stan odmienny hehehe:-D
stan odmienny:-D:-D:-Dno niby tak się mówi:tak::tak::tak:ale żeby aż tak???:laugh2::laugh2:

oj myszunia skąd ja to znam....... antoni musi być w lipcu u okulisty tak mu wyznaczyła wizytę pani doktor jak byliśmy z nim w przychodni jak miał 3 m-ce był to luty więc wiadomo pani nie zapisała w rejestracji na konkretną datę tylko kazała dzwonić w czerwcu a nawet lipcu ..no ok dzwonię tam wczoraj a pani do mnie z tekstem że ona może mnie zapisać na październik bo numerków nie ma :wściekła/y::wściekła/y:wściekłam sie mówię jej że tak kazała dzwonić a ona a możliwe możliwe ale już za późno no chyba że prywatnie:wściekła/y:a na co ja kuźwa płacę składki i akurat mnie stać prywatnie....w poniedziałek jak będzie ciepło to się tamm osobiście pofatyguję i termin się najdzie tak jak i sie cudem znalał u ortopedy jak pierdyknełam łapą w blat w rejestracji:zawstydzona/y:
nasze polskie realia, ja zapisałam Misię w kwietniu na listopad do kardiologa:tak::tak::tak:to i tak cud, że były miejsca bo w tamtym roku o tej samej porze nie było miejsc do końca roku:szok::szok::szok:

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:
kolejny przykład na to jak się traktuje ludzi w naszym kraju, takie maleństwa to przeciez bez gadania puszczane są bez kolejki

dowikla fajnie, że się przeprowadzacie:tak::tak::tak:nie ma to jak swoje, robisz co chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz:-D:-D:-D ja już też nie mogę się doczekać:tak::tak::tak:

mlody znow rozpalony pewnie ma znow goraczke ide zmierzyc
Zdrówka dla Sewcia! :tak:
Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:
Dobrze, że bilirubina spadła! :tak: Próbuj dokarmiać swoim mleczkiem, może się uda uniknąć przestawiania na modyfikowane! :tak:
Szpitalne izby przyjęć... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Eeeeech... Szkoda gadać. :crazy:
Jestem juz po pracy,po salorce i po przytulancach z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Teraz siedze i pozeram sobie spaghetti:-)
Jestem cholernie zmeczona a jeszcze musze zaczac pakowanie,a M siedzi i gra na sony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Och, jak miło, że twój małżonek taki pomocny! :-p:-p:-p
Weź go ochrzań porządnie, niech chociaż udaje, że ci pomaga! :-D
...
Mama Helenki dużo apetytu dla malutkiej obys nie musiała dokarmiac ja jestem zła na lekarkę która mnie namówiła na dokarmianie sztucznym bo Lena potem jak jej dawałam cyca wrzeszczała w niebogłosy i nie chciała ssać na marne poszło wszystko 4 m-ce i koniec karmienia miałam:wściekła/y:
Ja dokładnie to samo miałam z Piotrusiem - na siłę mu wciskałam cyca, a on wrzeszczał i wrzeszczał i uspokajał się tylko wtedy, kiedy dostał butlę. :-( A jak byłam w ciąży to tak się nastawiałam na karmienie piersią :zawstydzona/y:

No to sie wykapalam:tak::tak::tak:

AGNES
Goska jest w ciazy???Wow:-)
A kto to jest ten Szymon to ja nie wiem:no:

AGUNIA
A Ty kiedy sie wyprowadzasz???

Miałam koszmarne popołudnie. :wściekła/y: Rozkraczył mi się samochód. :wściekła/y: Po prostu stanął na skrzyżowaniu i tyle. Musiałam dzwonić po znajomych, żeby mnie odholowali do mechanika. :zawstydzona/y: A mechanik wstępnie wycenił robotę na 200zł - za części plus robocizna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No kurczę, jakbyśmy za dużo kasy mieli! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro rano lecę do tego mechanika i spróbuję coś wytargować. Może się uda! :zawstydzona/y:
Myślałam, że posiedzę trochę z wami, ale po tych przeżyciach nie mam siły, więc zmykam do łóżeczka! :sorry:
Dobrej nocy! :-)

AGNES
Goska jest w ciazy???Wow:-)
A kto to jest ten Szymon to ja nie wiem:no:
Szymon to sąsiad Marty,on już sie w nij dawno zakochał a ja do niego niby ciąło ale nie chciała się do tego przyznać.aż w końcu sie odwazyła wyznać miłość i zaczeli sie całować itp........

Miałam koszmarne popołudnie. :wściekła/y: Rozkraczył mi się samochód. :wściekła/y: Po prostu stanął na skrzyżowaniu i tyle. Musiałam dzwonić po znajomych, żeby mnie odholowali do mechanika. :zawstydzona/y: A mechanik wstępnie wycenił robotę na 200zł - za części plus robocizna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No kurczę, jakbyśmy za dużo kasy mieli! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro rano lecę do tego mechanika i spróbuję coś wytargować. Może się uda! :zawstydzona/y:
Myślałam, że posiedzę trochę z wami, ale po tych przeżyciach nie mam siły, więc zmykam do łóżeczka! :sorry:
Dobrej nocy! :-)
myszunia współczuję :tak::tak::tak::tak:

reklama
MYSZUNIU akurat teraz jak nie wolno sie Tobie denerwowac mialas takiego pecha:no::no::no:
Mam nadzieje ze autko szybko naprawia i teraz bedzie jezdzilo bez zarzutow:tak:
Dobranoc Kochana:-)

Ja czekam az dziewczynki usna i pojde sobie zrobic kolacyjke:tak:A pozniej bede ogladała kryminalne zagadki miami

Do góry