reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wlasnie skonczyłam:-pW mniedzyczasie umyłam sobie naczynia i sluchalam muzyki,wiec wyprasowałam moze z jedna pralke:confused2::-)

PATRYSIU
Jak mały sie czuje???

reklama
pati zdrówka dla Sewcia życzę.On ma tylko gorączkę czy jakies jeszcze inne objawy?????

Mama Helenki dobrze że bilibruina spada :tak::tak::tak::tak: i dokarmiaj małą swoim mleczkiem,na razie nie dawaj sztucznego :tak::tak::tak::tak:
my bylismy na spacerze,teraz jestesmy w domku,Oliwka obejrzała bajke a teraz szaleje :tak::tak::tak::tak::tak:

ale slicznie zjadła mi rosołek dziś,to w sumie był jej pierwszy raz,bo jakoś nie dawałm jej i myslałąm że nie będzie chciała ale zajadała się ,smakowął jej bardzo :-):-):-):-):-):-):-):-)

jeszcze godzinka i kłade ją spać.
dziś osttni odcinek przed wakacjami "M jak Miłość"
zaraz wszystko sie pokończy i nie będzie co oglądać :tak::tak::tak::tak:

Moja ferajna własnie wrocila do domu:tak:I szaleja na calego wiec koniec mojego spokoju

Ja M jak milosc nie ogladam juz od bardzo dawna:tak::tak::tak:

jak narazie buszuje - goraczki juz nie ma ale zobaczymy jaka bedzie nocka :baffled:
mysle ze przespi cala nocke
teraz zacieszka papcia :-D
To dobrze:tak::tak::tak:Niech szaleje:-):tak:

Ja planowalam sie dzisiaj wczesniej polozyc ale wlasnie zobaczylam w telegazecie na polsacie ze od 22;40 sa moje seriale,wiec znowu pojde spac po polnocy

Moje tez uwielbiaja buszowac we wszystkich szafach,ale teraz wszyscy bija sie balonami:tak::tak::tak:A radochy przy tym maja co niemiara:tak::tak::tak::-)

a ja ide dzis wczesniej spac juz zjadlam kolacje....
zaraz kapanie malego ale to moj m zaproponowal ze pojdzi sie z nim kapac wiec beed miala troche spokoju....
i moze jeszcze cos zjem...:sorry:

reklama
Do góry