reklama
pati zdrówka dla Sewcia życzę.On ma tylko gorączkę czy jakies jeszcze inne objawy?????
Mama Helenki dobrze że bilibruina spada i dokarmiaj małą swoim mleczkiem,na razie nie dawaj sztucznego
my bylismy na spacerze,teraz jestesmy w domku,Oliwka obejrzała bajke a teraz szaleje
ale slicznie zjadła mi rosołek dziś,to w sumie był jej pierwszy raz,bo jakoś nie dawałm jej i myslałąm że nie będzie chciała ale zajadała się ,smakowął jej bardzo :-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze godzinka i kłade ją spać.
dziś osttni odcinek przed wakacjami "M jak Miłość"
zaraz wszystko sie pokończy i nie będzie co oglądać
Mama Helenki dobrze że bilibruina spada i dokarmiaj małą swoim mleczkiem,na razie nie dawaj sztucznego
my bylismy na spacerze,teraz jestesmy w domku,Oliwka obejrzała bajke a teraz szaleje
ale slicznie zjadła mi rosołek dziś,to w sumie był jej pierwszy raz,bo jakoś nie dawałm jej i myslałąm że nie będzie chciała ale zajadała się ,smakowął jej bardzo :-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze godzinka i kłade ją spać.
dziś osttni odcinek przed wakacjami "M jak Miłość"
zaraz wszystko sie pokończy i nie będzie co oglądać
jak narazie buszuje - goraczki juz nie ma ale zobaczymy jaka bedzie nockaWlasnie skonczyłamW mniedzyczasie umyłam sobie naczynia i sluchalam muzyki,wiec wyprasowałam moze z jedna pralke:-)
PATRYSIU
Jak mały sie czuje???
mysle ze przespi cala nocke
teraz zacieszka papcia
To dobrzeNiech szaleje:-)jak narazie buszuje - goraczki juz nie ma ale zobaczymy jaka bedzie nocka
mysle ze przespi cala nocke
teraz zacieszka papcia
Ja planowalam sie dzisiaj wczesniej polozyc ale wlasnie zobaczylam w telegazecie na polsacie ze od 22;40 sa moje seriale,wiec znowu pojde spac po polnocy
u mnie balony to codziennie idą w ruch,w tedy to jest istny szał Oliwka uwielbia balony i piłki :-)Moje tez uwielbiaja buszowac we wszystkich szafach,ale teraz wszyscy bija sie balonamiA radochy przy tym maja co niemiara:-)
reklama
Podziel się: