reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

przykro sie czyta takie rzeczy ale ludzi rozne tragedie dotykaja
wlasnie czasami takie pogdaanie jest lepsze niz milczenie.....
to na pwno zawsze boli ale po czasie juz mniej prawda?

to ile Ty teraz wazysz?????

ja bym wybaral albo wariant 1 albo 2
trzymam kciuki
Tak po czasie boli mniej jak Emily sie urodzila wszystko sie odrazu zmienilo na lepsze:tak::tak::tak::tak:

Oj kochana duzo duzo az wstyd pisac:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Dziekuje :tak:
no wlasnie ruchy juz czulam i jej oczekiwalam ale nie tak szybko:-(
Najgorsze bylo jak mi ja dali i na nia patrzalam sama nie moglam w to uwierzyc ze ona nie zyje i bardzo dlugo jak juz nawet bylam w domu nie dochodzilo to do mnie ze jej juz niema:-:)-( Moglam sama zdecydowac czy chce ja zobaczyc czy nie ale zdecydowalismy sie z m ze tak dlatego ze potem miala bym cale zycie wyrzuty sumienia ze nawet nie widzialam jak wygladala:-:)-( i wcale tego nie zaluje bo przynajmniej moglam sie z nia w jakis sposob pozegnac:-:)-( nawet sobie nie wyobrazacie jakie to jest uczucie jak po porodzie odrazu polaza ci martwe dziecko na brzuch a potem na piers:-:)-( staram sie czesto o samej sytuacji nie myslec bo za kazdym razem wyje ale lubie sie tez wygadac zeby wszystkiego w sobie nie trzymac wiec dobrze ze zapytalas:tak::tak:
moja kuzynka we włoszech urodziła w 32 tygodniu martwe dziecko synka poprostu przestła czuć ruchy i pojechała z mężem do szpitala i wywołali jej poród mówiła że to był koszmar rodzić ten ból i wiedzieć że urodzisz już martwe dziecko...jak urodziła lekarze zapytali czy chce zobaczyć pożegnać się była w takim szoku że nie chciała i teraz mówi że bardzo tego żałuje:-(mineło od tego czasu 6 lat ma 2 dzieci ale sama mówi że ma momenty kiedy wspomnienia wracają:-:)-(więc ból twój jest pewniee ogromny ale dobrze że pożegnaliście malutką i że bóg zabrał jednego aniołka ale dał wam w nagrodę drugiego cudnego aniołeczka:tak:

Moje potworki własnie usneły wiec jeszcze ma chwilke:tak::tak::tak:
W tv nic nie ma ,M chrapie:-D:-D

A&E
Bardzo mi przykro:no::no::no:
[*]dla Twojego Aniołka

ANABUBKA
To niezle sie Tobie ta @ pospieszyła:szok::szok::szok:
Ja mam dostac w sobote ale cos czuje ze chyba jutro dostane

Oliwka nada nie spi,a wariuje w najlepsze,zaraz sie wkurze i w ogóle nie pozwolę jej spać dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: daje jej czas do 14.15 a jak nie to nie,niech marudzi cały dzień.
moja Weronika (a jets tylko mieisac mlodsza od Oliwki) z reguly wstaje miedzy 8.30 a 9(czasami wczesnije).
potem idze spac ok 14-15 i po 2 godzinach poprostu ja budze.no i wieczorem 20.30-21 usypia.
ostatnio jak mi psala do 9.30 to do wieczora lazila

Ten program o tych dzieciach, to szok :szok:

A teraz pogłowie chodza mi nalesniki, bo któraś coś wczoraj pisała :-D

Jeszcze nie doczytałam, ale pewnie doczytam...:-)

Mi też się podoba :tak:
ja zaczelam akcje nalesnikowa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a dzis zrobilam tylko zupe kalafiorowa bo na kotlety jajeczne juz mi zdrowia nie satrczylo

Pan od w-f ma najlepeij :-D

Malinka, co z ta praca weekendową wiesz juz coś, czy jeszcze nie doczytałam ??

A chłop Anabuby zdal to prawojazdy?? Bo się gdzieś zagubiłam... To było chyba z tydzień temu...
nie zdal:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

:-D:-D:-Dnie na mokro ,ale ta trawa jest częściowo wysiewana przez nas ,a częściowo leśna i dlatego rośnie jak chce:-D:tak:
to tak jak u mnie

madziula ja ci na mokro nie radzę kosić moja bratówka kiedyś kosiła taką wilgotną i ją pirdykneło(do dzisiaj u niej z głową nie do końca ok:-p:rofl2:) co prawda mój brat twierdził że to dlatego że kosiara miała przebicie ale nie wiem czy się tak tylko nie tłumaczył:sorry:a ponieważ ja nie c hcę mieć kopniętej przyjaciólki NIE KOŚ:rofl2::rofl2::rofl2:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od mokrej trawy mozna spalic kosiarke

kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3:wściekła/y:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
moja Weronika nosi 5

Cześć dziewczyny :-)

Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
witamy;)
to chyba wpadka zaraz po pologu:-):-)

MALINKA dzieki za zaproszenie juz je przyjelam:tak::tak:
a ja poprosze o zaproszenie na nk:-):-)
znajdziesz mnie u innych pod nazwa miejscowowci i anka jestem:-)

te weekendy Malinka to dobra sprawa ale mogli by Ci więcej za nie dać może ponegocjuj troche kto wie może podwyższą zapytać nie zaszkodzi :tak:

Lena nadal nie spi a mój L już nie mówi że ma takie super kochane dziecko :-D już na mnie warczy więc uciekłam z powrotem do drugiego pokoju podział jest jasny on ma tylko ja usypiac no i jak wcześniej wraca to kapiele sa jego , zawsze to usypianie mu zajmowało 0,5-1 godz i tyle czasu w tygodniu z nią spędzał niech widzi co to jest jak mała szaleje :rofl2:

a ja zjadłam tego gołąbka i mam normalnie rewolucję w brzuchu bo wczesniej tylko dwa tosty z masełkiem przez cały dzień

A ja nie jadłam dzisiaj kolacji:szok::szok::szok:

Wypiłam sobie małego reedsa i ajkos nie byłam głodna-to do mnei nie podobne:-D:-D:-D:szok:

Kurde Dominik mi znowu kaszle:no:A raczej jeszcze nie przestał kaszlec-troszke Jemu przeszło i znowu mocno kaszle:no::no::wściekła/y:
Słysze Go az u siebie w pokoju:no:

moja kuzynka we włoszech urodziła w 32 tygodniu martwe dziecko synka poprostu przestła czuć ruchy i pojechała z mężem do szpitala i wywołali jej poród mówiła że to był koszmar rodzić ten ból i wiedzieć że urodzisz już martwe dziecko...jak urodziła lekarze zapytali czy chce zobaczyć pożegnać się była w takim szoku że nie chciała i teraz mówi że bardzo tego żałuje:-(mineło od tego czasu 6 lat ma 2 dzieci ale sama mówi że ma momenty kiedy wspomnienia wracają:-:)-(więc ból twój jest pewniee ogromny ale dobrze że pożegnaliście malutką i że bóg zabrał jednego aniołka ale dał wam w nagrodę drugiego cudnego aniołeczka:tak:
Tak to prawdaa wspomnienia wracaja ja nie wiedzialam ze ona urodzi sie martwa ja rodzilam z ta nadzieja ze bedzie wszystko ok no ale niestety :-:)-( dostalam tez zaszczyki na rozwiniecie pluc no ale jednak nie udalo sie:-:)-( Ale potem zaszlam szybko w ciaze bo po miesiacu tzn po pierwszym okresie tak mi radzili wszycy lekarze w szpitaluu i tez tak zrobilismy:tak::tak: bylam w siudmym niebie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ale ten lek i strasz ze z nowu moze byc to samo chodzil za mna do konca ciazy:-( jak by mnie nie zaszyli w 14tc to lekarze gwarantowali mi ze historia by sie powturzyla dlatego przy kazdej kolejnej ciazy bede mnie zaszywac :tak::tak:

Ja mialam isc pod prysznic o 21 i co dalej tutaj z wami siedze:szok::szok::szok: a u mnie wolno tylko do 22 wode puszczac bo takie przepisy zeby nie zaklucac ciszy nocnej no ale coz kto mi zabroni za chwile isc :-D:-D:-D

reklama
Do góry