Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no to nie wesolo:-)wcale nie.
To nie jest tak fajnie jak wygląda.
Nagranie trwa 18 dni.
W tym czasie masz w każdym pomieszczeniu gdzie dziecko przebywa montowane kamery na czujki.Do tego 12 godzin dziennie towarzyszą Ci w życiu codziennym.
Super niania,reżyser,dźwiękowiec,2 kamerzystów,wizażystka
Sterują najpierw dzieckiem ,żeby było naj najbardziej niegrzeczne ,potem musisz wybrać 3 rzeczy,które chcesz zmienić.
No i super niania wkracza do akcji dopiero wtedy ze swoimi metodami.
Po 18 dniach wyjeźdżają,demontują wszystko,ewentualnie robią mini remont po dziurach po sprzęcie .Potem robią montaż i do emisji.
Za taki motłoch i syf w domu dziecko ma płaconą rekompensatę w kwocie 5000 zł.
U nas sprawa troszkę wyglądała inaczej ,bo Darek nie mógł brać udziału w programie (konflikt interesów) i to się im nie podobało.
Na takiej podstawie zerwali umowę
A prawda była taka,że z jedzeniem Kuby sobie nie radziła,wyganiał ją z domu,nawet ją pobił i opluł i przywitać z nią nie chciał.
Uciekał na spacerze i w gruncie rzeczy prosto w oczy mi powiedziała,że tu niewiele można zmienić.
z moja Paulinajakeis 5 lat temu tez by nie dala rady
na mnie nospa nie dziala w takim wypadku tylko ibuprom albo ibum albo naproxen.Hejka :-):-):-):-)
moje dziecko jeszcze śpi ,tzn przebudziła się z płaczem jakieś 20min temu ale wzięłam ją do nas do łóżka ,przytuliła sie i usnęła.
Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.
no i wtaj w klubie @:-)
Paulina pila kaszki mleczno-ryzwoe do 4 lat,a krowie mleko zaczelam jeje dawac jak skonczyla 2 lata ale to do platkow troche czy nalesnkiWitam kobitki
Mała właśnie zalicza kupkę na nocniku przy okazji ma zabawe rozlewania herbatki. Śniadanko sie namacza - płatki.
Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko? My dzis spróbujemy pierwszy raz z płatkami owsianymi i kukurydzianymi.
Pogoda zapowiada sie pięknie. Słonko tak grzeje, e aż okna pootwierałam, bo duszno w domu sie zrobiło.
Ide nadabiać, widzialam, że mam 3 duze strony.
ja przed ciazami to mzilaam straszne a teraz jest z reguly lepeij choc nie zawszeOj wspułczuje ci kochana ja przed pierwszą ciążą miałam okropne bóle przy @ zawsza pierwszy dzien przesypiałam a teraz dzieki bogu nic mnie nie boli
bidulka-zdrowka dla Misi.Hej, wpadłam na chwileczkę tylko sie przywitać, nie było mnie 2 dni i zawalili mnie fakturaminie czytałam Was, sorry
A poza tym mam wyrzuty sumienia, że jestem złą matką bo zostawiłam chore dziecko w domu:----(wprawdzie ma opiekę, przyszła moja ciotka ale co matka to matka i mam z tego powodu doła dzisiaj:-----(powinnam siedzieć z nią w domu, zwłaszcza, ze w nocy gorączkowała a teraz jest osowiała i ma okropnie zawalony nos. Nie dość, że ospa to jeszcze gardło chore
Zmykam, może potem zajrzę i coś poczytam
a te gardla to przez pogode
hehehe,ja jak nie musze to malje nie budze.spi mi w nocy ok12 godzin i w dzien 1-2godzagnes a po co chcesz ją budzić???????????niech śpi...moja babcia by ci powiedziała :człowiek nie świnia jak się wyśpi sam wstanie
Paulina tez Weronice czytala od pierwszych chwil wlasciwie a ta sluchala jak zaczarwoana i do tej pory ciagnie ja do ksiazek:-):-):-)julka położyła się na łóżku obok antka i otworzyła książkę i "czyta " antoniemu a ten leży i słucha jak zaczarowanya ja słucham i myślę kurcze ona mu naprawdę czytano poprostu julka frenklina zna na pamięćto są jej ulubione kiążki ma chyba 15 części i kocha te książki bardzo bardzo ostatnio podyktowała adamowi jakich części jeszcze nie ma i teraz mam taką liste wywieszoną na lodówce
ja tez bym do tekiej pracy poszladziewczynki trzymajcie kciukasy piotrek dzisiaj będzie rozmawiał w sprawie pracy weekendowej dla mnie tak bym chciała żeby się udało to sprzątnie i ekspozycja towarów u niego w casto 4 soboty i niedziele po 8-10 godzin zarobki może nie oszałamiające ale 500 zł bym miała a dla mnie to dużo no i wyszłabym do ludzi z domu chociaż w weekendy...a że piotrek ma weekendy wolne to odpada problem opieki nad antonim
sliczniutkaczy mój najmłodszy łobuz nie jest słodki ? jak zrobiołam jej zdjecie to mowila Pokaż dzis sam przynisa ubranie i kazała sobie sukienke nalozyc