reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

hehe...tez siedzę w domku z synkiem ;-)
..a teraz mozna posiedziec troszke dluzej bo mezus jest na strazy ;-)więc zagoscilam tu do Was :-)Pozdrawiam

witamy :-):-):-):-)

Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.:-D:-D:-D
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki dziewczynki :rofl2::rofl2:

jak to po co????? :-D:-D:-D:-D:-D po truskawki !!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.:-D:-D:-D
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki dziewczynki :rofl2::rofl2:
W ŻUCIU nie zgadne ,ale jakbyś mogła ,kup mi troszkę truskawek:-D

no a tak poza tym to ja sie witam w ten sobotni pochmurny dzien... :confused2:
teraz pije kawke a za niedlugo trza leciec na zakupy jakies miecho kupic :tak:
potem sprztamnnie wiec milego dnia :-D
A u nas piękne słoneczko od rana ,tvn jeśli chodzi o pogodę nad morzem w zachodniopomorskim ciągle kłamie:tak:

Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
:laugh2:
Ale macie frajdę ,zazdroszczę ,bo będzie się działo:-D:-D:-D
Gdzies mi migła nowa mamuśka ,witamy pimpi cieplutko:tak:

Witam
U nas nocka tez ok:tak::tak::tak:M obudzil mnie rano bo dzwonił tel:wściekła/y:
Na dworze jest tak zimno ze ja mam okna zaparowane:szok::szok::szok:I wogole czuje ten chłod jak siedze:szok::no:
Ja chce juz lato i upaly:tak::tak::tak:

AGNES
Fryzurka jest ok:-):tak::tak::tak:Chyba ze specjalnie ja upinalas niewiadomo ile czasu i pokazalas tylko przod:-D:-D:-D;-)

Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom:-D:-D,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K :-DObiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizać:eek:Mam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracy:tak:Moi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenki:-D:-D:-DI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie:tak:;-)
Patrysia jak tam nocka?

reklama
Ciekawe o której P.Malinki wrócił do domu ,czy Malina była wczoraj wróżka?a P. dziś ma kacora gigantora??:-D:-D
Jem sobie śniadanko i planuję prace.....najtrudniej to się konkretnie wziąć za coś :sorry:

Do góry