reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witaj ewon
wiktoria12
Mama i żona :)
Co to nikogo nie ma no cóż sobota
Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :-):-):-):-):-):-):-)
witamy :-):-):-):-)
jak to po co????? po truskawki !!!!!!!!!!!!!!!
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
hehe...tez siedzę w domku z synkiem ;-)
..a teraz mozna posiedziec troszke dluzej bo mezus jest na strazy ;-)więc zagoscilam tu do Was :-)Pozdrawiam
witamy :-):-):-):-)
Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?
Dobrej nocki dziewczynki
jak to po co????? po truskawki !!!!!!!!!!!!!!!
madziulanatasza
Fanka BB :)
W ŻUCIU nie zgadne ,ale jakbyś mogła ,kup mi troszkę truskawekWłaśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?
Dobrej nocki dziewczynki
A u nas piękne słoneczko od rana ,tvn jeśli chodzi o pogodę nad morzem w zachodniopomorskim ciągle kłamieno a tak poza tym to ja sie witam w ten sobotni pochmurny dzien...
teraz pije kawke a za niedlugo trza leciec na zakupy jakies miecho kupic
potem sprztamnnie wiec milego dnia
Ale macie frajdę ,zazdroszczę ,bo będzie się działoWitam się z rana.
Gdzies mi migła nowa mamuśka ,witamy pimpi cieplutko
Witam
U nas nocka tez okM obudzil mnie rano bo dzwonił tel
Na dworze jest tak zimno ze ja mam okna zaparowaneI wogole czuje ten chłod jak siedze
Ja chce juz lato i upaly
AGNES
Fryzurka jest ok:-)Chyba ze specjalnie ja upinalas niewiadomo ile czasu i pokazalas tylko przod;-)
U nas nocka tez okM obudzil mnie rano bo dzwonił tel
Na dworze jest tak zimno ze ja mam okna zaparowaneI wogole czuje ten chłod jak siedze
Ja chce juz lato i upaly
AGNES
Fryzurka jest ok:-)Chyba ze specjalnie ja upinalas niewiadomo ile czasu i pokazalas tylko przod;-)
madziulanatasza
Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K Obiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizaćMam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracyMoi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenkiI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie;-)
Patrysia jak tam nocka?
Patrysia jak tam nocka?
reklama
madziulanatasza
Ciekawe o której P.Malinki wrócił do domu ,czy Malina była wczoraj wróżka?a P. dziś ma kacora gigantora??
Jem sobie śniadanko i planuję prace.....najtrudniej to się konkretnie wziąć za coś
Jem sobie śniadanko i planuję prace.....najtrudniej to się konkretnie wziąć za coś
Podziel się: