reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to GRATULACJE dla Klauduniiii:tak::tak:

ja to zawsze mialam nieregularne czasami okresu nie mialam po pol roku czasami nawet dluzej przychodzil kiedu mu sie spodobalo :tak::tak: jak sie potem okazalo wszystko przez ta tarczyce bo hormony mi poglupialy:szok::szok:
DO gratulacji się dołaczam
Ja bym zwariowała jakbym miała taknieregularnie okres ,ja mam super regularny okres ,jak w zegarku:tak: cykl 26-28 dni i i tak potrafię sie bać:szok::-Dże mi sie spóżnia:-D:-D

No ja im wspolczuje tej drogi ale Ania pisala ze tyle dobrze ze Laura grzeczna i wola siku:tak::tak: A pozdrowic ja pozdrowie od was:tak::tak:
A co do sprzatania to wszytko m porobil bo ja musialm zajac sie mala;-)
Pozdrawiam i ja Ankę i Lali ,buziaki dla nich:tak:
Dobranoc Wiktoria ,ja tam wierzę ,ze ani się spostrzeżesz ,a ci sie skończy@
Malina teksty JULKI SĄ coraz lepsze:-D
Aga dzieci to spryciule ,mój sun (5 latek)jak nabroi w przedszkolu ,też nie ma czasu i strasznie się spieszy z przedszkola do domu:-D:-D:-D

A chciałam sie pochwalić że Martynka dzisiaj pierwszy raz sama wysikała sie na muszle:)
brawa :tak::-):-)

Sprawdziłam dwie następne grupy. Jeszcze tylko jedna i egzamin i już. :-)
Chyba zrobię jeszcze jedną kawę, bo jakaś zamulona jestem :eek:
Wieczorem muszę udać się na komisariat "w celu złożenia zeznań" :-D:-D:-D:-D
Dobra, uciekam! :tak:
:-D:-D:-D:-D

chyba sie wykoncze nawet postow nie umie doczytac bo non stop musze do kibla leciec a i tak nic nie wysikam:wściekła/y::wściekła/y: bede musiala m wyslac do tej apteki ale czy oni cos maja bez recepty to ja nie mam pojecia:no::no:
ja też stawiam na pęcherz.
Są leki ziołowe ,ale na pewno zadziałał by Furagin.:tak:
i znów troszkę podczytałam.
Poszalałyście dziś z tym pisaniem.:-D:-D:-D

CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULACJE DLA KLAUDII -ŚWIETNIE JEJ POSZŁO:-D:-D:-D

o madziula o tej godzinie:szok::-D:-D
pOJAWIAM SIĘ I ZNIKAM ,TAK ZERKAM CO TU SŁYCHAĆ ,,bo mnie juz m ściga i woła i ciągnie ,ciekawe czego chce...........
pewnie dostępu do kompa:-D:-D

reklama
ja też powoli się zbieram do odlotu bo moje kochanie na imprezie bóg jeden wie o której wróci a nawet jak wróci to i tak ja muszę wstawać do antka bo on pewnie nie będzie w stanie:-D:-D

Do góry