reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
DO gratulacji się dołaczamNo to GRATULACJE dla Klauduniiii
ja to zawsze mialam nieregularne czasami okresu nie mialam po pol roku czasami nawet dluzej przychodzil kiedu mu sie spodobalo jak sie potem okazalo wszystko przez ta tarczyce bo hormony mi poglupialy
Ja bym zwariowała jakbym miała taknieregularnie okres ,ja mam super regularny okres ,jak w zegarku cykl 26-28 dni i i tak potrafię sie baćże mi sie spóżnia
Pozdrawiam i ja Ankę i Lali ,buziaki dla nichNo ja im wspolczuje tej drogi ale Ania pisala ze tyle dobrze ze Laura grzeczna i wola siku A pozdrowic ja pozdrowie od was
A co do sprzatania to wszytko m porobil bo ja musialm zajac sie mala;-)
Dobranoc Wiktoria ,ja tam wierzę ,ze ani się spostrzeżesz ,a ci sie skończy@
Malina teksty JULKI SĄ coraz lepsze
Aga dzieci to spryciule ,mój sun (5 latek)jak nabroi w przedszkolu ,też nie ma czasu i strasznie się spieszy z przedszkola do domu
brawa :-):-)A chciałam sie pochwalić że Martynka dzisiaj pierwszy raz sama wysikała sie na muszle
Sprawdziłam dwie następne grupy. Jeszcze tylko jedna i egzamin i już. :-)
Chyba zrobię jeszcze jedną kawę, bo jakaś zamulona jestem
Wieczorem muszę udać się na komisariat "w celu złożenia zeznań"
Dobra, uciekam!
ja też stawiam na pęcherz.chyba sie wykoncze nawet postow nie umie doczytac bo non stop musze do kibla leciec a i tak nic nie wysikam bede musiala m wyslac do tej apteki ale czy oni cos maja bez recepty to ja nie mam pojecia
Są leki ziołowe ,ale na pewno zadziałał by Furagin.
i znów troszkę podczytałam.
Poszalałyście dziś z tym pisaniem.
madziulanatasza
GRATULACJE DLA KLAUDII -ŚWIETNIE JEJ POSZŁOCHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
pOJAWIAM SIĘ I ZNIKAM ,TAK ZERKAM CO TU SŁYCHAĆ ,,bo mnie juz m ściga i woła i ciągnie ,ciekawe czego chce...........o madziula o tej godzinie
pewnie dostępu do kompa
madziulanatasza
dobranoc laski;-)
reklama
Podziel się: