reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....no fakt nie odmawia sie bo jak nie to go ... zgwalce hihihih
ale tak na powaznie slyszalyscie o tym jak kobieta zgwalcila oralnie mezczyzne i pojdzie siedziec na 9 miesiacy?? czytalam to gdzies dzisiaj :tak:
no co ty patrysia:szok::szok::szok::szok::szok:jak nic pójde siedzieć:cool2::cool2::cool2:a to sobie chociaż troszku odpocznę:rofl2:byle by dostęp do neta był:-D:-D
to mnie chyba dozywocie grozi :eek::shocked2::-p:cool2::-D
heh napewno bez dostepu do neta :tak:
pati a tak w ogóle to jak Ci idzie odzyczajanie Sewcia od pampersów??????
juz pisalam wczesniej ze pare razy po odzwyczajaniu Sewkowi sie zapomnialalo bo chodzil w pamku bo chodzilismy to tu to tam i potem na nowo i stwierdzilam ze jeszcze poczekam ale do 1,5 roku mam nadziejez e sie oduczy :laugh2:

to mnie chyba dozywocie grozi :eek::shocked2::-p:cool2::-D
heh napewno bez dostepu do neta :tak:

juz pisalam wczesniej ze pare razy po odzwyczajaniu Sewkowi sie zapomnialalo bo chodzil w pamku bo chodzilismy to tu to tam i potem na nowo i stwierdzilam ze jeszcze poczekam ale do 1,5 roku mam nadziejez e sie oduczy :laugh2:
pati spokojnie Sewi ma jeszce czas na to.takie jest moje zdanie.dzieci zaczynaja panować nad zwieraczami dopiero od 1,5 roku i uczą sie bardziej trzymac mocz.także ma jeszce czas.nie wymagajmy od niego zbyt wiele.

Własnie trzymalam Klaudie na rekach bo sie troszke powygłupialysmy:tak:A Wiktoria pokazuje na okno i mowi "mama Klaudia wyrzuc":szok::szok::szok::szok:Skad Ona taki tekst wzieła:baffled::szok::szok::szok:
dobre :-D:-D:-D

ja jak obejrze perfekcyjną paną domu to doceniam to że lubie sprzątać :tak::tak: mówie przed chwilą do mojego adama żeby sprzątnoł u siebie w pokoju bo mają burdello a na 13.30 do szkoły i nie zdąży a mój syn patrzy raz na mnie raz na pokój i mówi ale co ja mam tu sprzątać ...ja no ten bajzel.....a adam mama to jest nieład artystyczny:szok:
moja artystka mówi tak samo.:-D:-D:-D

Witam ponownie :-)

Pospałam jeszcze godzinke :tak: ale i tak jestem wypluta :baffled: A musze dzisaj zakupy zrobić :baffled::no: ale mi sie chce...
Dobrze, że mam komu mała zostwić bo ona nienawidzi deszczu...

Moja Helena od rana gotuje juz zjadłam chyba z 10 plastikowych tostów z dzemem na niby :-D teraz leci Myszka miki to ma 5 min spokoju :-p
no to kuchareczka Ci rośnie:-D:-D

pomysłowość moich dzieci mnie powala....wysłałam adama do warzywniczka po chleb mleko cebule ziemniaki i truskawki no kupił wszystko ładnie tylko truskawki położył na dno torby i powalił na to reszte zakupów....wyciągam to i mówie adam cholercia jak ty to pakowałeś przecież to jakaś mamałyga:angry:a mój synuś spokojnie odparł mamuśka to teraz szybko na durszlaczek przepukamy wodą do miseczek cukier śmietanka i pycha mus gotowy no nawet gnieść nie trzeba ja to jestem pomysłowy co????no łapy mi opadły głupawy dostałam a oni płukają je teraz w kuchni i szypułkują aż boje się tam wchodzić:eek::-D:-D
mądry chłopak

ide do kuchni bo coś szepczą znaczy broją aż się boje zaglądać bo julka pyta gdzie ścierka do połogi:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D
Aleście napisały.
Chyba dziś nie nadrobię.:-D:-D:-D

reklama
Do góry