reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zaraz mnie szlag trafi normalnie po tym tel co obudził Lenke ubrałam ją i poszłam z nią do sklepu wróciłysmy widze że się pokłada więc ja połozyłam w łóżeczku podusia do przytulenia mała zasypia ja się ciesze ,że w końcu coś zjem i co..??

znów telefon k.. mać!!! z labortorium gdzie zdjęcia zamówiłam normalnie nie mogę już mnie nosi oczywiście Lena juz nie śpi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To z Martynki juz pannica :-) A my w ten weekend zamierzamy kupic nocnik i zaczac nauke korzystania z :tak:

CIEKAWA JESTEM JAK SZYBKO WASZE DZIECI PRZESTAWILY SIE Z PAMPERSA NA NOCNIK ??:eek:
Martynka mało kożystała z nocnka bardziej na muszle ją sadzaliśmy
zaraz mnie szlag trafi normalnie po tym tel co obudził Lenke ubrałam ją i poszłam z nią do sklepu wróciłysmy widze że się pokłada więc ja połozyłam w łóżeczku podusia do przytulenia mała zasypia ja się ciesze ,że w końcu coś zjem i co..??

znów telefon k.. mać!!! z labortorium gdzie zdjęcia zamówiłam normalnie nie mogę już mnie nosi oczywiście Lena juz nie śpi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No a nie dasz rade wyłączyc telefonu na czas jak Lenka spi:eek:

witam sie w samo południe:-D:-D:-D
ale dzis pospałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paulina mnie rano budzi patrze a to 10:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Paulina mowi ze stala 9.30 a Weronika tez jkaos przed 10 bo by mnie budzila gadanaiem.
rano lalo wiec pewnie dlatego tak dopbrze mi sie spalo.
teraz troche wyszlo sloneczko i tak na zmiane z ch,urami.ale juz nie pada poki co
ja wczoraj posprzatalam,zupke mam wiec dzis sie obijam.zaraz sobie jakis film sciagne to popatrze jak mala usnie:-)

Witam,

Zawaliłam nockę :baffled: bede miała koszmarny dzień :wściekła/y:

Nie to żeby mi coś dolegało, po prostu obudziłam sie o 3 wyspana:szok:

Nie pozaznaczałam ctatów, a miałam tyle napisac :-( chyba bede później czytać wszystko od nowa :-D

Mlena, dołączam się do zyczeń

Anka, szerokiej drogi i undanego pobtu :tak:

Patrsia, dogadzaj sobie, a co :tak::-D

-j- dzięki kciukasy :tak:

Anabuba, to -j- pisała o tym, że malinka niedawno rodziła :tak:

Agnes, fochmistrzyni, porostu pięknie :-D:-D:-D

Najadłam się, bolą mnie oczy od gapienia sie w monitor w półmroku, może uda mi się jescze zdrzemnąć :sorry:
oj bidulu!
ja sie budzilam co godzine na siku pod koniec ciazy i strasznie mnie wkurzalo:wściekła/y:

wiki jak tobie @ się spóźnia to może Ty zafasolkowałaś po ostatniej wizycie męża a jeszcze o tym nie wiesz????????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p
no wlasnie!nie wykluczone:-)

Witam i ja :-):-) u nas pieknie sloneczko swieci od rana jest dopiero 9 a juz taki upal widze ze my mymy jakos ta pogode na zmiane jak w PL slonce to u nas pada a jak w DE sloneczko to u was pada:szok::szok:
Poczytalam was wczoraj wieczorem jak m poszedl sie kapac ale zapomnialam co chcialam odpisac:sorry::sorry:
Mlena ja rowniez dolanczam sie do zyczen:tak::tak:
bo te chmury to do nas od zachodu z reguly przychodza czyli od Ciebie:-):-):-)
musisz nas uprzedzac o deszczu.ale moze to sloncetez do nas za pare dni zawita:-)

No to jestem po wizycie u lekarze :tak::tak:
za bardzo zadowolona nie jestem bo ani cytologi nie zrobila ani usg :szok::szok:
tylko palce pomacala i tym metlowym czyms nawet nie wiem jak to sie nazywa:szok::szok: stwierdzila ze jest wszystko ok i nie mam sie czym martwic ze to kucie to moze byc ze po cc miesnie daja mi tak popalic :szok::szok:
Ale dla pewnosci pujde chyba w nasteepnym tagodniu do innego lekarza:tak::tak:
ale tak sie zastanawiam czy nie mam cos z pecherzem bo non stop musze siusiu a tam tylko pare kropelek a chodze co 10min ale zeby az tak to bolalo ze mam takie kucia:szok::szok: miala juz ktoras z was problermy z pecherzem????

mlena współczuje a nie da rady telefonu wyciszyć???? my komórki to mamy na maxa ściszone piotrek ma tylko wibracje a ja na jedynce więc cichutko...jak mieszkałam u mamy to tak mnie wkurzał jej stacjonarny jak dzwonił mama twierdziła że nie da rady go wyciszyć ale jak mi kiedyś julke obudził to znalazłam wyciszenie w mig:-p:-p:-p:-p
u nas taki wnerwiający jest domofon a najgorsze jest to że że domofon dolny jest nasz górny sąsiadów ale nie podpisany i się często mylą ludzie a już najlepsze było jak antek miał ze 3 tygodnie i sśąsiedzi robili impreze i schodzili na dół na fajeczke i co chwile się komuś zapominało i się opierał o przyciski i dzwonił no a taki dzwonek o 4 w nocy to sama radość:angry::-D:-D

No to jestem po wizycie u lekarze :tak::tak:
za bardzo zadowolona nie jestem bo ani cytologi nie zrobila ani usg :szok::szok:
tylko palce pomacala i tym metlowym czyms nawet nie wiem jak to sie nazywa:szok::szok: stwierdzila ze jest wszystko ok i nie mam sie czym martwic ze to kucie to moze byc ze po cc miesnie daja mi tak popalic :szok::szok:
Ale dla pewnosci pujde chyba w nasteepnym tagodniu do innego lekarza:tak::tak:
ale tak sie zastanawiam czy nie mam cos z pecherzem bo non stop musze siusiu a tam tylko pare kropelek a chodze co 10min ale zeby az tak to bolalo ze mam takie kucia:szok::szok: miala juz ktoras z was problermy z pecherzem????
Ja nie mam ale gdybyś nie była u lekarza to powiedziała bym ci ze w ciązy jesteś:-D:-D

reklama

dlatego ja zawsze wyciszam tel... albo wycisz i chodz z nim jak czekasz na tel... :tak:

Do góry