reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba, przykro mi, że nie dostaliście tego orzeczenia :-(
Koniecznie się odwołuj - aż do skutku. W takich sprawach trzeba być upartym, bo przecież państwo na wszystkim i wszystkich tylko oszczędzać chce!:angry:

reklama
witam sie przy popołudniowej kawce:-)
dzis sobie pospaałam do 9 ,pozniej sie wzielam za ogarnianie domu bo ygaladało jak pobojowisko.
posprztalam tone prasownaia i poukladalam w szafkach i zeszlo mi sie z tymdlugo.
dkurzylam umylam podlogi,jak wypije kawe to musze poscierac kurze bo po kupe pylu na meblach
wlasnei dzwonil P-nie dostlismy orzeczenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ze dziecko musi do konca zycia brac leki tzn ze jest zdrowe tak?????????????

pytanie do Dowikly-pisalas ze Tobie tez odrzucili za pierwszm razem-moglabys mi powidzeic czy jak zlozylas odwolanie to stawalas ponownie na komisji czy obeszlo sie bez?
moglabys mi podpowiedziec jak napisac takie odowolanie?
no co ty móisz anabubka co za debile w tej komisji siedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odwołaj się tak jak dowikla moja koleżanka też się odwołała i dostała za 2 podejściem bez problemu:szok:

Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p
a ostatnio sie cieszylas ze jezdzisz tyle bez mziny prawka.i po co???????????:-p

witam mamuśki czwartkowo:happy:
ide nadrobić zaległości:tak:

słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gdzie moge zmienic suwaczek an BB-owski\?

malinka, pieknie opowiadasz :-D

anabuba, syf starszny z tym orzeczeniem :wściekła/y: trzymam kciuki za odwołanie :tak:

a ja znowu po południu mam skurcze :baffled: Aele tak czuje ze jakieś takie dziwne, nic z tego nie będzie a ja sie tylko umęczę :wściekła/y:

Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
- To znaczy?
- Hmmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę...
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...rwa cos w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cie w dupę?

Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza!
:-D:-D:-D

uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

to masz problem z goowaniem:tak::tak:
mój piotrek je już wszystko tzn kiedyś z założenia czegoś nie lubił bo jego ex a właściwie teściowa kiepsko gotowała i jak coś zjadł to mu nie smakwało więc jak ja mówiłam na obiad wątróbka on nie lubie ja nic innego nie będzie i kropka zjadł z dokładką i stwierdził zdziwiony że to dobre jest tak samo było z żołądkami zupami szpinakiem sałatkami ......teraz je wszystko ostatnio jadł brukselkę w panierce i mu smakowała aż mu się uszy trzęsły a 3 dni wcześniej powiedział że brukselka to jedyna rzecz której nigdy do ust nie weżmie:-D:-D:rofl2::rofl2:
moj na szcsecie nie jest wybredny,najwazniejsze zeby bylo gotowane.a jak nie chce jesc to niech je,na drugi dzien nie dostanie:-):-):-):-):-):-):-)
jego zreszta lepiej ubierac niz karmic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kto wie jak odzyskac haslo na gg
zainstalowalam to nowe cholerstwo , podaj email, no to ok, ale jaki kod on kuźwa woła, ska go wytrzepać?
no lwansie powinnas to haslo dostac od razu do wpisania,powinno sie wyswietlic

tylko ze właśnie zaden kod sie nie wyswietla, moze maja jakis blad systemu, wejde jeszcze pozniej
dlatego ja mam znowu stare gg bo to nowe ciagle mi sie wywalaalo i cos sie krzaczylo,a strae jest niezawodne:-)

reklama
Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza!
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kobitki, jak gotujecie botwinke??

Do góry