reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MAMA HELENKI
Ja ytez bardzo nie chciałam cesarki:no:Chociaz na 90 % wiedziałam ze beda ja miala:no:Ale do konca robilam wszystko zeby rodzic sn:tak:Jednak sie nie udało bo ta ktora miala pierwsza wyjsc była ulozona posladkowo a do tego mialam za maly brzuch i nie mialy szanas urodzic sie sn:no::no::no:
Sama cesarke wspominam bardzo milo(chociaz nie ukrywam ze balam sie jak cholera do samego konca).No ale po cesarce doszłam do siebie szybciej niz po porodzie sn:tak::tak::tak:
Teraz na zmiane pogody mnie troszke boli ale nie jest tak zle

jej, ja pamietam jak byłam w londynie jak wyczaiłam jeden sklep z takimi świetnymi rzeczami i takimi tanimi ze szok, nieraz rzeczy vyły tansze nawet przeliczajac funty na zł, ale pracujac i mieszkając tam, ja bym byla w 7 niebie- bo ciuchy takie tanie, za to jedzenie droższe:sorry::sorry::sorry::sorry:
W Londynie jest mnóstwo sklepów, gdzie ciuchy są taniutkie, a jak jeszcze trafisz na wyprzedaże to można się tak obłowić, że szok. :szok: Ja kiedyś trafiłam na taką promocję, gdzie za 1 funciaka mogłaś wybrać 3 dowolne ciuchy! :szok::szok::szok::szok: Tylko, że tam wyprzedaż to jest prawdziwa wyprzedaż, a nie jak u nas - przecenią ze 100zł na 95zł :baffled:

bierzesz znieczulenie? ja własnie tez planuje ze znieczuleniem, bo nie wyobrażam sobie tego bez... ja sie strasznie boje:-:)-:)-:)-(

Pomysl sobie ile kobit na swiecie urodzio dzieci, a co ty nie dasz rady!! Pewnie, że dasz :tak:

Jak akcja porodowa bedzie szybko szła ( mam nadzieje) to sie i bez znieczulenia może obejdę :-p A do wyższośi cc nad sn nikt mnie nie przekona to w końcu operaja :no: A blizny wole nie mieć, zadnej nawet najładniejszej :-D No ale jak mus to mus, cóż począć, wstępnie okarze sie za tydzień, bo mam usg i zobaczymy jak leży moaj panienka bo aj sie już pogubiłam :baffled::-D

To bedzie mniej wiecej tak wygladalo

Super :tak:

Ja tez nie brałam znieczulenia do porodu sn:tak::tak::tak:Na poczatku o tym myslalam ale nawet dobrze ze nie wziełam:tak:Porod byl szybciutki i nawet nie czulam kiedy maly wychodzi:-D:tak:
Słyszalam jak na pozostalych porodowkach kobiety krzyczaly i bylam w szoku:szok::szok::szok:

reklama
Do góry