reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MALINKUS
GRATULACJE DLA ANTOSIA:tak::tak::tak:ALE FAJNIE,WKONCU SIE DOCZEKALISCIE:tak::tak::tak:

A u mnie cały czas pada:no:Najchetniej to bym sie polozyla i bym spala,ale o 2 ide po mlodego i ide z Nim do lekarza

Oj mojego M bratowa tak ma:no:Najstarsza ma 4 lata i 4 miesiace,pozniej ma 2 i poł i najmłodsza urodziła sie chyba jakos w listopadzie:no::no::no:
No tylko ze Ona mieszka z mamusia -zadna z Nich nie pracuje wiec ma stale luz:szok:

No to wygoda poniekąd...

Ja ma wprawdzie swoja babcie pod reka, no ale ona ma 75 lat :sorry: No ale to zawsze coś, na godzinke babci siły zawsze wystarczy zeby sie Helenka zająć :tak:

Super! Aniu, będziesz wyglądała bosko! :tak:

No to elegancko widzisz kto szuka ten znajdzie:-):-)

Weszlam do 1 sklepu- hindusow chyba- patrze wisi jeden mysle kurcze zeby tylko to moj rozmiar Patrze jest hurrrraaaa!!! Sama sie ciesze choc drogi byl 25euro:szok:ale bede mial go tez do sukieneczki wiefc nie zalowalam sobie.
Laura przy okazji dopstala 2 pary majteczek z koszulkami na ramiaczkach:-D:-D

Dla dziecka torba juz czeka, siebie jeszcze nie spakowałam :baffled: Zrobie to za tydzień :tak: Dzisiaj skończyłam 35 tygodni jak skończę 36 to już mogę rodzic :tak: Na razie nie pakuje, żeby nie zapeszać :sorry:
rozumiem:tak: boisz sie?

:-D
na nowym bedzi ci sie chcialo ukladac

wrocilam heheh

na meila Kochana z nowym haslem ktore potem mozesz zmienic

czyzbys byla juz zarazona:-D

zapewne to blad systemu:tak:

ojejku tak dlugo:szok:a co z fotkami??

widze ze dzis dzieciaczki sa mamusiowe:sorry:

mamy wspolny wstret do mycia wlosow:-D

Ja rodzilam jak mialam 27 lat i bylam mega szczesliwa zreszta to ciaza planowana byla wiec nie ma o czym mowic na dzien dzisiejszy chce drugie ale jeszcze nie teraz moze za 2 lata pomysle:-Dmam inne plany:rofl2:

Laura tez lubiala te puzzle potem nauczyla sie je rozwalac wiec je sprzatnelam:-D

no to fajnie ze znow tu jestes;-)

nie wiem jaka roznica fajna ale napewno nie duza heheh 9 lat to zbyt duzo ale mysle ze max 5 chociaz ja sie chyba nie wyrobie z tym:-D
no neiwiem czy mi sie bedzie hccialo, bo nie bardzo będzie gdzie:baffled: wszystko kuchenne to chyba dalej zostanie w kartonach:baffled: dooki mebli nie bedziemy miec:baffled: a troooooooche czasu minie zanim sie ich dorobimy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co do zdjęc to nawet nie wiem gdzi ejest aparagt, w tym sydfie nei da sie nic znalezc, poza tym jakos wczoraj nie miałam do tego głowy:baffled:

Weszlam do 1 sklepu- hindusow chyba- patrze wisi jeden mysle kurcze zeby tylko to moj rozmiar Patrze jest hurrrraaaa!!! Sama sie ciesze choc drogi byl 25euro:szok:ale bede mial go tez do sukieneczki wiefc nie zalowalam sobie.
Laura przy okazji dopstala 2 pary majteczek z koszulkami na ramiaczkach:-D:-D

No to super u tych hindusow to sie wszystko znajdzie;-);-):tak::tak:

No to super u tych hindusow to sie wszystko znajdzie;-);-):tak::tak:
jej, ja pamietam jak byłam w londynie jak wyczaiłam jeden sklep z takimi świetnymi rzeczami i takimi tanimi ze szok, nieraz rzeczy vyły tansze nawet przeliczajac funty na zł, ale pracujac i mieszkając tam, ja bym byla w 7 niebie- bo ciuchy takie tanie, za to jedzenie droższe:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry