reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochana mój Leszek to by zawału dostał jakby mu teraz z 3 -m wyskoczyła :-D:-D
najpierw musi byc większe mieszkanie a potem mozna pomysleć no i różnica wieku to tak z 3 lata chyba lepiej

No u mnie będzie 2.5 roku, i jestem taka zmęczona i cieszę się ze nie zaszłam wcześniej bo chyba bym padła :szok: Aczkolwiek maja kobietki dzieci rok po rok i jakoś zyją :-p:sorry:

reklama
No u mnie będzie 2.5 roku, i jestem taka zmęczona i cieszę się ze nie zaszłam wcześniej bo chyba bym padła :szok: Aczkolwiek maja kobietki dzieci rok po rok i jakoś zyją :-p:sorry:
Oj mojego M bratowa tak ma:no:Najstarsza ma 4 lata i 4 miesiace,pozniej ma 2 i poł i najmłodsza urodziła sie chyba jakos w listopadzie:no::no::no:
No tylko ze Ona mieszka z mamusia -zadna z Nich nie pracuje wiec ma stale luz:szok:

Ufff! Wróciłam! Tęskniłyście za mną? :-):-):-)
Nowe prawko będę miała najwcześniej za miesiąc :baffled:
słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)
Piękne, aż mi się łezka wzruszenia zakręciła w oku. :-)
...
z przestępcami się nie kumpluję :-D:-D:-D:-D
Ja też przestępca,2 lata temu uczyłam się latać....autem oczywiście:szok::-D:-D:-D
Skończyło się na mandacie i 6 punktach.
Darek powiedział wtedy,że miałam więcej szczęścia niż rozumu.:-D:-D:-D:-D:-D
...
Latać :szok::szok::szok::szok::szok: To co ty za wypadek miałaś? Ze skarpy jakiejś spadłaś, czy co? :-D:-D:-D
...
dziewczyny mam problem.
Jestem w trójce klasowej.
Mamy dla pani na zakończenie roku szk. kupić prezent.
Problem oczywiście,że nie wiadomo co takiego fajnego można by zakupić.
Ma to być coś takiego,żeby po prostu ich pamiętała.
Dzieci się uparły na srebrną biżuterię ,ale ja nie wiem czy to dobry pomysł.
My raczej obstawiamy jakiś album ze zdjęciami całej klasy.
Coś w formie scrap book ,żeby zrobić.
Kurcze nie mam pojęcia.
Rzućcie jakieś propozycje.:sorry:
As, wydaje mi się, że powinno to być coś zrobione przez dzieciaki. Ja jak uczyłam w szkole to bardzo nie lubiłam takich sytuacji, kiedy musiałam przyjmować prezenty od uczniów. Czułam się jakbym łapówki brała, dlatego zawsze uprzedzałam dzieciaki, że nie chcę od nich żadnych prezentów, a jeśli chcą mi za coś podziękować, albo okazać sympatię, to mogą narysować laurkę, albo w ostateczności kupić kwiatka.
Oczywiście to kwestia charakteru nauczyciela. Znam takie panie, które uwielbiały prezenciki... :baffled: Jak dla mnie pomysł z albumem jest rewelka! :tak:
Oliwka uwielbia kisiel tak jak i budyń :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale kisiel bardziej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A Piotruś nie lubi ani jednego ani drugiego - konsystencja mu się nie podoba :-p:-D:-D:-D:-D
uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif
Braaaaaawooooooo!!!!!!!
no i poczulam sie naga
:-D:-D:-D:-D:-D To może się ubierz! :-D:-D:-D:-D:-D
no ktos wie co z tym gg?
:no::no::no::no:
aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:
No nie żartuj sobie! :sorry: 3 tygodnie???? No przecież to wieki całe! :eek:
agunia bo chodziła w pobierowie a 110 km to ja jej wozić do przedszkola nie będe:rofl2::rofl2:
A co to 110 km, hop siup i już jesteś :-D:-D:-D:-D:-D

:-D
już mi sie nic nie chce:-:)-:)-(mam juz dosc tej zasranej przeprowadzki:-:)-:)-:)-(
na nowym bedzi ci sie chcialo ukladac
No to milego spacerku i nie zabladz gdzies po drodze;-);-)
wrocilam heheh

no wlasnie powinno na maila przyjs haslo, a tu jeszcze oprócz maila trzeba jakis kod wpisac i skad go kuzwa wziasc? no dupa w korach. A moj wczesniej robote skonczy, zakupy mi zrobi a ja nic nie ogarnelam, zaczelam zmywac i nie skonczylam, zdjelam szlafrok ale sie jeszcze nie ubrala, wstawilam wode na kawe , alegazu to juz nie podpalilam, no dupa w korach
na meila Kochana z nowym haslem ktore potem mozesz zmienic
Mala juz spi to ja ide sie brac za robote bo jeszcze w pizamie jestem mam nie posprzatane miesa jeszcze na obiad nie wyciagnelam :no::no: jakos dzisiaj ze wszystkim do tylu jestem ;-)tzn nie od dzisiaj tylko od dnia kiedy sie tutaj zarejestrowalam:-D:-D
czyzbys byla juz zarazona:-D
tylko ze właśnie zaden kod sie nie wyswietla, moze maja jakis blad systemu, wejde jeszcze pozniej
zapewne to blad systemu:tak:
aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:
ojejku tak dlugo:szok:a co z fotkami??
AJA WITAM PRZY ZIMNEJ KAWIE :-D
Lena dzisiaj szaleje jak co dzień zreszta ja nie wiem skąd ona ma tyle energii w sobie nawet mamie kawy nie daje wypić :-D
widze ze dzis dzieciaczki sa mamusiowe:sorry:
No tak mowilyscie ale ja nie myslalam ze to az tak wciaga:tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

Ojj biedna:baffled::baffled: ja bym nie wytrzymala 3 tygodni bez kompa zanudzila bym sie chyba na smierc;-);-):sorry:

Ja juz mam posprzatane jeszcze musze tylko poodkurzac:tak::tak: i wlosy umyc czego szczerze mowic nie cierpie:no::no:
mamy wspolny wstret do mycia wlosow:-D
Malinka gratulacje dla Antosia :tak::tak::tak:
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D
Ja rodzilam jak mialam 27 lat i bylam mega szczesliwa zreszta to ciaza planowana byla wiec nie ma o czym mowic na dzien dzisiejszy chce drugie ale jeszcze nie teraz moze za 2 lata pomysle:-Dmam inne plany:rofl2:
Joanna ale ja też tak mam przy Laurze miałam mnóstwo energii i chęci na wszystko mogłam z nią się cały dzień bawić a teraz nie mam już tyle siły i chęci i ciągle jestem zmęczona jak bym miała z 5 dych na karku :tak: i mam świadomość ,że w sumie to całe moje życie od nastolatki do końca będzie pełne obowiązków skierowane na wychowanie dzieci ale jak to będzie miło kiedys na starość siąść przy stole wśród swoich dzieci i wnuków ..:-D coś za coś

Kupiłam Lence takie puzle piankowe rozłozłam na podłodze obstawiłam poduchami i mała szaleje teraz tam i szczęśliwa strasznie :-D
pokaże Wam zdjęcie mojego brudnego nicponia :-D:-D:-D

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
Laura tez lubiala te puzzle potem nauczyla sie je rozwalac wiec je sprzatnelam:-D
No to kolezanka poszła:tak:Mlode juz w łozeczkach,zaupka sie gotuje:-)A i tak moze byc pozniej bo ja z dziewczynkami mam kopytka i miesko od wczoraj:tak::tak::tak:
Ide sobie po cos do jedzonka i wezme sie za czytanie
no to fajnie ze znow tu jestes;-)
Kochana mój Leszek to by zawału dostał jakby mu teraz z 3 -m wyskoczyła :-D:-D
najpierw musi byc większe mieszkanie a potem mozna pomysleć no i różnica wieku to tak z 3 lata chyba lepiej

nie wiem jaka roznica fajna ale napewno nie duza heheh 9 lat to zbyt duzo ale mysle ze max 5 chociaz ja sie chyba nie wyrobie z tym:-D

Malinka gratulacje dla Antosia :tak::tak::tak:
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D
Mi tam sie nie spiszy z kolejnym dzieckiem:-):-)tzn najwczesniej planujemy z m jak Emily pojdzie do przedszkola:tak::tak: tym bardziej ze ja kazda kolejna ciaze bede miala zagrozona wiec nie wyrobila bym teraz z mala dlatego ze musze tylko lezyc i czeste wizyty w szpitalu tez mnie nie omina:no::no: a nie mam ochoty stracic kolejnego dzieciaczka tak wiec nic tylko lezenie mnie w tedy ratuje

Joanna ale ja też tak mam przy Laurze miałam mnóstwo energii i chęci na wszystko mogłam z nią się cały dzień bawić a teraz nie mam już tyle siły i chęci i ciągle jestem zmęczona jak bym miała z 5 dych na karku :tak: i mam świadomość ,że w sumie to całe moje życie od nastolatki do końca będzie pełne obowiązków skierowane na wychowanie dzieci ale jak to będzie miło kiedys na starość siąść przy stole wśród swoich dzieci i wnuków ..:-D coś za coś

Kupiłam Lence takie puzle piankowe rozłozłam na podłodze obstawiłam poduchami i mała szaleje teraz tam i szczęśliwa strasznie :-D
pokaże Wam zdjęcie mojego brudnego nicponia :-D:-D:-D

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]

Fotka super mala jest slodzutka a co do tych puzzli tez je mam ale szybko je znowu schowalam bo Emily rozwala mi je na czesci a ja potem musialam siedziec i skladac te obrazki a jak juz zlozylam to on znowu rozwalala i tak w kolko tak wiec puzzle schowalam a rozlorzylam jej dywanki :tak::tak:

Superrrr:tak::tak:

reklama
Do góry