reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka gratulacje dla Antosia :tak::tak::tak:
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D

reklama
Napisał malinka1
słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::biggrin2:

Malina urocze po prostu urocze aż mi usmiech od ucha do ucha wyskoczył :tak:

a dziękuję:-):-):-)
meduska no co ty 3 tygodnie:szok::szok::szok::szok:kombinuj bo będziemy tęs
showthumb.php
kniły
zobaczymy bo ja tam myslałam ze moze narazie kolesiowi od neta zaniose laptopa zeby poki co normalnie go pod tennet skonfigurowal a dopiero jak kupimy router i bedzie komp juz spowrotem sprawny to dopiero zaniose i lapka i ruter i kompa albo on przyjdzie zebywszystko zrobic, zobaczymy:sorry: w sumie to juz bymmusiala jak najszybciej to załątwic zeby nie byc bez neta:sorry::sorry::sorry::sorry:

Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D
bo jak masz małe to jestes przyzwyczajona do tej opieki, a jak juz odchowane tak jak masz np 12 letnią córcie t sie przyzwyczajasz zejuz nie musisz sie nią tak zajmowac i masz wiecej czasu dla siebie:tak::tak::tak::tak::tak:

zobaczymy bo ja tam myslałam ze moze narazie kolesiowi od neta zaniose laptopa zeby poki co normalnie go pod tennet skonfigurowal a dopiero jak kupimy router i bedzie komp juz spowrotem sprawny to dopiero zaniose i lapka i ruter i kompa albo on przyjdzie zebywszystko zrobic, zobaczymy:sorry: w sumie to juz bymmusiala jak najszybciej to załątwic zeby nie byc bez neta:sorry::sorry::sorry::sorry:

A nie może ci laptopa do kabla podłaczyć??

Co my zrobimy przez 3 tyg bez ciebie... :szok::-D

A nie może ci laptopa do kabla podłaczyć??

Co my zrobimy przez 3 tyg bez ciebie... :szok::-D
no wlasnie tak mysle ze poki co tak chybabede musiala zrobic, tylko tam trzeba wszystkie konfiguracje robic, i ja nie iem jak mi potem bedzie musial znow zieniac ze to nie bedzie główny kompo czy sobie kasy z to nie policzy:sorry:

no wlasnie tak mysle ze poki co tak chybabede musiala zrobic, tylko tam trzeba wszystkie konfiguracje robic, i ja nie iem jak mi potem bedzie musial znow zieniac ze to nie bedzie główny kompo czy sobie kasy z to nie policzy:sorry:
MEDUSKA SAMA SOBIE TO MOŻESZ ZROBIĆ
sprawdz jakie masz w tym kompie albo u dostawcy netu się dowiedz i możesz przepisac powinni Ci to przez tel powiedziec co i jak i sobie ustawisz :tak:
Nie znikaj nam na 3 tyg.

jestem na etapie rozmrażania bigosu, a tak cholernie jestem głoooodnaaa:szok: ze zaraz zamiast go odmrozic go przypale w tym garnku:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MEDUSKA SAMA SOBIE TO MOŻESZ ZROBIĆ
sprawdz jakie masz w tym kompie albo u dostawcy netu się dowiedz i możesz przepisac powinni Ci to przez tel powiedziec co i jak i sobie ustawisz :tak:
Nie znikaj nam na 3 tyg.
sama sobie tego nie zrobie, to nie jest taki net tylko "blokowy" w sumie to na lewo....

reklama

MLENA
powiem Ci ze ja ani nie planowalam żadnego z dzieci :zawstydzona/y:;-) a Gabryska to wogóle nie była w planach Ijak kiedys pisalam ze ja teraz mając 36 lat wolalabym miec juz nastolatki w domu a nie podroski 10,8 i 2 letnie Dzis jak bawiłam sie z Gabi klockami to usnęlam na dywanie :-D a nudzilam sie smiertelni męcza mnie te spacerki codzienne czynossci przy dzieciach i czasmi zazdroszcze tym mamą ktróe sa pełne energi i cierpliwości ide bo Gabryska rozniesie pokój :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cisnienie cos spada czy co bo żywcem śpie :szok: mialam isc do biblioteki ale nie chce mi sie ubierac takze sam Mlena widzisz starosc nie radosc :-D:-D:-p

Do góry