reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

julka bardzo wiecznie o tym mówi tym bardziej że ona chodziła 2 lata do przedszkola....teraz wiecznie bawi się w szkołe odrabianie lekcji itp....

reklama
aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:

a dziękuję:-):-):-)
meduska no co ty 3 tygodnie:szok::szok::szok::szok:kombinuj bo będziemy tęs
showthumb.php
kniły

AJA WITAM PRZY ZIMNEJ KAWIE :-D
Lena dzisiaj szaleje jak co dzień zreszta ja nie wiem skąd ona ma tyle energii w sobie nawet mamie kawy nie daje wypić :-D

a dlaczego mają ją do zerówki nie przyjąć??????? :baffled:do zerówki wszystkie dzieci muszą chodzić :tak::tak::tak::tak:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a mówiłyśmy Ci żebyś uważała bo wpadniesz jak śliwka w kompot :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No tak mowilyscie ale ja nie myslalam ze to az tak wciaga:tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ojj biedna:baffled::baffled: ja bym nie wytrzymala 3 tygodni bez kompa zanudzila bym sie chyba na smierc;-);-):sorry:

Ja juz mam posprzatane jeszcze musze tylko poodkurzac:tak::tak: i wlosy umyc czego szczerze mowic nie cierpie:no::no:

Witam:-)

Ale naprodukowałayście :szok: no ale nie powinno mnie to dziwić :-D

Wczoraj walczyłam ze skurczami :baffled: Całe szczęście do wieczora się rozeszło :tak: No i miałam pomoc w domu bo teściowa przyjechała i zajeła się gargamelem :tak:

Moja panienka już śpi od pół godzini a ja nie moge doczytać bb do końca :-D

słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)

łezka mi się woku zakęciła, pięknie

uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif

Gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry