reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E Ja tez takie bóle miałam, Przeszło, czasem jeszcze zaboli, nie wiem, moze to ta nadrzerka, nie wiem, czy to może bolec, czy nie, ale to jedyne co mi sie tam porobiło...

reklama
uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif

my też mamy na 14 lekarza :-D:-D

dzięki
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-Dfajnie mieć takiego głodomorka w domu :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mam problem.
Jestem w trójce klasowej.
Mamy dla pani na zakończenie roku szk. kupić prezent.
Problem oczywiście,że nie wiadomo co takiego fajnego można by zakupić.
Ma to być coś takiego,żeby po prostu ich pamiętała.
Dzieci się uparły na srebrną biżuterię ,ale ja nie wiem czy to dobry pomysł.
My raczej obstawiamy jakiś album ze zdjęciami całej klasy.
Coś w formie scrap book ,żeby zrobić.
Kurcze nie mam pojęcia.
Rzućcie jakieś propozycje.:sorry:
jescze nie doczytalam do konca a juz chcialam napisac o albumie ze zdjeciami:-D
pakuj w kartony i przekładaj gazetami.
Ja już mam opracowane pakowanie szkła do perfekcji:-D:-D:-D
4 przeprowadzki w 3 lata :-D:-D:-D
no to faktycznie masz opanowane:tak:
hah nie uwierzycie, całe nasze "szkło" nie zajęło mi nawet pól kartona nieduzego:szok:bo jak posegregowałam co smietnik a co nie, to nic prawie nie zostało:szok: ale cóż sie dziwic jak mielismy tylko 3 duże talerze, 2 małe i 3 głębokie- każdy inny-naprawde:tak: ale babcia mi da od razu jak sie przeprowadzimy komplet cały:tak::tak::tak::tak:tak naprawde ja mam tylko spakowane 3 takie wieeeeeeeeekie talerze raczej dekoracyjne albo na tor, 4 kubki kilka szklanek do drinków z johnego walkera i kufl jeden:sorry: no i estaw szklanek- ale nie wyrzucilam opakowania bo jak je kupilam to wiedzialam ze bedziemy sie przeprowadzac wiec to spakuje w dniu przweprowadzki na szybciorka:tak::tak::tak: a reszta pojdzie do śmietnika:-D:-D:-D:-D:-D
niezla segregacja:-D:-D
Słyszałyscie o tym jak matka wyskoczyła z 4 miesiecznym dzieckiem z wieżowca:szok:
:szok::szok::szok:
i Twoj m ma racje;-);-);-)

On go widzial kolo Davida mamy tam gdzie jest ten schrot tzn nie dokladnie B ale jego czerwone auto tam stalo wiec myslal ze to napewno B

slodkie i wzruszajace:tak:

Oj biedna Laura wyglodniala :-D:-D

Ja jak mialam przeprowadzke to zawijalam kazda jedna szklanke oddzielnie w gazete i potem do kartonu:tak::tak:

My wstalismy po 9 i od rana m zjeb.l mi humor bo na hama chce zeby szla do gina bo wczoraj zwijalam sie z bolu dzisiaj juz bolu nie mam ale on sie upiera jak male dziecko:wściekła/y::wściekła/y: i nie da sobie nic powiedziec:no::no: Pogoda do dupy pochmurno i zaraz napewno bedzie padac:wściekła/y::wściekła/y: Emily mi przed chwila po calym pokoju bulke na drobne kwalki porozwala zamist ja jesc:wściekła/y::wściekła/y: Tak wiec dzien zaczyna sie naprawde pieknie:wściekła/y::wściekła/y:
Emily nie da Ci sie ponudzic wiec szykuje Ci robote:-DA B wczoraj byl u chlopakow tam na Gustorf z autem
Teraz w radiu mówili ze dziecko miało jakies problemy zdrowotne i dzien wczesniej ta kobieta z dzieckiem u lekarza była a na nastepny dzien skoczyła ona zgineła na miejscu a dziecko w szpitalu kobieta miała 30 lat i jak sąsiedzi mówili szczesliwa rodzina oboje pracowali i najprawdopodobniej przyczyna samobujstwa były problemy ze zdrowiem dziecka
jasny gwint:szok:
Oliwka zjadła całą michę kisielu cytrynowego :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła :-D:-D:-D:-D:-D
połowę zjadła sama,jejku wszystko sie klei,no ale skoro chciała jeść sama to ok,resztą sama ja podkarmiłam :tak::tak::tak::tak:
smakowalo jej a ja jak dalam Laurze jakies 3mc temu kisiel to byl wszedzie tylko nie w Laury brzuszku:-D
nie cierpie pakować szkła. Ja na szczęście jak wyprowadzałam się od rodziców, to miała wszystko jescze w kartonach, no bo na własne M kupowałam. Jakbym miała się teraz wyprowadzać, to nie wiem kto by mi to spakował.Ale tez bym robila segregacje co do kosza a co ze soba. W sumie to robe tak raz na pól roku, może rok, a i tak pełno wszytskiego nie z kompletu hihi
ja oddalam swoje talerze stare i kupilam sobie nowa zastawe:-D
A nie wiem mam jakies dziwne klucia w pochwie jak by mnie ktos z calej sily igla kul i te klucia byly wczoraj juz takie silne ze nie moglam spac ani sie ruszyc:wściekła/y::wściekła/y: i to nagle przychodzilo 10 min mialam spokoj a potem jak zaczelo kuc to nie szlo wytrzymac:wściekła/y::wściekła/y:i tak w kolko przerwa i kucie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze nigdy tak nie mialam wiec m jak zesze panikuje:wściekła/y::wściekła/y:
ciocia a nie zaszyli Ci igly jakies podczas cesarki.Wez Ty idz do lekarza:sorry:Zrobia Ci usg i juz:happy:
musze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach
ja tez w szlafroku:-D
A ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????

nie jadlam jeszcze

Ja na obiad piersi z kuraka z pieczarkami i ziemniaki:rofl2:

A ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????
sola jest pyszna spróbuj ją kiedyś zrobić w trzepańcu piwnym jest najlepsza piwka nie czuć a panierka chrupie i się rozpływa w ustach:tak:
ja polecam rybę tilapie jak nie jadłyście to spróbujcie jest pyszna:tak::tak:

sola jest pyszna spróbuj ją kiedyś zrobić w trzepańcu piwnym jest najlepsza piwka nie czuć a panierka chrupie i się rozpływa w ustach:tak:
ja polecam rybę tilapie jak nie jadłyście to spróbujcie jest pyszna:tak::tak:
własnie słyszałam że tilapia jest pyszna,muszę ją spróbować :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to my lubujemy sie w rybach i bardzo często je jemy

uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif
No to gratuluje pierwszego zabka:tak::tak:
A&E Ja tez takie bóle miałam, Przeszło, czasem jeszcze zaboli, nie wiem, moze to ta nadrzerka, nie wiem, czy to może bolec, czy nie, ale to jedyne co mi sie tam porobiło...
No to bym musiala sie chyba wybrac do lekarza bo ostatni raz bylam tam po porodzie :szok::szok: a tak to jezdze tylko po recepty:sorry::sorry:

własnie słyszałam że tilapia jest pyszna,muszę ją spróbować :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to my lubujemy sie w rybach i bardzo często je jemy

Ja tez lubie ryby u mojem mamy w kazdy piatek byla rybka :tak::tak: a ja nie robie bo u nas oprocz mnie tego nikt nie je m jest wybredny jak cholera i nie je ryb ani zadnych warzyw:szok::szok: tylko mieso by jadl ewentualnie zupe raz w miesiacu:szok::szok: i jeszcze sie musi do niej zmuszac:szok::szok:

reklama
Do góry