reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
musze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach

dziewczyny ja odpadam.
o 11 festyn a ja jeszcze z mokrą głową.
Dobrze,że ten festyn jest 500 m ode mnie i Ania sama tu konie przyprowadzi.:-):-)

A nie wiem mam jakies dziwne klucia w pochwie jak by mnie ktos z calej sily igla kul i te klucia byly wczoraj juz takie silne ze nie moglam spac ani sie ruszyc:wściekła/y::wściekła/y: i to nagle przychodzilo 10 min mialam spokoj a potem jak zaczelo kuc to nie szlo wytrzymac:wściekła/y::wściekła/y:i tak w kolko przerwa i kucie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze nigdy tak nie mialam wiec m jak zesze panikuje:wściekła/y::wściekła/y:
to moze posluchaj sie Twojego m i idz do lekarza :tak:
WITAM ;-) SŁOnko za oknem ,dzieci w szkole ptasie mleczko w lodówce Dzis ma przyjsc chrzestna Gabi to sobie poplotkujemy a jutro mamy jechac na parapetowke Troche z mężem przysneliśmy po tym misiowaniu spalismy jak niemowlaki :-D:-D:-D:-D:-D:-D z łozka nie spadlismy grzecznie było :-p miło tez ja mam na obiad te nieszczesna zupe :zawstydzona/y: moze ja w koncu zmordujemy :baffled: zajrze pózniej :tak:
to milej pogaweduchy :tak::-D
i nocka widze udana tak trzymac :tak:;-);-)
Dobra ja uciekam do później
pa
musze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach
hehe ja juz w ubranku wyjatkowo po 7 :-)

Agnes Martynka ciągle pyta o Oliwke
symbole2.gif
mówi że fajna dziewczynka i ciągle chce oglądać jej zdjecia i pyta a co Oliwka robi
delfin15_%28www.e-gify.pl%29.gif

oooo jak miło :-):-):-):-):-)
ucałuj Martynkę od Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak:

słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)

mamcia możesz być dumna z syna,rewelacyjnie to napisał,wzruszyłam się :tak::tak:

Słyszałyscie o tym jak matka wyskoczyła z 4 miesiecznym dzieckiem z wieżowca:szok:

nie słyszałam,co to się dzieje teraz na świecie :no::no::no::no:

Teraz w radiu mówili ze dziecko miało jakies problemy zdrowotne i dzien wczesniej ta kobieta z dzieckiem u lekarza była a na nastepny dzien skoczyła ona zgineła na miejscu a dziecko w szpitalu kobieta miała 30 lat i jak sąsiedzi mówili szczesliwa rodzina oboje pracowali i najprawdopodobniej przyczyna samobujstwa były problemy ze zdrowiem dziecka

i tak nie rozumiem takich zachowań :crazy:

słyszałam o tym wczoraj w faktach to straszne ciekawe co musiało dziać się w głowie tej kobiety że zdecydowała się na taki krok:-:)-(może depresja poporodowa może jakieś problemy???bo wg opini sąsiadów to miła spokojna rodzina........ale kto wie co się dzieja tak naprawdę w 4 ścianach..........
oj nikt nie wie,czasem sie mówi ze to spokojnia rodzina a w czterech scianach może dziąć sie piekło.:baffled:

A nie wiem mam jakies dziwne klucia w pochwie jak by mnie ktos z calej sily igla kul i te klucia byly wczoraj juz takie silne ze nie moglam spac ani sie ruszyc:wściekła/y::wściekła/y: i to nagle przychodzilo 10 min mialam spokoj a potem jak zaczelo kuc to nie szlo wytrzymac:wściekła/y::wściekła/y:i tak w kolko przerwa i kucie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze nigdy tak nie mialam wiec m jak zesze panikuje:wściekła/y::wściekła/y:

idź lepiej do lekarza,nie ma czego odwlekać :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zjadła całą michę kisielu cytrynowego :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła :-D:-D:-D:-D:-D
połowę zjadła sama,jejku wszystko sie klei,no ale skoro chciała jeść sama to ok,resztą sama ja podkarmiłam :tak::tak::tak::tak:

reklama
A ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????

Do góry