reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a nasz antek budził się dzisiaj tylko 2 razy raz o 2 i potem o 4.30 tatuś wstał dał mu piciu i grzecznie spał dalej i to do prawie 7:tak:ja nie wstawałam do niego wcale więc jestem wyspana:tak::tak::tak:
chłopaki nie zostawili nam rano ani kromeczki chleba nic a nic a tu za okknem deszcz na termometrze 11 stopni wieje jak tu wyjść:sorry:no nic mam mleko i płatki a jak adam wróci koło 13 ze szkoły to pójdzie po chlebek na obiad mam zupkę z wczoraj więc luzik:tak:

reklama
hura odetkało mi ucho już słysze jak cudownie
best51_%28www.e-gify.pl%29.gif
best52_%28www.e-gify.pl%29.gif

tak malo do odpisywania :szok::szok::szok::szok:
a tam poza tym to witam :laugh2:
u nas nocka fajna ja sie wyspalam nic mnie tym razem nie meczylo :-D
ale katar i kaszel jeszcze zostal... :no:

M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje
heh to mialas jakby w domu wariatow :-D
Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D
to dlugo wytrzymala :tak:
U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D
mniam ja dzis zjadlam jedna truskawke bo moj mlody jadl ale cos nie bardzo mu to smakuje :sorry: ale mniam dobre smaka mi narobilas :-D
witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno
napisz jak po decyzji :tak:
Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p
ooooooooo Ty przestepczynio jedna :-D:-D:-D:-D:-D
a nasz antek budził się dzisiaj tylko 2 razy raz o 2 i potem o 4.30 tatuś wstał dał mu piciu i grzecznie spał dalej i to do prawie 7:tak:ja nie wstawałam do niego wcale więc jestem wyspana:tak::tak::tak:
chłopaki nie zostawili nam rano ani kromeczki chleba nic a nic a tu za okknem deszcz na termometrze 11 stopni wieje jak tu wyjść:sorry:no nic mam mleko i płatki a jak adam wróci koło 13 ze szkoły to pójdzie po chlebek na obiad mam zupkę z wczoraj więc luzik:tak:
a u nas sloneczko dzisiaj ale wczoraj bylo nie ladnie :tak:

Wiki, jak mi woda do ucha naleci, to kłade się na tym boku, na dłoni kłade to nieszczęsne ucho tak, żeby odciąć dopływ powietrza, i woda wypłynie, ale to musi potrwać.
Stary sposób skakania na jednej nodze odradzam, bo woda może wpaść jeszcze głębiej i bedzie lipa.

Mlena najwazniejsze ze do przodu :)

Madziula spij dobrze:tak:

A ja mojego zatluke bo kazal sobie zrobic kanapki wiec ja na jedna tez sie skusilam:-D
ah Ty chudzino:-p cztery takie kanapki powinnas zjesc:sorry::-D

Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p
Oooooooo to z przęstępcami nie rozmawiam:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

U nas dzisiaj ładna pogoda:tak::tak::tak::tak:

słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)

Wiki, jak mi woda do ucha naleci, to kłade się na tym boku, na dłoni kłade to nieszczęsne ucho tak, żeby odciąć dopływ powietrza, i woda wypłynie, ale to musi potrwać.
Stary sposób skakania na jednej nodze odradzam, bo woda może wpaść jeszcze głębiej i bedzie lipa.
Juz mi ta woda wyleciała na szczęscie:tak:
wypracowanie:
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:tak::tak::-)
Gratulacje dla Adama chodz dumna jak paw bo masz do tego powody

wypracowanie:
cudnie:tak: aż się wzruszyłam:zawstydzona/y:

reklama
wypracowanie:
normalnie cud miod malina :-D:-D:-D:-D
super jak na 10 lat to jestem pod ogromnym wrazeniem :-D:tak:

Do góry