reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JUŻ wam podaję przepis na wyspanie energię i dobry humor:
-weź chłopas swego i z nim pogadaj
-ustal z nim plan
-konsekwentnie go przestrzegaj
-niech zrobi wieczorkiem wam kolacje
-otworzy dobre winko
-zaserwuje ci masaż
-potem dobry sex
-potem winko +truskawki-potem wspólny prysznic
-potem znów sex
--potem zaśnij w niego wtulona
-śpij jak zabita i/lub udawaj że nie słyszysz nocą dziecka niech on wstaje
-rano niech obudzi cię kawą i śniadankiem w łóżku
sumując wyspanie dobry humor energia gwarantowane właśnie to przerobiliśmy działa:tak::tak::tak:amen lecę na t
przepis super tylko jak dla mnie nie życiowy:-D:-D:-Dpóki mieszkam tu gdzie teraz:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
imgres
imgres
apetycznie wyglądaja te malinki :tak::tak::tak::tak::tak::-)

w sumie to wyłącze sobie kompa na jakis czas- puscze sobie perfekcyjną pania domu i umyje przyokazji klawiature jak komp bedzie wyłączony:tak: to do później:tak::tak::tak:

dlaczego przede mną uciekacie??????????? jak ja zajrzę to wszystkie gdzieś znikają:-:)-:)-:)-:)-:)-( buuuuuuuuuuuuuuu nikt mnie nie lubi łeeeeeeee

meduska skąd wziełaś te malinki proszę o linka:tak::tak:
a dziewczynki trzymajcie kciukasy mój synuś pojechał na 2 etap olimpiady z angielskiego przeszedł etap szkolny dzisiaj etap gminny a potem jak dobrze pójdze etap wojewodzki i ogólnopolski:-):-)

reklama
Jakoś mało nas dzisiaj tutaj.
Kubusiowi zamiast łez wycieram non stop ropę:szok::szok::szok:
Takiego zapalenia spojówek to nigdy w życiu nie widziałam.
Ropa wypływa z oczu normalnie kroplami.:szok::szok::szok::szok:
Ech te moje dzieci.
:-:)-(

Do góry