reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a najgorsze że to woghóle nie działa tylko jest jeszcze gorzej:dry: ale ja na pewno nie odpuszcze, zasłużył sobie, tylko kurw... jak mam sie przemóc i nie sprzątac:confused:
Kobito bądź dzielna i silna, jak mówili-wyjdź z domu, nie patrz na to, i nie poddawaj się, w końcu zobaczą jak żyją-znaczy w syfie. To potrwa, a ty sie nie daj

mama helenki jedz na ktg niech zobacza co jest,mi jak tak damian sie kotłował to mnie zostawili w szpitalu ale bylam w dniu terminu(ale nic sie nie dzialo po za tym,ze sobie fikal)ale ty mozesz jechac sprawdzic czy jakis tam skurczow nie ma(ja mialam a ich nie czulam ale byly takie lipne hehehe).a nospe probowalas??ale lepiej jedz niech podlacza cie do ktg

Mała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty :baffled: Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba :baffled:
oj:baffled:

Kobito bądź dzielna i silna, jak mówili-wyjdź z domu, nie patrz na to, i nie poddawaj się, w końcu zobaczą jak żyją-znaczy w syfie. To potrwa, a ty sie nie daj
a no, tylko nie mam gdzie wyjsc.. caly dzien wczoraj mnienie bylo, a ja tam wole w domu siedziec niż na siłe znajdowac sobie zajęcia poza domem:baffled:

Zbieram się dziewczyny do kuchni, uszykuje cos na obiad, żeby później tylko wrzucić. Wrócę z moim pracusiem, więc czasu bedzie mało. A jest ładnie, to jade do Moni

Hejka dziewczyny :-)

Mi sie dziś nie chce:confused:,nie wiem dlaczego ale na nic nie mam ochoty :no::no::no:

Mała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty :baffled: Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba :baffled:
to idx do lekarza niech Cię zbada,jka coś to lekarz zwieksy Ci dawkę fenoterolu,mi też zwiększał,ja to póxniej brałam najwiekszą dawkę jaka była mozliwa

poszłam do kuchni i przypmnialo mi sie, ze jszcze sniadania nie zaliczylaM, NO A GDZIE JESC JAK NIE NA BB, TAK WIEC WRÓCIŁAM

reklama
Do góry