Mama Helenki
i Aniki :D
Mała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobito bądź dzielna i silna, jak mówili-wyjdź z domu, nie patrz na to, i nie poddawaj się, w końcu zobaczą jak żyją-znaczy w syfie. To potrwa, a ty sie nie daja najgorsze że to woghóle nie działa tylko jest jeszcze gorzej ale ja na pewno nie odpuszcze, zasłużył sobie, tylko kurw... jak mam sie przemóc i nie sprzątac
ojMała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba
a no, tylko nie mam gdzie wyjsc.. caly dzien wczoraj mnienie bylo, a ja tam wole w domu siedziec niż na siłe znajdowac sobie zajęcia poza domemKobito bądź dzielna i silna, jak mówili-wyjdź z domu, nie patrz na to, i nie poddawaj się, w końcu zobaczą jak żyją-znaczy w syfie. To potrwa, a ty sie nie daj
to idx do lekarza niech Cię zbada,jka coś to lekarz zwieksy Ci dawkę fenoterolu,mi też zwiększał,ja to póxniej brałam najwiekszą dawkę jaka była mozliwaMała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba
oo to by byla myśl... ale.. za daleko nie chce mi sieno to idx do biblioteki i wypożycz sobie kilka książek