wiktoria12
Mama i żona :)
Przy Martynce tez nie miałamto dziwne- pierwsze słyszę że ktoś nie miał badań glukozy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy Martynce tez nie miałamto dziwne- pierwsze słyszę że ktoś nie miał badań glukozy
witajWitam wpadłam na moment, w wolnej chwili poczytam co tam naskrobałyście
Miłego dnia;-)
Jak nie doceniaja to niech robią sami wtedy moze docenią twoją praceja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...
tak trzymaj, teraz sobię poodpoczywaj i porób NICwtedy docenią Twoją pracętylko jak długo wytrzymasz??? przecież Ty nie możesz jak widzisz nieporządek bo ciągle coś sprzątaszja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...
ja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...
ja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...