reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkich czwartkowo wczoraj mnie nie było i mam sporo do czytania i nadrabiania.Wczoraj kupiłam tylko kamilkowi spodenki z koszulą i sobie bielizne ale tak dla siebie bo na przyjazd M musze jeszcze kupić.dostałam wczoraj linka od MamyHelenki na nowe klikanie i klikam juz w 2 firmach ale będe bogata:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoże za 10 lat:baffled:kawusie już mam Kamilek juz spi bo wstał o 6:00 i ide czytać ach pogoda śliczna:tak:
pokaz pokaż, pochwal się:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
madeuska no własnie ci dematolodzy to jacys ..... .
Ja do niej mowie co jadl (niestety nie upilnowai czy tez go moze wysypywac od trawy itsd to ona "hm...mysle ze bardziej na oddechowe ma znaczenie choc tez moze wysypywac" wiec czy moze czy nie.ona sama nie wie.a jak lezalam w szpitalu mowili ,ze ta chorobe powinnien leczyc dermatolog a nie alergolog choc powiem ze alergolog umial odpoiwiedziec na pytania a ta sie baba mota.wiec dzis ide zarejestrowac Kube panstwowo do tej co chodzilam.a jak bede miala kase pojde prywatnie do tamtej-kuzwa ,nie lubie paletac sie od lekarza do lekarza(zmieniac jak rekawiczki:no:) :wściekła/y: wkurzaja mnie ci lekarze.

wiktoria a chociaz placa za to czy robia ludzi w balona?

u mnie sasiadka(rodzicow)wklada te kapcie szpitalne do opakowan i niezle wychodzi .juz gadalam z tym klijentem co do niej to przywozi(ale jakas cic malina(malinko nie obrazam cie:) ) nic nie wie,dawalam mu moj nr ale on chyba nei przekazal:/ .musze znowu jakos wpasc na niego .

No cóż córunia tatunia ;-) A niedługo bedzie miał dwie :tak: A ja święty spokój ;-):-D
No nie wiem czy będziesz miała święty spokuj:-D:-D
no tak bedziesz odpoczywala:tak:Tatus bedzie mial rece pelne roboty:-D

A mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem:szok:
Fajnie bylo znow poczuc ruchy dzidziusia w brzuszku.W snie ale zawsze cos:tak::-D
No to może Ci sie coś wysnije
witam:happy2:
u mnie deszczowo za oknem ale w sercu maj miałam wczoraj rozmowę z p ale to potem naisze w odpowiednim miejscu:tak:
Tak czytałam dobrze ze pogadaliście:tak:
witam
tylko sie melduje bo przez ten czas pewnie nie nadrobie tego co napisalyscie :-(
ale u nas w miare wporzadku :tak:
Witaj dobrze ze juz jesteś
To Ci się roboty narobiło.

A maja w końcu zasnęła. Marudna była już na potęgę. Później po obiadku pójdziemy na zakupy, do Moni. Chyba , że tabletki nie zaczna działać, to będę się dalej zwijać. @@@@@!!!!!
Współczuje tego bólu:tak:
gadałam sobie z madziulą przez telefon a w tym czasie moja julka zamkneła się od środka w łazience ale było płaczu histerii a ja wariatka dostałam głupawki i zanim ją otworzyłam to wyłam ze śmiechu:tak::tak:
Tyto dobra jests:tak::-D
mmm i kanapeczki z poledwiczką i tooooną majonezu pochłonięte, już chleba nie mam:szok::szok::szok:
Mój pies własnie dorwał wieeeeeeeeeeeeeeeeelką muchę i ją maltretuje teraz:-D:-D:-D podgryza rzuca na zirmie i patrzy czy sie rusza:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

i ją zjadła:szok: po 2 minutach męczarni i terroru:szok: :-D:-D:rofl2::rofl2:
teraz poluje na nastepna przy otwartym balkoniei czeka az wleci:-D
ooooo wlasnei wleiala......
oo i już ją dorwała:szok::szok: i zosawiła zabita na ziemi:-D poprzednia jej chyba nie smakowała:-D:-D poluje na następną:-D:-D:rofl2:
Dobry pies przynajmniej much nie będziesz miała
AAA wasnie, niemowilam Wam osttanio jak bylam na tych badaniach glukozy, zjadłam rano 1,5 kanapki potem wypiłam ta glukoze i po godzinie juz zaczełam wpieprzac kanapki po drodze dopracy do mojego m... u niego w pracy zjadłam 3 kanapki i o 13 juz bylam tak głodna ze wrzeszczałam że juz jedziemy do domu bo nie wytrzyma- kupiłam potem 4 pączki kołaczyka i rogalika, dostałam gratis 2 kajzerki- po drodze do domu( a z piekarni jest 2 min) pochłonełam pączka i kołaczyka(o matko) i w domu moj sobie robil bulke z szynka- to ja tez jedną zjadła- a potem pączek na dobitke, a godzine pozniej byl obiad- i zjadłam jeszcze zeberka z ziemniakami i burakami:szok::szok::-D:-D
m sie ze mnie smial:zawstydzona/y:
A ja nie brałam glukozy ale zarłoczek z Ciebie ale tylko jedz to dla dzidzusia
o to mi by się przydał taki pies, bo moja córcia panicznie sie boi much (nie wiem dlaczego, bo nikt jej nigdy muchami nie straszył) i muszę biegać po całym domu z klepką na muchy i jeszcze przy okazji uspokajać małą:/
Witam nową mamusie
dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy:szok::szok:
Ty dziewczyno wyluzuj
a wiecie co....:zawstydzona/y:

Ja bym sobie na disco poszła pokręci tyłeczkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
wsumie, jeszcze takiego brzuch anie mam, nie widac ze w ciazy, nikt sie nie bedzie głupio patrzyc ze ciezarna na dyskoteke przyszła:-D tylko.. czy ja jeszcze umie tanczyc?:-D teraz z moją kondycją nie za dobrze:sorry2::sorry2:
Ja jak byłam w ciąży to pare razybyłam i brzuszek już było widac
dobra pweiem wam o nunie, robila kupe na balkonei jak zwykle i kurde miala jakiegos wlosa czy cos i jej sie przykleila ta kupa do pupy... i kurde wytarła mi o całą podłoge, rozsmarowałapo pokoju i po swoim tyłku... walilo jak nie wiem:-( musialam na nowo podlogi szorowac i jej dupe myc, feeeeeeeee:baffled::wściekła/y:
A to brzyda
ładna bluzeczka i ładnie Ci w tym kolorze ja niestety nie cierpie fioletu moze za jakis czas mi sie odmieni :tak: moze kiedys Wam napisze czemu :-)
Dla zainteresowanych butki kupilam w CCC NAWET cena mi sie spodobala 49.99:-D:-D no i kupilam wreszcie tunike ale jak przymierzyłam to mój mąz stwierdzila ze dobrze by vylo jak bym nie była tak blada nie zdaze sie opalic do soboty no i nowy bistonosz by mi sie przydal dal kaske :szok::szok::szok::szok: i zaszalałam w rosmanie i po drodze biustonosz kupilam u znajomej babki zawsze u niej kuuje bo jak cos to moge zamienic ale ma takie super stanik ze na moje 95d zakladam jakbym wogole nie maial a ponoc tak ma byc z dobrze dopasowanym biustonoszem a w Rossmanie kupilam sobie balsam brązujący :tak::-)Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy balsam do ciała, naturalnie brązujący - Merlin.pl do tego był gratis Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy krem na noc, naturalnie brązujący - Merlin.pl w cenie 12.99 i ifluid roswietaljący Wibo, Lovely, Make-up Brillance (Fluid rozświetlający) z gratisowa pomadka powiekszajaca usta :tak: takze juz dawno tak nie zaszalalam tkza dzis smarowanko moze mni troszku złapie ;-)
MALINKA widzialas zdjecia na t ?
Dzieki ja mam balsam z NIVEA
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 PLN i spierdalaj.
Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? były oznaczone LSD
Babcia: Jebać tabletki, widziałeś smoka w kuchni:-D
Dobre:tak:
jestem tutaj drugi raz dzisiaj (o ja bezczelna! wtrącilam się do rozmowy i nawet się nie przywitałam, za co bardzo bardzo przepraszam), ale tempo macie takie zabojcze, że chyba nie nadążam... aj od razu widac ze nowa:/
Oj tempo mamy niezłe
postaram się:)
tak więc przedstawiam moją księżniczkę Natalię:
damak.jpg

mojego męża D.:
img1098e.jpg

a ja wyglądam mniej więcej tak:
img1027x.jpg
śliczna rodzinka
hej hooooo :-D:-D:-D
jestem zjadlam wlansie kolacje
teraz bede Was czesciej odwiedzac a przynajmniej sie postaram :-p:-p
no a u nas nowosc!!!!!!!
sewek dzisiaj pierwsza noc bez smoka oj nie bylo za dobrze nie cala godzina yku juz wysiadam psychicznie ale postanowilam ze musze byc twarda i bylam.... dumna jestem z siebie i mojego syneczka :tak:
ciekawe co to bedzie za noc jak sie przebudzi a nupelka nie bedzie :sorry2::dry:
mam nadzieje ze damy rade trzymajcie kciuki :tak:;-)

nie wiem ile nowych mam do nas dolaczylo ale witam serdecznie ;-)
Gratki dla Sewcia
no własnie wy macie jeszcze małe dzieciaczki, a moja uparciulajuz dwa lata skonczyła! az wstyd
Moja miała 3 lata jak sie oduczyła smoczka
czemu jak ja moge posiedziec to nikogo nie ma???????? :(((((((((((((((((((((((((((((
Ja jestem

ja już jestem-oglądałam Brzydule bo wczoraj nie widziałąm, a że mam kompa podłączonego pod tv to niestety nie moge robic i tego i tego:-p:-p:-p

Musiałam połowe skasować bo nie chciało mi wejsc.
As świetne teksty Kubusia
Agnes nie prostuje włosów codziennie
Ewon dopiero zaczełam klikać a co z tego bedzie to sie okaze
Medeuska wkleje fotki później i nie miałam badań na glukoze nie kazała mi robic a pozatym Kamilek urodził sie w 36 tc

reklama
Do góry