reklama
medeuska
październikowa mama'09
No kochana to mialas ciekawy robotny dzieńwitam sie i ja.
widze ze wiekszosci juz nie ma....jak zwykle o tej porze!
Medeuska a Ty spac nie mozesz?????????
ja dzis mialam bardzo pracowity dzien.z racjiz e wczoraj moj p byl w domu sam z paulina to ja mialam dzis sporo sprzatania.i dobrze ze rano nie wlaczalam kompa bo juz w ogole bym sie zabila z robota.
pozniej jak zwykle szkola,obiad itd.wiekszosc popoludnia spedzilam na podworku bo moj p potrzebowal nadzoru w trakcie porzadkow na podworku
w koncu jak dziewczyny poszly spac to sie ufarbowlaam.musialam poplacic rachunki i isc zmywac farbe.no i od razu prysznic a potem samrowanie balsamem opalajacym bo w sobote wesele a ja nie mam okazji sie poopalac dzis troche ramiona mi zlapalao ale to za malo,a nie wyskocze przeciez jak zona piekarza blada
no i wkoncu do was dotarlam.
Weronika nie miala juz w nocy temp.
ma trohce kataru ale delikatnie i wlasciwie nic poza tym.dzis normalnie po dworzu chodzila,wiec Mama Helenki nic sie nie boj
Ja sie nie mogłam powstrzymac i jesszcze jeden musze wrzucic na dobranoc dla Pan ktore zawsze dostają fajne prezenty od zwych małżów
Spotykają się dwie koleżanki z biura w swoim miejscu pracy. Jedna z nich miała poprzedniego dnia urodziny. Druga jej się pyta:
- Co dostałaś od męża?
Pierwsza pokazuje palcem na parking:
- Widzisz to piękne porche?
- Tak
- Kupił mi fartuszek tego samego koloru
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i znowu dzistasme załączyłyscie....
hehe,po Diane to czesto cycki rosna:-):-):-):-):-):-)
ja tez nie lubie jak moj jest w domu,sczzeglnie rano....rozwlaa mi caly program dnia...Ewa witam ;-)
jak ja nie lubie miec meza na urlopie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no w koncu upolowalam buty na wesele
ja brałam Diane- po ktorych niby sie tyje, a nie przytyłam- tylko jeszcze schudłam- a zawsze miałam skłonnosc do tycia, ama nie wiem od czego to zalezy..
pewnie d tego jak kto reaguje na hormony, ale wtedy i plastry i tabletki i wszystkie hormonalne rzeczy odpadają.... sprobuj, jak bedziesz tyc to odstawisz i sprobujesz czego innego, a nie myslalas o wjkladce domacicznej?? takiej na stałe?? albo to co Ci mówiłam- taki pierścien..??
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no ja mowie mamo ale po tylu latach....czesto mowie bezosobowa albo poprostu-tesciowoA ja do mojej teściowej mówię mamo W prawdzie to prawda, że teściowa to nie rodzina Ale zabrałam jej jedynego synusia niech ma kobita coś w zamian ;-)
No cóż córunia tatunia ;-) A niedługo bedzie miał dwie A ja święty spokój ;-)
oj-chyba jakies chinksie badzewie kupilasHej dziewczyni,ja zauważyłam ,ze strasznie was ubawiło jakoby moja pralka miałaby nie mieć filtra,no naprawdę nie ma to pralka firmy beko 6 letnia i tania bo 700 zł.za ną daliśmy i nie ma filtra!!!!Witam się i ja przy środzie ,chmurzy sie u nas zaciąga ,kropi ,a burzy niet ,a uwielbiam
ja tez uzywam NODaNo jak miałas trojany to ja bym stawiała na formatowanie dysku. Oststnio tez coś mi sie wpierdoliło i formatowć 3 razy trzeba było, bo gnój bardzo sprytny był i zawsze gdzies ociupinke zostawił i momen się rozsiewał. POradził sobie z nim dopiero ESET NOD 32. No poprostu jest pierwsza klasa. Znajomy informatyk go poleciał, ponoć 90 % informatyków sieciowych go używa, on jest adminem i mówi, że bez tego ani rusz. Jakbyś chciała, to na torrentach jest za free.
Mała niby śpiąca i marudna a spać nie chce
Kuubus jest the best!!!!!!!!!!!Ech no wrzucę Wam ostatnie teksty mojego dziecka
jest w domu bo jest podziębiony
ja do niego i znów nie pójdziesz do przedszkola
a on tak
i bardzo dobrze
będę miał święty i anielski spokój
i nikt mi dupy bzdurami nie będzie zawracał
Kuba je śniadanie
ja mówię
Kuba jedz,jedz,jedz,jedz
a ten w końcu
daj mi wreszcie spokój,ile można gadać
tylko jedz,jedz,jedz
no w końcu porzygam się od twojego gadania
padłam
gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.
Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!
padłam
I weź nie kochaj takiego gada.
As kobieto wiadomo juz co ze szkola itd?
przegryzlas temat?
Witam :-)
Wczoraj załatwiłam wszystko, co chciałam, ale nie dałam rady zająć się domkiem, więc dziś od rana ogarniam pobojowisko No i po wczorajszej chińszczyźnie ani ja ani m nie czuliśmy się najlepiej Jednak domowe obiadki dużo zdrowsze są.
Piotruś był wczoraj u fotografa - robiliśmy zdjęcie do paszportu. Pani musiała ze 20 zdjęć zrobić zanim była w stanie wybrać jakieś nadające się, bo wszystko tam było takie ciekawe i główka mu dookoła chodziła Ja też przy okazji cyknęłam i do prawka i do paszportu, bo nie wiem, czy wiecie, ale zdjęcia do paszportu teraz muszą być takie wydziwione. Wyszłam na nim masakrycznie, może pani jeszcze w photoshopie coś podziała, bo jak tak zostanie to załamka normalnie. :-(
A dziś idziemy na szczepienie. Pół Łodzi wczoraj przejechałam, żeby Pentaxim kupić i okazało się, że w aptece 200m od naszego bloku pani powiedziała, że mi na dziś sprowadzi.
Wybaczcie, że nie poodpisuję, ale muszę posprawdzać testy, bo już mnie mailowo atakują o wyniki A sterta papierów leży obok i łypie na mnie
u nas do apteki tez sprowadza ale jak juz wczesniej pisalam ale chyba nie czytalas ze w punckie szczepien jest taniej.to tak na przyszlosc!u was w osrodku na pewno wiedza gdzie jest najblizszy
Beata a jemu po ojsku nie nalezy sie zasilek dla bezrobotnych przyadkiem???????????Witam Laseczki.
U mnie pogoda ładna ale strasznie duszno jest, nie idzie wyrobić
Kuba wariuje w łóżeczku, nie chce spać! 20 minut od rana spał. Jeszcze dzisiaj muszę do teściowej jechać a nie chce mi się jak cholera. Zgadzam się że teściowa to nie rodzina, w 100% tylko dupę zawraca. A mnie już szlag trafia w domu z Radkiem. Nie może nigdzie pracy znaleść i siedzi w domu i już mnie nerwy biorą do wojska możliwe że zaczną przyjmować dopiero w lipcu. To dwa miesiące aż! Ja nie wiem. Ani grosza nie mam, a wszystko mi się kończy :-no::-no: nie wiem jak to będzie. Niech tylko to wojsko ruszy i niech go przyjmą to będę spokojniejsza
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
oj malina malina!!!!!!!!!!!!!!!1dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy
wez sie babo za siebie!!!!
ja bylam w 3,4,7 mieiseacu na dyskotece w ciazy z Paulina,bo teraz z weroniak to na weselach tancowalaama wiecie co....
Ja bym sobie na disco poszła pokręci tyłeczkiem
wsumie, jeszcze takiego brzuch anie mam, nie widac ze w ciazy, nikt sie nie bedzie głupio patrzyc ze ciezarna na dyskoteke przyszła tylko.. czy ja jeszcze umie tanczyc? teraz z moją kondycją nie za dobrze
i mialam gdies ze sie wszyscy patrza:-):-):-):-)
ale prawda szkoda że wszystkie nie mieszkamy bliżej siebie
fajnie by tak było miec Was przy sobie
Słuchajcie u ans wczoraj było spotkanie mieszkańców z policją mamy cyrk na osiedlu po prostu
To osiedle zamknięte z ochrona jest i częśc mieszkań sprzedawali z miejscami parkingowymi ale było ich za mało dla wszystkich mieszkań ponadto liczyli za nie bagatela 10 tys. zł za parkowanie pod blokiem
więc część osób nie wykupiła a reszta która wykupiła zaczeła robić nagonkę na tych którzy parkują a nie wykupili , najpierw zrobili akcję zaklejania przednich szyb naklejkami takimi ,że cholerstwa zdjąć się nie dało trzeba było skubac po godzinę wiem bo nam tez zakleili
aż w końcu ktoś się wkurzył i złozył sprawę do sądu grodzkiego
teraz krzyczą że będa sprayem robić te samochody kur.. co za złośliwośc ludzka
np jak przyjeżdżali goście to nikt nie mógł wjechac na dłużej niż godzinę na teran osiedla jakaś paranoja normalnie najgorsze te stare babsztyle są co w ogóle aut nie mają i chcieli żeby policjha wystawiała mandaty
wczoraj policja była na osiedlu na zebraniu i powiedziała że nie ma podstaw do wystawiania mandatów anaklejanie na cudza własnośc tych naklejek moze się skończyć karą grzywny to te baby tak darły pyski że szok
jednej pani przeszkadza mini koparka do odsnieżania nawet co stoi gdzieś na uboczu koło malego garazu z narzędziami do sprzątnaia osiedla , ten garaż tez jej przeszkadza
nie wiem czy tu sa tacy nienormalni czy co mama Helenki wybacz ale ja wczorja powiedziałam do Leszka że klasyczni Warszawiacy zawistni on sięmkłóci że to przyjezzdni ze wsi którym się we łbie poprzestawiało ..
zobaczymy co będzie dalej ja na pewno nie bede płacić 10 tys zeby parkowac na osiedlu pod gołym niebem
wspolczuj.
moja siostra z przyszlym mezem mieskzja w nowym bloku na białołęce,blok ma ze 3-4lata,z winda itd bo 10 pieter.maja paring na parterze,a za miescae zaplacili jkaies 6 tyd i hcyb jednorazwo
tyle zdazylam bo oczy mi sie kleja.reszte jutroolorowcyh
dzien doberek
a ja dzsi po raz kolejny nie wyspana damian poszedl wczoraj spac o 22 a wstal dzis o 5 polezalam do 6 choc nie było łatwo:/ moj dzis wkoncu poszedł do pracy(weekedn ,wtorek i sroda mial wolne nie miłam takiego dojscxia do kompa,wiec jestem sporo do tyłu )
przeczytałam dopiero ta wasza ostatnia stronke chatu
malinka kurcze to nie dobre masz wyniki,dala Ci cos na poczatki tej nerwicy?? bierz witaminki ,no i musimy sie wkoncu spotkac to sie odhamimy))
ja tez mialam wczesniej depresje ale bralam tabletki i troche mi pomogly,wyniki mam dobre choc wolalabym aby to byla anemia bo tak naprawde to u mnie lekarz nie wie dlaczego tak chudne( robilam testy na tarczyce,cukrzyce i wszystko ok.jem jak słon a nic mi nie wchodzi./choc ostatnio zauwazylam,ze jak jem to zawsze cos jeszcze mam do zrobienia(a to kuba na kibelku ma posiedzenie albo damianw pieluche zrobi albo co jeszcze innego:).juz mam dosyc niedlugo bede musiala sie ubierac w dzieciecym sklepie
Damian sie nauczyl przełanczac telewizor przciskami przy tel i caly czas latam za nim.wogole te moje gagady sa coraz gorsze
Kuba ciut wysypny,wczoraj bylam u dermatologa(serrio to lipny ten lekarz)
najgorsze ,ze lada dzien bede przez jakis czas bez internetu-juz mnie to przeraza((
a ja dzsi po raz kolejny nie wyspana damian poszedl wczoraj spac o 22 a wstal dzis o 5 polezalam do 6 choc nie było łatwo:/ moj dzis wkoncu poszedł do pracy(weekedn ,wtorek i sroda mial wolne nie miłam takiego dojscxia do kompa,wiec jestem sporo do tyłu )
malinka kurcze to nie dobre masz wyniki,dala Ci cos na poczatki tej nerwicy?? bierz witaminki ,no i musimy sie wkoncu spotkac to sie odhamimy))
ja tez mialam wczesniej depresje ale bralam tabletki i troche mi pomogly,wyniki mam dobre choc wolalabym aby to byla anemia bo tak naprawde to u mnie lekarz nie wie dlaczego tak chudne( robilam testy na tarczyce,cukrzyce i wszystko ok.jem jak słon a nic mi nie wchodzi./choc ostatnio zauwazylam,ze jak jem to zawsze cos jeszcze mam do zrobienia(a to kuba na kibelku ma posiedzenie albo damianw pieluche zrobi albo co jeszcze innego:).juz mam dosyc niedlugo bede musiala sie ubierac w dzieciecym sklepie
Damian sie nauczyl przełanczac telewizor przciskami przy tel i caly czas latam za nim.wogole te moje gagady sa coraz gorsze
najgorsze ,ze lada dzien bede przez jakis czas bez internetu-juz mnie to przeraza((
normalnie zwariuje-komp mi sie zawiesza,a jak nie komp to myszka i tak na zmiane a tyle mialam napisane
wogóle moj gagadek jest wstretny.wczopraj wykąpałam maluchy i połozylam do mojego wyrka,kubulek usnął a Damian wojowal,wiec poszlam zmyc naczynia,patrze a damiansiedzi na kubie i wklada na sile dyda do buzi(jak nie dalo rade do buzki to do nosa uszu,polika hehe),i tak caly czas co go zdjelam i poszlam do kuchni to ten spowrotem,to przełozyłam Kube do jego łozka to wsterciuszek nawet tam latał.jak usnął o tej 22 to myślałam ,że pośpimy do 8 a tu lipa(no cóż chyba nigdy sie nie wyspie).dzis jak go rano przyniosłam do siebie to mojmu wciskiwał dyda do ust.
własnie Kuba wstał.a damian jak zwykle poleciał do pokoiku wszystkie zabawki mi powyrzucac abym miała co do roboty dobrze,ze wczoraj zmyłam naczynia to mam wiecej czasu na posiedzenie bo pozniej lece do urzedu pracy
wogóle moj gagadek jest wstretny.wczopraj wykąpałam maluchy i połozylam do mojego wyrka,kubulek usnął a Damian wojowal,wiec poszlam zmyc naczynia,patrze a damiansiedzi na kubie i wklada na sile dyda do buzi(jak nie dalo rade do buzki to do nosa uszu,polika hehe),i tak caly czas co go zdjelam i poszlam do kuchni to ten spowrotem,to przełozyłam Kube do jego łozka to wsterciuszek nawet tam latał.jak usnął o tej 22 to myślałam ,że pośpimy do 8 a tu lipa(no cóż chyba nigdy sie nie wyspie).dzis jak go rano przyniosłam do siebie to mojmu wciskiwał dyda do ust.
własnie Kuba wstał.a damian jak zwykle poleciał do pokoiku wszystkie zabawki mi powyrzucac abym miała co do roboty dobrze,ze wczoraj zmyłam naczynia to mam wiecej czasu na posiedzenie bo pozniej lece do urzedu pracy
medeuska
październikowa mama'09
Witam sie z poranną herbatką i kanapkami z szynkąi majonezem
Przez Mame Helenki teraz bede codziennie tak jesc
ja tak mam wciazy ze jak juz cos jem to non stop az mi najdzie ochota na co innego i znow przez tydzien dzien w dzien to bede jesc
mi nie urosly, tylko zmalały
Przez Mame Helenki teraz bede codziennie tak jesc
ja tak mam wciazy ze jak juz cos jem to non stop az mi najdzie ochota na co innego i znow przez tydzien dzien w dzien to bede jesc
pierwsze słyszei znowu dzistasme załączyłyscie....
ja tez nie lubie jak moj jest w domu,sczzeglnie rano....rozwlaa mi caly program dnia...
mi nie urosly, tylko zmalały
medeuska
październikowa mama'09
Apropos dermatologów, ja pamietam jak byłam mała jak mama ze mną łaziła 8!! razy do dermatologów różnych bo nei wiedzili co mi jest, kazdy mówił co innego, przepisywał masci a nie schodziło, leczyłam sie 2 miesiące!! bo każdy geniusz przepisywal masci, ale mi kilku dniach okazywało sie że nie działają...dzien doberek
potem u osttaniego okazało się że mam świerzb- a nikt sie nawet nie domyśłał, bo czyste dziecko i świerzb? a ja po prostu sie zaraziłam od kolezanki z przedszkola- co pochodziła z takiej meliniarskiej rodziny
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam wszystkich czwartkowo wczoraj mnie nie było i mam sporo do czytania i nadrabiania.Wczoraj kupiłam tylko kamilkowi spodenki z koszulą i sobie bielizne ale tak dla siebie bo na przyjazd M musze jeszcze kupić.dostałam wczoraj linka od MamyHelenki na nowe klikanie i klikam juz w 2 firmach ale będe bogatamoże za 10 latkawusie już mam Kamilek juz spi bo wstał o 6:00 i ide czytać ach pogoda śliczna
Podziel się: