reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ello

witam sie pora wieczorna:)
U nas piekna pogoda WIEC NIE PROZNOWALYSMY
Po sniadanku udalysmy sie na maly spacerek deptakiem:) na ktorym zakupilysmy dla Laury skarpetki :) Potem skierowalysmy na sie na plac zabaw
Wrocilysmy do domku o 18 Laura zjadal kolacje i juz jest wykapana:-)
Nie czytalam jeszcze postow ale napewno je nadrobie:tak:

reklama
Witam i ja :-):-) my wstalismy po 9 ale jestem nie wyspana bo od 4 do 6 sie meczylam mialam taki bol kregoslupa i calych plecow ze nie moglam spac potem usnelam jakos na siedzaco:baffled::baffled: musze sie jak najszybciej wybrac do ortopedy na nastawienie kosci bo juz nawet tabletki mi nie pomagaja a bol coraz silniejszy:baffled::baffled:
Wczoraj super sprdzilismy dzien najpierw byli dziadkowie od m posiedzieli dosc dlugo a potem pizza i filmiki na dvd:-):-) bylo SUPER nawet nie mialam czasu do was zajrzec bo nie wlanczalam wczoraj kompa:-):-)

Dzis pogoda w miare fajna wiec trzeba sie potem na jakis spacerek wybrac m ma w tym tygodniu na 14 wiec najgorsza dla mnie zmiana:-:)-( bo nic wtedy nie mozemy razem zrobic
Super ze milutko u was bylo :)
Jutro jade do Gladbachu ale popoludniu byc moze wlece drynne Ci wczesniej.No chyba ze masz juz jakies plany na popoludnie:sorry2:
a ja się witam po kilkudniowej przerwie:-):-):-)
strasznie się ciesze ,że w końcu mogę być z Wami miałam problemy z netem i nie otwierały mi się strony www ale już wszystko chodzi:happy2::happy2::happy2:

Wiki smsa odczytałam dzisiaj dopiero mam kartę w tel. Laury bo mój został zalany śliną Lenki :-D więc operuję nim jak dziecko mam nadzieję ,że mój tel dojdzie do siebie bo się nawet nie chciał włączyć:no:
Witamy ponownie niestety czsami i takie sytuacje nas spotykaja ale dobrze ze juz wrocilas naforum:tak:

Luna mialas racje nici z lizania:baffled::-Dgoscie pojechalo po polnocy:dry:

Polecialy i obejrzaly;-):-):tak::tak::tak::tak:
Zdjecia naprawde superowe:tak:Kochana wygladasz swietnie:tak:
Ja tez uwazam ze slicznie Tobie w zielonym:tak::tak::tak:

reklama
Do góry