U nas chwile popadalo i przestaloTeraz sie przejasniaZ poznania do wawy niedaleko, ciekawa jestem o której dojdzie do mnie
Mlodzi juz sie najedli ,ja troszke poprasowałam i pozmywalam wiec teraz chwilka luzu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas chwile popadalo i przestaloTeraz sie przejasniaZ poznania do wawy niedaleko, ciekawa jestem o której dojdzie do mnie
No to życze wam powrotu do zdrowia i żeby dziewczynki sie nie zaraziłyNo to jestem juz po lekarzuA M siedzial z mlodymi w domu i nawet zrobil Im sniadanko tzn nasypal platki do miski:-);-)
Dominik ma brzydkie gardlo i powiekszone migdaly no i ten wstretny kaszelLepiej zeby do konca tygodnia nie szedł do przedszkolaDobrze ze na dwor moze a nawet powinien wychodzic bo bym chyba zwariowała;-)
To dobrze że nie jesteście bardzo chorzy.Szybkiego powrotu do zdrowiai ja tez po lekarzu wszczyscy zalapalismy jakiegos wirusa,ale naszczescie to nic powazniejszego nie jest.mmay przepisane leki i wsio:/
Moja jak wpadnie w chisterie to zaraz przestaje jak na nią nakrzyczeEmily mi sie oststnio bardzo dziwnie zachowuje tzn od jakis 4 dni byje sie czesto po glowie lub buzi ciagnie sie mocno za wlosy nigdy tak nie robila dlatego nie wiem co jej jest :--(
bawi sie zabawkami a tu nagle zaczyna sie bic jak jej cos nie pasuje albo cos chce to tez sie bije a jak jej zwracam uwage to jest jeszcze gorzej:--(
mialy wasze dzieci moze tez taki okres ze sie same bily???
Wrrrr jak to nieciekawie brzmi odwagi dla Misidowikla do nosa wprowadza się cienki światłowód z kamerką i na monitorze lekarz ogląda nos, gardło i migdałki, robią to wprawdzie ze znieczuleniem miejscowym ale ja i tak się boję
Widziałam ślicznena T na razie 2 fotki a reszte poznie j;-)
Witaj fajnie że jesteś z nami znowu.a ja się witam po kilkudniowej przerwie:-):-):-)
strasznie się ciesze ,że w końcu mogę być z Wami miałam problemy z netem i nie otwierały mi się strony www ale już wszystko chodzi
Wiki smsa odczytałam dzisiaj dopiero mam kartę w tel. Laury bo mój został zalany śliną Lenki więc operuję nim jak dziecko mam nadzieję ,że mój tel dojdzie do siebie bo się nawet nie chciał włączyć
Mojej Martynce pomagała cherbatka z własnego koperku znaczy ze swojego ogródka.:-)Ale wesoło tu u was. Jak zwykle z resztą.:-)
A gdzie malinka? Coś ostatnio zawodzi. A Aleksia odzywała się , bo nie widziałam?. Mam nadzieje , że wsysztko u niej ok.
Malinka jak się odezwiesz to odp. , bo ja potrzebuje rady w temacie kupkowym. Amela ma problemy ze zrobieniem. Nie robi nawet po 8 dniach. Za każdym razem czopka jej wkładam , bo wydaje mi sie , że za długo zalega to w jelitkach. Zapodałam jej już dwa razy śliweczkę suszoną GERBERA ale i to nie przyniosło żadnego efektu. Rumianek, koperek, proszek troisty też testowałam, ale łyżeczką , bo ssać z butki nie potrafi- nadal jej na cycu. Poradz coś jak znasz się na temacie.Aha soczek jabłkowy jeszcze nie testowany.
A może wy laseczki cos poradzicie?
Agnieszka&Emily moja tez tak robiła, tzn biła się po głowie i to dość długo. Czytałam o tym, i albo dziecko zwraca na siebie uwagę bo jest " zaniedbane emocjonalnie " ( nie zrozum mnie źle, to odczucia dziecka-potrzebuje więcej) albo jest "rozpieszczone" . I tak sposoby są dwa, albo okazywać więcej zainteresowania i uwagi i mołości dziecku, albo ignorować takie zachowanie. Sama musisz ocenić o co chodzi z twoim dzieckiem. Ja ignorowałam, bo chpodziło o to, że zawsze ze mną a ja zaczęłam się wicej domem zajmować a ta chciała mnie mieć tylko dla siebie. Ignorowałam i nawet jeśli bardzo mocno się udeżyła i płakała, to dopiero po chwili reagowałam, ale w ten sposób, że zwracałam jej uwagę na coś innego. Troche chaotycznie pisze, bo sie spiesze.Jakby co to poszukam tego artykułu.
.