reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
o widze, ze nie jestem sama "przedslubna" hihihi...my czekamy az wejda nowe przepisy dotyczace kredytow i mlodych malzenstw...a "berecikowe" mam nadzieje, ze dostane x2 , bo mam maly dochod jako samotna matka z 2 dzieci ;)

Sorki dziewczyny troszkę mnie u was nie było ale myślałam o was.Ja się na becikowe nie załapałm bo Mateuszek postanowił nas przywitać 8list

o obudziły sie :)

No wiec idzcie do Opieki społecznej w swojej miejscowosci i złuzcie tam dokumenty .
Należy wam sie 500 zł za urodzenie dziecka <to taka jednorazowa zapomoga >niewiem natomiast jak wyglada to w sytuacji gdy oboje rodzice pracują .
No i oczywiscie becikowe <te o które bylo tyle awantury w sejmie> wynosi ono 1000 zł i 2000 dla mam samotnie wychowujących dzieci również jest to płatne jednorazowo .Musicie isc szybciutko sie dowiedziec o szczegóły bo to chyba sie składa papiery do któregoś miesiaca .Wiec ubierajcie sie ...

a dokumenty to : swiadectwo ślubu , aktu urodzenia malucha , ksera dowodów , i te papiery z zusu o dochodach za 2005 rok :)

Ach to pewnie ta zapomoga co należy się jak dochód nie przekracza 504 na osobę ???

tak to rodzinne, ale te 500 zł to dodatek do rodzinnego jednorazowy i tez nie może dochód przekraczać 504

reklama
Do góry