reklama
L4dY-bIrd
doula
ja nie :
cos bym zrobiła ..ale niewiem co ...nosi mnie po tej kawie : >
Obiadek upichciłam ....
Czekam jak sęp i sprawdzam co chwile nasze konto dzisiaj miała wpłynąc kaska ....becikowa <załapałam sie na 1000 zeta ;D ;D ;D Jasio wiedzial kiedy sie urodzić > i jak dostane ja już to brykamy z Jasiem na zakupy > > > > > > ;D
cos bym zrobiła ..ale niewiem co ...nosi mnie po tej kawie : >
Obiadek upichciłam ....
Czekam jak sęp i sprawdzam co chwile nasze konto dzisiaj miała wpłynąc kaska ....becikowa <załapałam sie na 1000 zeta ;D ;D ;D Jasio wiedzial kiedy sie urodzić > i jak dostane ja już to brykamy z Jasiem na zakupy > > > > > > ;D
L4dY-bIrd
doula
hie hie hie 9 listopada ;D
a od 9 weszło becikowe ;D
termin miałam na 3
a od 9 weszło becikowe ;D
termin miałam na 3
A ja na kocią łape może kiedyś któz to wie
Ja zapraszam na kawunie jak wpadniecie do Warszawy...choć do Warszawy żadko kto wpada
jsorbekmusi musi ja też już śnie o ciepłych dniach,zielonych drzewkach...choć pierwszą oznaką są zawsze kupy pod moim oknem i ich smrodek wpadający do domu...ale jak uroczy wraz ze świadomością że to już wiosna ;D
Ale mam dziś humorek..wyspałam się Noek dziś ślicznie spałpobutka o 3.00 i 6.00 a ja olałam odbijanie i dziś dał mi śliczny prezencik kupe gigant po 6 dniach nie robienia
A o becikowym zapomniałam :-[ też musze odebrać ..przyda się
Ja zapraszam na kawunie jak wpadniecie do Warszawy...choć do Warszawy żadko kto wpada
jsorbekmusi musi ja też już śnie o ciepłych dniach,zielonych drzewkach...choć pierwszą oznaką są zawsze kupy pod moim oknem i ich smrodek wpadający do domu...ale jak uroczy wraz ze świadomością że to już wiosna ;D
Ale mam dziś humorek..wyspałam się Noek dziś ślicznie spałpobutka o 3.00 i 6.00 a ja olałam odbijanie i dziś dał mi śliczny prezencik kupe gigant po 6 dniach nie robienia
A o becikowym zapomniałam :-[ też musze odebrać ..przyda się
L4dY-bIrd
doula
nooo Mija moja droga ..o 1000 zł sie niezapomina ;D
a i wez od nich jednorazową zapomoge na urodzenie dziecka 500 zł
Ja jetsem obstukana w tych kasach od opieki społecznej bo moja psiapsiułka tam pracuje
a co ....niech płacą ;D ;D ;D :
a i wez od nich jednorazową zapomoge na urodzenie dziecka 500 zł
Ja jetsem obstukana w tych kasach od opieki społecznej bo moja psiapsiułka tam pracuje
a co ....niech płacą ;D ;D ;D :
reklama
Podziel się: