tylko ubić takiego lekarzaa kto w takim momencie myśli o rękawiczkch......
powiem wam więcej 3 lata temu umierała mama mojej koleżanki z pracy tzn mama siedziała przy stole i nagle zsuneła się z krzesła na podłogę była otyła rąbneła z całej siły koleżanka zadzwoniła po pogotowie a potem do swojej cioci mojej sąsiadki bo ona dentystka no ale zawsze to lekarz ale nie było jej w domu tylko jej mama wpadła do nas z prośbą zbym z nią pojechała bo umiem reanimować po drodze dzwoniłyśmy do naszego doktorka co by pomógł zanim pogotowie nadjedzie t 30 km od pogotowia zimno ślizgawica zajeżdżamy kobieta sina ledwo oddycha robiłam z jej córką masaż serca sztuczne oddychanie wkońcu przyjechali strażacy a tam chłopaki też po kursie pierwsze pomocy no to na zmiane robimy masaż trochę ją rozpinamy otwieramy oknno i co wkońcu nadjechał nasz doktorek bez torby ierwszej pomocy bo nie tym autem podjechał a jak nie ma ustnika to on sztucznego oddychania nie zrobikobieta miała zawał popuściła co jest normalne poza zmierzeniem pulsu nic nie zrobił bo się ***** mać brzydziłzanim przyjechało pogotowie kobieta zmarła próbowali pobudzić ją prądem ale już było za późno bo to był rozległy zawał:--(i to ma być lekarz
ale żeście wczoraj posiedzia~ły nocne marki
My dziś pobudka o 6.30,nie dało mi dziecko pospać dłużej a jeszcze z chęcią bym sobie poleżała.
rana siusiu na nocnik by~ło :-)
Ale moja Oliwka to cwana bestia.nie podobało jej sie ze siedze na komputerze i nie chce zejsc to zaczęla wołać kupę abym sie tylko oderwała od kompa i ją zajęła.oczywiście kupy nie zrobiła tylko wykorzystała sytuacj ei za ręke i do zabawek.co za bestia