reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć ja tylko na momencik;-)
MALINKA wszystkiego najlepszego, duuuuuużo szczęścia i miłości, spełnienia marzeń i nieziemskiego sexu:-p

Załączniki

• krowa.jpg
    krowa.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 28
a ja własnie wróciłam z biblioteki bedę miala co czytać wieczorem jak mąż pójdzie do pracy a teraz lece obrac ziemniaczki na talarki pogoda sie zmienia chyba będzie deszcz Nie moglam Gabi wgonic do domu :-D a nasza ulica cala rozkopana jak szlysmy do biblioteki to stała i patrzyla na koparki i obijających sie panów robotników :-D poznie jpochwale sie co pożyczyłam ;-)

Witam południową porą:-)
wczoraj miałam dzień bez komputera :tak::tak::tak:
więc mam teraz co nadrabiać mam nadzieję że dam radę
dasz rade :-);-)
Udało mi sie uspokoic te bestie:tak:
Teraz lece zrobic sobie capucinko:-)
hehe za niedluog i mnie czeka takie uspokajanie mojej bestyjki
Mój mąż zawsze zaprowadza Benjamina do przedszkola, a dzisiaj jakoś się nie zgadaliśmy i mąż nie mógł wyskoczyc z pracy tak jak zawsze. Najpierw obiecywał, że zaraz przyjedzie, a o 9.30 stwierdził, że jednak nie da rady i muszę sama Benjamina odprowadzić. I tym to sposobem Benjamin był dzisiaj dopiero o 10.00 w przedszkolu.
Ale za to jakie miał powitanie :-D Wszystkie dzieci już na niego czekały.
no to fajne powitanie :-D

nie wsiąkły
mój L oglądał zdjęcia chyba mu przykro ,że za karę nie był z nami:tak::tak::tak:
ale już widze ,że jakby się dorwał z mężem Anabuby to .. a tak Panowie osobno to i grzecznie:-D no i kara musiała byc :tak:
Jakaś kara musi być...a co:-D:-D:-D:-D:-D
Witam Laski!
:tak::tak:

Ja siedzę i próbuję coś przeczytać na maturę ale nic mi nie wychodzi ;-);-) ach najwyżej hehe :-D:-D:-D Trzymajcie za mnie kciuki jutro. Jak wrócę to coś napiszę co i jak było :tak::tak::tak::-):-):-)
Mamnadzieję ,że dziś pióro czy długopis twój same mądre i prawdziwe rzeczy pisze...na 6:-D:-D:-D:-D

oto nasza majówka,było bąbowo :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wspaniała taka zabawa:-D

A Oliwka najbardziej sie wyszalała na kulkach i takim pompowanym zamku,skakał jak szalona.Nie chciała z tamtąd wyjść za rzadne skarby,zrobiła taka histerie jak ją zabrałam ze szok.
Nie mogłam jej uspokoić.Ale zdzierstwo normalnie,za 6 min takiej zabawy na kulkach lub na tym pompowanym zamku trzeba zapłacić 6zł :tak::tak::tak::tak: a co to jest 6min dla takiego dziecka,Oliwka wchodziła chyba z 5 lub 6 razy po 6 min i tak było jej za mało.Zarabiaja na tym że szok.
Ale zdzierstwo,i na tym zarabiają ...:cool:
Czesc babeczki

wpadlam Wam tylko napisac ze moj lezy w szpitalu i jestem sama z Laura w domku ZEby zlego bylo malo Laura dzis upadla jak trzymalam ja za reke i poplakuje ze ja raczka boli.Teraz spi ale jak jutro bedzie ja reka bolala to jade z nia do lekarza:-(

Wczoraj w nocy wzywalismy karetke bo moj na stole nie zauwazyl szklanki i tak sie zalatwil ze mial zerwane sciegno w rece w malym palcu:-(POjechalismy do szpitala o 2 w nocy a wrocilam o 6 rano i wstalam o 9 Padam na ryj Dzis jest juz po operacji ale wyjdzie dopiero w srode:-(Dzis jak bylam w szpitalu z Laura okazalo sie ze mial calkowite znieczulenie tzn uspali go i nie dalo sie z nim pogadac bo byl bardzo spiacy.Teraz dzwonilam jest juz dobrze:sorry2:Laura zasnela na bolacej rece wiec mam nadzieje ze jutro bedzie zdrowa jak rybka:sorry2:

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!
Brawo dla Laury oczywiście ,no i życzenia zdrówka ,dla m ,jak zabieg ,wiesz coś już ,daj koniecznie znac ,jak z palcem...a Ty się tak nie martw:tak:

tak w malym palcu ale po operacji i reka do lokcia w gipsie:-( cikawwe na jak dlugo:confused: Nie byl mocno wstawiony raczej z szoku bo nim karetka dojechala a trwalo to 2 minutki to odlecial nam 2 razy:baffled:
Oj,jak wyżej pisałam ,wierzę ,ze wszystko dobrze sie skończy ,a ty będziesz miała nan niego haka:tak:

Sol może byś pokazała nam swją rodzinkę co?wklej jakąś fotkę :-)

Anka, no strasznie współczuję , mieć nadzieję, tylko, że sprawność z palcem bedzie jak poprzednio. Gratuluję za to mądrej Córuni. Mama niech puchnie bo ma czego.

No i moje drogie dziś OSTATNI DZIEŃ DIETY!!! Nareszcie. Jutro zamawiam pizze. A tak w ogóle, to coś kiepsko na mnie ta dieta zadziałała. Głównie w niej o to chodzi, żeby zmniejszyć objętość żołądka, ponoć po 5 dniu nie powinno się już czuc takiego głodu, niemieć ochoty na między posiłkowe przekąski, a już w ogóle na ostre, słodkie itp. U mnie to w ogóle nie zdziałało, a co za tym idzie przewiduję szybki powrót do poprzedniej formy. Ech. Oczywiście nie zakładam zaraz przytyć, będę się strać trzymać, ale jestem żarłokiem, więc ciężka droga przede mną.
No, ale damy radę.
Smacznej i pysznej pizzy jurto ,zasłużyłaś ...czekam na wieści ile schudłaś:tak:

MELDUJE ZE JESTEM PRZEPRASZAM ZA TAK DLUGĄ NIEOBECNOSC_DOSTANE ROZGRZESZENIE?:-D

Ide dalej czytac:szok:
Rozgrzeszam cie moja droga:-D

Medeuska z okazji świąt rozgrzeszenie Ci fundnę. Majówka to majówka...

A ja maiłam siępochwalić moim pomyśłem na firanki, ale nie wyglądają tak ładnie na zdjęciach jak na oknie...
Masz zdolnośći ,moje zdolności kończą sie podczs przyszycia guzika,a firanki piękne:tak:

Ja własnie probuje nakłonic dziewczyny zeby posprzatały zabawki:tak:Ale cos cienko mi to idzie,nawet proba przekupstwa biszkoptami nei działa:szok::-D
Chyba bede musiała sama sprzatnac i zaraz kłade Je spac:-);-)

Ja własnie probuje nakłonic dziewczyny zeby posprzatały zabawki:tak:Ale cos cienko mi to idzie,nawet proba przekupstwa biszkoptami nei działa:szok::-D
Chyba bede musiała sama sprzatnac i zaraz kłade Je spac:-);-)
Dowikla doskonały wzorzec z ciebie:-D:-D:-D:-Dja ci dam przekupstwo biszkoptami:-D:-D:-DPodszykowałam obiadek tzn.obrałam ziemniaczki ,zrobiłam mięsko na mielone..mięsko teraz przechodzi przyprawami ,a ja mam chwilkę,póżnniej wstawie wszystko,zrobię mizerię do tego i mniam mniam:tak:

reklama
Ja tez bym sobie zjadła mizerie:tak::tak::tak:Uwielbiam:tak::tak::tak::-)
A do mnie dzisiaj przyjechała babcia i wlasnie robi zupe szparagowa za ktora ja nie przepadam:no:

Do góry