reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny mialyscie racje ze Laura na nowo szybko nauczy sie wolac siku Dzis mialysmy dzien bez wpadki Laura cudnie sikal na nocnik w domku a potem jak udalismy sie do kuzyna goscine pieknie sikala na ubikacje.Alez jestem z niej dumna
puchnij z dumy bo masz powód:tak::tak::tak: gratulacje

dobranoc Agnes i dowikla
a dlaczego dzisiaj tak wcześnie???
upss to już po 22-ej:szok::szok::szok:

Ogromne gratulacje dla Laury:tak::tak::tak:
No i Ty tez jestes dzielna:-);-)
dziekuje :))
Anka gratulacje dla Laury :tak::tak::tak::tak::tak:

uciekam do wyrka,dobranoc:-)
dobrej nocki
puchnij z dumy bo masz powód:tak::tak::tak: gratulacje

dobranoc Agnes i dowikla
a dlaczego dzisiaj tak wcześnie???
upss to już po 22-ej:szok::szok::szok:
tak juz po 22 :) czas plynie
no właśnie, bo wszyscy porządni fachowcy wyjechali za granicę:tak::tak::tak:

tez prawda :))
Szkoda ze taka kiche odwalili a tesciow to co niewiedzila o tym ze taka kaszana?

chciała taniej a taniej znaczy źle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no cóż, jest jak jest i trzeba coś z tym zrobić teraz

ja też się już zaraz kładę, dobrej nocy

reklama
Dziewczyny mialyscie racje ze Laura na nowo szybko nauczy sie wolac siku Dzis mialysmy dzien bez wpadki Laura cudnie sikal na nocnik w domku a potem jak udalismy sie do kuzyna goscine pieknie sikala na ubikacje.Alez jestem z niej dumna

gratulacje dla Laurki:tak::tak:

Udała sie imprezka dla dzieciaków.Było aż za dużo szaleństwa w sumie aż 5 dzieci z Oliwką to sie działo,3 chłopaków więc dokazywali.A Oliwka jak małpka wszystko papugowała.

Bez gózów się nie obyło.3 razy sie rozbiła,raz tak poważnie wleciała czołem na szafę,potknęłą sie jak biegła z piłką,całe czoło spuchnięte,już było widać ze wielka śliwa będzie.Wziełam szybko zimne noże,potem mięso z zamrażalnika jej przykładałam a ak sie darła bo to lodowate było .A na koniec posmarowałam jej altacetem czoło i na szczęście sliwy nie ma.:-)

A ile ona zjadła dziś to byłam w szoku.Przed samą imprezka jak wstała całą miske zupy,potem całą kiełbasę z grilla,sałatkę ,paluszki,delicje,chipsy,tylko torta nie chciała.A na dobranoc kaszkę.Nie wiem gdzie ona dziś to wszystko zmieściła.Ale to dlatego że widziała że dzieciaki jedzą to ona też jadła :tak::tak::tak::tak::tak:

ja za duzo nie odpoczęłam,prawie nic nie posiedziałąm przy stole,bo dzieciaki biegały po dworzu więc Oliwka za nimi,więc musiaąłm jej pilnować.
Ważne że Ona sie wybawiła że hej.

jak się tak wyszalała na powietrzu to i apetyt miała :-D

a ja zasnęłam kurcze ząb mi nawala spuchło mi pół twarzy :baffled: ale się boje iść z tym zębem do dentysty bo dotknąć się tam nie mogę , miałam go zrobionego nagle bum plomba wypadła razem z kawałkiem zęba a w środku czarny :szok:
po tej ciązy wszystkie żeby mi lecą juz 7 zrobiłam i co chwile coś:wściekła/y:

Do góry