reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no ,no,no......lekka przesada mysle ze ........wiesz co shady az niechce sie pisac , ale tam byl jeden taki komentaz o chorobie dziecka i jak rodzice posprzedawali a potem dopiero prosili o pomoc to jest ujmujace
a to co na tej stronce o pomoc dla zespolu .....to przykre co sie im przydarzylo ale poprostu co czy ich nie stac na leczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................przeciez .....to sie w glowie niemiesci ????????????????????????????????????????????????????

moja toska wlasnie usnela a ja pedze umys wloski
ach nie chwalilam sie wam ze co mi strzelilo i farbnela sie na miedziany kolorek!!!! :p
u nas remat ezla wody i nie mam ciieplej wiec warunki sa polowe????

a u mnie przed blokiem rów wykopali, bo kładą rury do gazu, a ja sie zastanawiam jak ja teraz wózkiem wyjade, bo wkoło bloku płot
ale i tak gorzej maja ci co maja auta pod blokiem i będą chcieli wyjechac, bo nie wyjadą, mi to moze wózek ktos przeniesie przez ten rów

chce jeszcze wam oznajmic ze mam w domu 2 chomiki!!!!!
moj polowek zrobil dzieciom prezent na dzien dziecka?????
mylelismy ze toska sie bedzie ich bac .....a ta warjatka moja chce ich zameczyc .......ciagle by chciala do raczki i zeby polazily sobie z nia na podlodze(tygrys zbudowal taki prostokad i w nim chodza)....poprostu szal!!!!!!!!! łłłłłłłłłłooooooooo lepiej jak by sie ich bala , mimo ze ja juz uchlaly!!!!

otoz to.....obluda i tyle...aha skoro jestesmy przy absurdach slyszalyscie o tym, ze ten gosc co rozdawal chleb ubogim spaltjowal bo urzad skarbowy mu do tylka sie dobral????? skandal, w tym ktraju nie oplaca sie nikomu pomagac

reklama
KURCZE ZJADL MI POSTA!!!

Jakos nie mamczsu na dlugie siedzenie z wami- trzeba mi Jasko pilnoweac, bo wszedzie wchodzi, wspina sie .....

Jestem po wczorajszych urodzinach u tesciowej- ale pojadlam dobroci........a milam sie odchudzac, i czekam na dietke lady ale jej tez cos osttnio nie ma.....

poradzcie mi co mam dawac jaskowi na leprze " kupkanie" bo mi sie malenstwo zameczy.........a przecie znie bede go katowac na deser tylko jablkiem czy sliwka

nasz nadworna kuchareczko - JOASKO-  pomocy!!!

Do góry