reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam środowo:happy::happy::happy:
ja już na nogach bo antonio zarządził pobudkę:szok::szok::szok::szok:
ale jestem niewyspana:szok::szok::szok:
piotr spał jak zabity wstawałam 5 razy do antonia w nocy:szok::szok::szok:
oczy mam na zapałki:tak::tak::tak::tak:
idę robić sobie kawę możre jakąś czekoladę znajdę:baffled::baffled::baffled:

WITAJCIE LASECZKI :-):-):-)
PRZEPRASZAM ZA MOJĄ NIEOBECNOŚĆ ALE NIE MOGĘ SIĘ WYROBIĆ W CZASIE, JESTEM NA PEŁNYCH OBROTACH I NA DWA DOMY, BO I BABCIA MI DORZUCIŁA TROSZKE ROBOTY, WYBACZCIE MI, ZE NIE NADROBIĘ ZALEGŁOSCI, BO WPADŁAM NA CHWILKĘ, GDYBY MNIE JUŻ NIE BYŁO NA BB TO CHCIAŁABYM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZONKA ŚWIĄTECZNE MAMUSIE.

..........@..@..@........@...@...@ ........@............@....@.................@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).........@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁYCH WASZYCH RODZINEK, DLA WASZYCH DZIECIACZKÓW ORAZ DLA WAS DZIEWCZYNY. POZDRAWIAMY SERDECZNIE ORAZ DO POKLIKANIA.

witam Was zostawic to potem jest co czytac :-D:-D ja wczoraj padłam i juz o 20 poszłam spac moze to dlatego ze Gabi bardzo jest absorbująca bylismy na spacerku Wojtek zabral sie z nami ale stwarzał problemy i powiedzialam juz ze jak niechce chodzic ze mna bedzie zostawal w domu i tyle ja sie nie bede denerwowac Dzis ranoGabi nie chciala załozyc pieluchy chodzi w majtusiach i na razie raz zawołala sisi ale troche za pozno ale to nic moze uda sie za któryśm razem mamy sporo majtusiów damy radę :tak: nie chce pieluchy to juz sukces Jestem przeziebiona morduje mnie katar i troche bolą kości jak na grype :-( ale ogólnie psychiczne sampoczucie niezłe postaram sie przeczytac co napisałyście a teraz spadam bo dzis nocnikowanie wiec musze byc naa kazde zawolanie sisi :-D a jak z Wami jestem to trudno sie oderwac od BB:-D:-D:-D miłego dnia e-ciocie :tak::-D

dziękuję pięknie aleksia i nawzajem-wszystkiego najlepszego w te święta ,a po nich zresztą też!:-)no nic,ja dziś się biorę za orkę :szok:pora na porządki:eek:malinka,to się wyspałaś:baffled:

witam sie i ja

witam środowo:happy::happy::happy:
ja już na nogach bo antonio zarządził pobudkę:szok::szok::szok::szok:
ale jestem niewyspana:szok::szok::szok:
piotr spał jak zabity wstawałam 5 razy do antonia w nocy:szok::szok::szok:
oczy mam na zapałki:tak::tak::tak::tak:
idę robić sobie kawę możre jakąś czekoladę znajdę:baffled::baffled::baffled:
u nas tez nocka niespokojna.Weronika budziłasie z płaczek ze 3razy w nocy az w koncu wziełam ja do siebie i spi do tej pory:-)

WITAJCIE LASECZKI :-):-):-)
PRZEPRASZAM ZA MOJĄ NIEOBECNOŚĆ ALE NIE MOGĘ SIĘ WYROBIĆ W CZASIE, JESTEM NA PEŁNYCH OBROTACH I NA DWA DOMY, BO I BABCIA MI DORZUCIŁA TROSZKE ROBOTY, WYBACZCIE MI, ZE NIE NADROBIĘ ZALEGŁOSCI, BO WPADŁAM NA CHWILKĘ, GDYBY MNIE JUŻ NIE BYŁO NA BB TO CHCIAŁABYM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZONKA ŚWIĄTECZNE MAMUSIE.

..........@..@..@........@...@...@ ........@............@....@.................@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).........@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁYCH WASZYCH RODZINEK, DLA WASZYCH DZIECIACZKÓW ORAZ DLA WAS DZIEWCZYNY. POZDRAWIAMY SERDECZNIE ORAZ DO POKLIKANIA.
Tobie rowniez wszytskiego najlepszego,spokoju i zdrowia.i nie szalej kobieto!:-)

witam Was zostawic to potem jest co czytac :-D:-D ja wczoraj padłam i juz o 20 poszłam spac moze to dlatego ze Gabi bardzo jest absorbująca bylismy na spacerku Wojtek zabral sie z nami ale stwarzał problemy i powiedzialam juz ze jak niechce chodzic ze mna bedzie zostawal w domu i tyle ja sie nie bede denerwowac Dzis ranoGabi nie chciala załozyc pieluchy chodzi w majtusiach i na razie raz zawołala sisi ale troche za pozno ale to nic moze uda sie za któryśm razem mamy sporo majtusiów damy radę :tak: nie chce pieluchy to juz sukces Jestem przeziebiona morduje mnie katar i troche bolą kości jak na grype :-( ale ogólnie psychiczne sampoczucie niezłe postaram sie przeczytac co napisałyście a teraz spadam bo dzis nocnikowanie wiec musze byc naa kazde zawolanie sisi :-D a jak z Wami jestem to trudno sie oderwac od BB:-D:-D:-D miłego dnia e-ciocie :tak::-D
to dobrze ze nie chce pieluchy i wola na nocnik.dzielna dziewczyna.a wpadki...musi sie kiedys nauczyc,dobrze ze jest cieplo:-)

Witam kochane :tak:

Ja to ostatnio jestem nie do życia :baffled: Siła brak, a przede wszystkim powierza, co to będzie jak przyjdą upały :no:

Jeśli chodzi o wczorajsze wieczorne rozmowy to nie wiem co powiedzieć... i moze niech tak zostanie:sorry:

Witam kochane :tak:

Ja to ostatnio jestem nie do życia :baffled: Siła brak, a przede wszystkim powierza, co to będzie jak przyjdą upały :no:

Jeśli chodzi o wczorajsze wieczorne rozmowy to nie wiem co powiedzieć... i moze niech tak zostanie:sorry:

i tak wszytskiego nie przeczytalasbo pokasowalysmy na prosbe dziewczyn.a Ty jestesw ciazy wiec lepiej ze nie czytalas takich rzeczy:-)

pwoeim jedno ze niektore znas maja bardzo trudna sytuacje zyciowa:-(

reklama
Witam, od rana mialam zas nerwow kupe, bo laskawy pan oczywiscie uwazal ze nic sie nie stalo, potem zaczal lagodzic sytuacje ale na nic mus ie to zdało....

jakie ja mam oczy:szok::szok::szok::szok::szok:

I tak za dużo zostało jeszcze postów, niestety nie moich, ktorych nie moge pokasowac, a nie powino ich też byc, zreszta nie powinnam wogole byla nic pisac.. ale teraz to i tak juz....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry