musisz edytować i potem pojawi się skasujJAK SIĘ KASUJE POSTA? NIE MOGE ZNALEŹĆ OPCJI SKASUJ
reklama
A
Aleksia123
Gość
WITAJCIE LASECZKI :-):-):-)
PRZEPRASZAM ZA MOJĄ NIEOBECNOŚĆ ALE NIE MOGĘ SIĘ WYROBIĆ W CZASIE, JESTEM NA PEŁNYCH OBROTACH I NA DWA DOMY, BO I BABCIA MI DORZUCIŁA TROSZKE ROBOTY, WYBACZCIE MI, ZE NIE NADROBIĘ ZALEGŁOSCI, BO WPADŁAM NA CHWILKĘ, GDYBY MNIE JUŻ NIE BYŁO NA BB TO CHCIAŁABYM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZONKA ŚWIĄTECZNE MAMUSIE.
..........@..@..@........@...@...@ ........@............@....@.................@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).........@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁYCH WASZYCH RODZINEK, DLA WASZYCH DZIECIACZKÓW ORAZ DLA WAS DZIEWCZYNY. POZDRAWIAMY SERDECZNIE ORAZ DO POKLIKANIA.
PRZEPRASZAM ZA MOJĄ NIEOBECNOŚĆ ALE NIE MOGĘ SIĘ WYROBIĆ W CZASIE, JESTEM NA PEŁNYCH OBROTACH I NA DWA DOMY, BO I BABCIA MI DORZUCIŁA TROSZKE ROBOTY, WYBACZCIE MI, ZE NIE NADROBIĘ ZALEGŁOSCI, BO WPADŁAM NA CHWILKĘ, GDYBY MNIE JUŻ NIE BYŁO NA BB TO CHCIAŁABYM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZONKA ŚWIĄTECZNE MAMUSIE.
..........@..@..@........@...@...@ ........@............@....@.................@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).........@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁYCH WASZYCH RODZINEK, DLA WASZYCH DZIECIACZKÓW ORAZ DLA WAS DZIEWCZYNY. POZDRAWIAMY SERDECZNIE ORAZ DO POKLIKANIA.
Joanna73
uzależniona od BB
witam Was zostawic to potem jest co czytac ja wczoraj padłam i juz o 20 poszłam spac moze to dlatego ze Gabi bardzo jest absorbująca bylismy na spacerku Wojtek zabral sie z nami ale stwarzał problemy i powiedzialam juz ze jak niechce chodzic ze mna bedzie zostawal w domu i tyle ja sie nie bede denerwowac Dzis ranoGabi nie chciala załozyc pieluchy chodzi w majtusiach i na razie raz zawołala sisi ale troche za pozno ale to nic moze uda sie za któryśm razem mamy sporo majtusiów damy radę nie chce pieluchy to juz sukces Jestem przeziebiona morduje mnie katar i troche bolą kości jak na grype :-( ale ogólnie psychiczne sampoczucie niezłe postaram sie przeczytac co napisałyście a teraz spadam bo dzis nocnikowanie wiec musze byc naa kazde zawolanie sisi a jak z Wami jestem to trudno sie oderwac od BB miłego dnia e-ciocie
madziulanatasza
Fanka BB :)
dziękuję pięknie aleksia i nawzajem-wszystkiego najlepszego w te święta ,a po nich zresztą też!:-)no nic,ja dziś się biorę za orkę pora na porządkimalinka,to się wyspałaś
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie i ja
u nas tez nocka niespokojna.Weronika budziłasie z płaczek ze 3razy w nocy az w koncu wziełam ja do siebie i spi do tej pory:-)witam środowo
ja już na nogach bo antonio zarządził pobudkę
ale jestem niewyspana
piotr spał jak zabity wstawałam 5 razy do antonia w nocy
oczy mam na zapałki
idę robić sobie kawę możre jakąś czekoladę znajdę
Tobie rowniez wszytskiego najlepszego,spokoju i zdrowia.i nie szalej kobieto!:-)WITAJCIE LASECZKI :-):-):-)
to dobrze ze nie chce pieluchy i wola na nocnik.dzielna dziewczyna.a wpadki...musi sie kiedys nauczyc,dobrze ze jest cieplo:-)witam Was zostawic to potem jest co czytac ja wczoraj padłam i juz o 20 poszłam spac moze to dlatego ze Gabi bardzo jest absorbująca bylismy na spacerku Wojtek zabral sie z nami ale stwarzał problemy i powiedzialam juz ze jak niechce chodzic ze mna bedzie zostawal w domu i tyle ja sie nie bede denerwowac Dzis ranoGabi nie chciala załozyc pieluchy chodzi w majtusiach i na razie raz zawołala sisi ale troche za pozno ale to nic moze uda sie za któryśm razem mamy sporo majtusiów damy radę nie chce pieluchy to juz sukces Jestem przeziebiona morduje mnie katar i troche bolą kości jak na grype :-( ale ogólnie psychiczne sampoczucie niezłe postaram sie przeczytac co napisałyście a teraz spadam bo dzis nocnikowanie wiec musze byc naa kazde zawolanie sisi a jak z Wami jestem to trudno sie oderwac od BB miłego dnia e-ciocie
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam kochane
Ja to ostatnio jestem nie do życia Siła brak, a przede wszystkim powierza, co to będzie jak przyjdą upały
Jeśli chodzi o wczorajsze wieczorne rozmowy to nie wiem co powiedzieć... i moze niech tak zostanie
Ja to ostatnio jestem nie do życia Siła brak, a przede wszystkim powierza, co to będzie jak przyjdą upały
Jeśli chodzi o wczorajsze wieczorne rozmowy to nie wiem co powiedzieć... i moze niech tak zostanie
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam kochane
i tak wszytskiego nie przeczytalasbo pokasowalysmy na prosbe dziewczyn.a Ty jestesw ciazy wiec lepiej ze nie czytalas takich rzeczy:-)
pwoeim jedno ze niektore znas maja bardzo trudna sytuacje zyciowa:-(
reklama
medeuska
październikowa mama'09
Witam, od rana mialam zas nerwow kupe, bo laskawy pan oczywiscie uwazal ze nic sie nie stalo, potem zaczal lagodzic sytuacje ale na nic mus ie to zdało....
jakie ja mam oczy
I tak za dużo zostało jeszcze postów, niestety nie moich, ktorych nie moge pokasowac, a nie powino ich też byc, zreszta nie powinnam wogole byla nic pisac.. ale teraz to i tak juz....
jakie ja mam oczy
I tak za dużo zostało jeszcze postów, niestety nie moich, ktorych nie moge pokasowac, a nie powino ich też byc, zreszta nie powinnam wogole byla nic pisac.. ale teraz to i tak juz....
Podziel się: