reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska jeżeli tylko chcesz to usuniemy nie ma problemu:tak::tak::tak:
i też uważam że czasami w nerwach emocjach i to takich można tak pomyśleć i powiedziec dlatego nie oceniam agnes meduski:no::no::no::no:
a tak z ręką na sercu nigdy nie zdarzyło wam się powiedzieć lub pomyśleć brzydko o waszym dziecku dzieciach???????????????????????? bo mi tak i wstydzę się tego okrutnie ale w emocjach czasami rozum śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam sie z Toba
Ja tez w zlosci czasami mowilam rozne rzeczy a tak naprawde to kocham moje dzieci najbardziej na swiecie,sa moimi skarbami:tak::tak::tak:

reklama
meduska jak będziesz chciała pogadac to możesz zawsze o każdej porze - mało sypiam- napisac na gg podam ci nr na priv.

po urodzeniu dziecka masz urlop macierzyński potem możesz iść na wychowawczy plus alimenty plus pomoc społeczna poza tym jakbys karmiła piersią to jest ochrona dla kobiet i nie możesz pracować 12h nawet w ciązy nie p[owinnas tyle pracować a co do mieszkania to nawet jakbyś miała ciasno u dziadków to bedziesz miała spokój

wiesz dlaczego on Cię tak traktuje??
bo wie że jesteś w jakimś sensie od niego uzalezniona teraz i czuje przewagę musisz mu pokazać że tak nie jest ze sobie poradzisz

MEDUSKA JESTEŚ MŁODĄ ŚLICZNĄ SILNĄ DZIEWCZYNĄ DASZ RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdybyś mieszkała w szczecinie to ja bym ci dziecka popilnowała i tak siedzę w domu krzywdy bym mu zrobić nie dała:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
żyj śmiej się kochaj walcz dasz radę masz dla kogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gdybys mieszkala w Poznaniu to ja bym Tobie pomogla:tak::tak::tak:
Twoj dzidzius ma tyle e-ciotek gotowych niesc Wam pomoc ze napewno dasz rade:-)Musisz tylko w to uwierzyc

kochana oszczędzaj już ubrankami mogę cię obdarować karzda z nas ma coś po dzieciakach nie daj się dalej plątać w jego sidła on myśli że jesteś od niego uzależniona i dlatego tak cię traktuje pokaż mu jak bardzo się myli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edno jest pewne jak zostaniesz w tym układzie popłyniesz , czasem warto uczyć się na błędach innych a i tak związek nie przetrwa a Ty bedziesz cierpiała jeszcze bardziej i dziecko też
on powinien iść od psychologa ale nie zrobi tego dopóki czegoś nie straci tylko wtedy może zrozumiec że musi coś zmienić
nie pozwól żadnemu draniowi zmarnować sobie życia ja odeszłam 7 ;lat temu ale i tak długo pozwalałam sobą manipulowac spędziłam z nim prawie 9 lat i to były zmarnowane lata nie raz myślałam o tym że źle że urodziłam to dziecko ale z czasem takie mysli znikna zastapi je miłość do dziecka

reklama
pewnie że tak,ja pełno ciuszków mam odłozonych na strychu u teściów,jest tego od groma :tak::tak::tak::tak:

no i ja tez mam:-) a pampersy to zawsze mozna w biedronce.a kosmetyki tez kazda moze po jednym cos kupic.a na wozek czy lozeczko jakas zrzutka moze byc:-):-)
medeuska dasz rade.skoro juz raz odeszlas to znaczy ze dasz rade.musisz dla maleństwa.

Do góry