reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny cos po dzisiejszej wyprawie beda mialy blogi sen :-D:-D:-D
ale ja tez sie zmeczylam
przyszlismy przed 19 do domku :tak:
nawet nie obejrzalam pierwszej milosci :sorry:
madziulanatasza - heh moja rodzinka to ogolnie taka zwariowana ja z moja mama jak z przyjaciolka zreszta to nawet widac na zdjeciach - mamy bardzo dobry kontakt i tez lubimy se podogryzac :tak:

reklama
JOANNA
Milego czytania:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Zazdroszcze Tobie takiego kontaktu z mama:tak::tak::tak:
Ja dla moich dzieci tez bede jak przyjaciolka:-)Dam im wszystko czego sama nie dostalam od mojej mamy

Ja juz z jedzonkiem wiec moge sobie klikac i klikac;-)

JOANNA
Milego czytania:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Zazdroszcze Tobie takiego kontaktu z mama:tak::tak::tak:
Ja dla moich dzieci tez bede jak przyjaciolka:-)Dam im wszystko czego sama nie dostalam od mojej mamy

Ja juz z jedzonkiem wiec moge sobie klikac i klikac;-)
u nas wszyscy maja z mama taki kontakt bo moj tata byl bardziej rygorystyczny i wszyscy zesmy sie go bali :-D ale tez da sie z nim pogadac tylko co mama to mama :tak:
dziękuję bo tego mi brak spokoju i zeby nikt nie ględził za uszami a nie daj boze zeby mąż jeszcze coś odemnie chciał :-p;-)to sa plusy jak mąz chodzi na noc do pracy :-D cisza i spokój i moge czytac jak dlugo chce pa
no tak sa :tak:

ja juz czuje sie zmeczona
zabki sie jeszcze nie przebily wiec nie wiem jaka nocka bedzie
choc jak pisalam dzisiejsza byla znakomita od 20 do 6 i potem jeszcze na chwile :-D
wiec odpadam

ale dobrej nocki :tak:

trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
co za idiota chyba dzieci nie ma:wściekła/y::no:
Malnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
:-D:-D:-D
E nie mam go dość lubie mu pomagać
ja tez tak mam:-)
moje kochanie pisze dostaliśmy niespodziankę wiosenną w pracy juhu........
ja zadowolona no podwyżka juhu........
moje kochanie odpisuje noew skanery do pracy.......
a ja tu się podnieciłam że podwyżka:sorry::sorry: no nic skaner nowy ułatwi mu pracę ale podwyżka nam życie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
no nic poczekamy może i podwyżki nadejdą...........:tak::tak::tak::tak:
dobre hihihihi:-D
jutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche:D:D
ja tez lubie wydawac chyba jak kazda kobieta:tak:
dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
ja jezdziolam w adidaskach bardzo wygodnych z miekka podeszwa wtedy swietnie czuc sprzeglo i gaz:happy:
Jak na razie znalazłam fotkę z moim chlebkiem.
Przepis na sałatkę pewnie wieczorkiem wrzucę.
mniammmm ale pyszie wyglada
My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.

Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.

To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
Kochana pediatrzy sie nie znaja nie maja pojecia o skorze bo od tego sa dermatolodzy no ale na sile nie wyprosi sie skierowania:baffled:
Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
Mam jutro z nia przyjechac z rana wiec popoludniu dam znac Dzis nie mogli nas porzyjac bo bylo strasznie duzo dzieci a wysypka nie jest naglym wypadkiem:wściekła/y:
Ja po tych zwyklych szczepionkach normalnie kapalam moje dzieci:tak::tak::tak:
Z tego co wiem to nie mozna zmoczyc tylko po tej szczepionce przeciwko gruzlicy:-)
A po innych to nawet sladu nie ma
Ja tez kapalam:tak:
Też na chwilkę udało mi się do kompa podejść.
Na dziś mam dośc.
Umyłam te okna,ale pod koniec to było już naprawdę ciężko.
Uszyłam bratowej firankę i mam luzik .;-)
Teraz jeszcze siedzę z małym nad ksiązkami,ale jeszcze z 15 minut i dam mu spokój.:tak:
nonono zaszalalas dzis:happy:
I ja chociaż powiem DOBRY WIECZÓR i spadam bo ma super książkę do czytania Na Złotej Górze - Lisa See - Onet.pl Czytelnia mąż poszedł na nockę to nikt mi nie gada za uszami i moge spokojnie czytac Dobrej nocki babeczki obiecuje jutro wszystko przeczytac co napisałyście ;-):-)

milej lekturki

A ja fotki skomentowalam na nk:)

Laura nie spala popoludniu i zasnela o 19:40 cieplo to i zjadla mniej niz zwykle:baffled:
Ja juz padam ale musialam wejsc Wczesniej ogladalam film na TVP1:rofl2:

reklama
Do góry