A
Aleksia123
Gość
hejka nom jestem jestem czuję sie raz gorzej a raz lepiej Kochana :-):-) jak to baba w ciążywitajcie
ale jestem niewyspana.słuchajecie z soboty na neidziele siedzialam do 3.30 noego czasu poprawiajac prace i spałam tylko 4 godz potem w dzien jeszcze 4 godz siedzilaam nad glupimi poprawkami.bylam wczoraj u tesciow na obiedzie,potem wieczorem mialam gosci i poszli dopiero o 22 ale juz nie mailam sily wlaczac kompa,wiec poszlam spac.
Paulina juz w w szkole.weronika jeszcze spi wiec ide poczytac co przez weekend naskrobalyscie:-)
Aleksia widze ze jestes-jak sie czujesz?do meza juz dotarlo?
o no to super a ta bita smietana to czego Wiktoria??Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietaneale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa
Witam
Wczoraj poleżałam i po poł godzinie przeszło chyba za bardzo poszalałam w weekend Ale już koniec, pora się troszkę uspokoić Ale do czasu
Ja nockę mam zarwaną, ale bynajmniej nie przez dziecko M o 3 wyruszał z domu, jest już w gdańsku A ja oczywiście wstałam a potem nie mogłam spać
Wiktoria szalej szalej
Aleksia, dotarło do męrza?? Bo mój to był w szoku z miesiąc, a przecież robiliśmy z pełna premedytacją
Moja córka z nowu oglada Auta No ale cóz u mnie pogoda, do d, ale mam nadzieje ze nie będzie juz padać...
jeszcze chyba nie do końca bo taki dziwny mi sie wydajehejka dziewczyny.U mnie wreszcie nocka spokojna.Oliwka jak usnęła o 21.00 to wstała o 7.00 jupiii
za to pogoda sie zepsuła-deszczowa niestety
Aleksia jak robisz tą sałatkę z gyrosem?????
wiktoria no to fajnie że nocka się udała :-):-):-):-):-)
ale masz Dobrego męża Agnes ja też tak chcęAle mi dziś mężuś śniadanko zafundował:kanapeczki z szyneczką i z serkiem i ketchupem.Do tego kawka z bitą śmietaną i posypane posypką czekoladową i na deserek truskaweczki z bitą śmietaną hmmm pyszne
ale uczta :-):-):-):-):-)
witaj Malinkawitam laseczki:-)
mój P już w pracy jula z adamem oglądają budzik na jedynce antek zagłusza im ile wlezie nocka do bani antocha wieczorem zjadł mleczko po czym młożył sobie tak głęboko paluchy że połowe zwrócił zasnoł o 20.30 obudził się o 1 piotrek dał mu pić zasnoł obiudził się o 3.30 głodny na maxa dałam mu mleko gadał dobrą godzinę zasnoł o 7 wstał głodny zjadł i do tej pory nie śpi
a pogode też mamy delikatnie mówiąć do d...a miało być tak ciepło i słonecznie
zapraszam na kawę ze śmietanką i jakiś placuszek albo ciacho też sie znajdzieWitam
u nas dzis noc paskudna Sewi bawil sie ze mna w kotka i myszke
w nocy sie obudzil marudny i wsal w lozeczku a ja go kladlam i tak w kolko az chyba po 30 min - godzinie czasu zasnal
masakra jestem nie wyspana
do tego pogoda nie sprzyjajaca - deszcz wiatr bleeeeeeee
no a ja nie mam kawy - zapomnialam sobie kupic i siedze z herbatka
Witaj MyszuniaMiałam zjazd w ten weekend i jakoś tak dużo zajęć - wczoraj od 10:00 do 19:00 byłam w pracy No a przed weekendem musiałam się do niego przygotować.
ja Igorkowi do kąpieli dodawałam zawsze Oilatum, i nigdy nie miał wysuszonej a teraz nawet kupuję Oilatum soft jestem zadowolonaPowiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha? Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić.
Parafinką mu smarowałam kilka razy pupunie jak był malutki, znajoma pielęgniarka mi przynosiła z chirirgii bo w aptece nie mogłam jej kupić, jest bardzo tłusta i ma taki specyficzny zapach- niezapach ale jest bardzo dobraja ani razu nie uzywalam parafiny co to wogole jest ??
gdzie sie to kupuje i ile kosztuje??
chyba bede musiala to sprovowac a zawsze miec cos takiego w apteczce