reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No waśnie widziałam że Hipp ma ..ale nie wiedziałam że to na biegunke ???
To już nie szukam..
Chyba kupie marchewy i sama zrobie ...
A może zaczne od marchewy w słoiczku :-[

Czesc dziewczyny

My juz za 2 tydonie zaczniemy jabluszko i kaszke...wiec narazie nie jestem w temacie....Jakiej firmy polecacie na poczatek?

Zdjątka wklejone..same tego chciałyście ::)
Ostroznie otwierac stronę bo moja mina wyraża opinnie o tym co mam na głowie ;)

Ide pod prysznic,na śniadanko i na spacerek
ide uspokoić ciężarną koleżanke, wpadła w panike ,termin ma na wczoraj
Boi sie okrutnie...
Opowiem jej dziśjaj jaki poród jest przyjemny,bezbolesny itp. :D

I powiem wam kobitki że ja już mogła bym rodzić znowu...jak sobie p5rzypomne tą małą zapluszczona bużke na mojej piersi..ehhh

Właśnie się obudził ::)

Mija pisze:
No waśnie widziałam że Hipp ma ..ale nie wiedziałam że to na biegunke ???
To już nie szukam..
Chyba kupie marchewy i sama zrobie ...
A może zaczne od marchewy w słoiczku :-[

ja dawalam samo jablko, marchewka zatwardza, wolalam juz zeby mial lekkie rozwolnienie po jablku niz zatwardzenie .............meczyl by sie tylko

Może Wy mi pomozecie daje małemu kaszkę bobovity z jabłkiem ale chyba mu za mało bo robie 150ml mleka i 3 łyżki kaszki, jak zwieksze do 180ml to ile łyżek kaszki?? cztery, a i ile razy mogę mu dawać kaszkę na dzień??

Olka a jak podajesz kaszke w butelce czy łyzeczka, bo ja daje w butelce i tez z bobovity tylko z bananen i na 180ml wody daje 4,5 łyzki kaszki

Joanna@ moj Macio lubi deserki z Hippa, z Gerbera troche mniej, A kaszki i obiadki jemy z bobovity

Dzieki Kunda :):):)

Czy u was tez tak zmino...brrrrr...cale piec stopni.....i leja.I na dodatek musze wygnac malego z tatusiem na polko popoludniu.....

reklama
Do góry