reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękuje bardzo za pomoc dziewczyny
91344.jpg

reklama
tak  Lady u nas tak jak juz pisalam szaro ,zimno,pochmurzasto i wydaje sie ze to jakis listopad tylko dziw ze drzewa sa zielone bo normalnie bbbrrr... nieprzyjemnie jak na jesieni....

Boziu daj nam troche slonka dla poprawienia  humorkow!!!!!

olka nie ma sprawy ;D

wydaje mi sie zamias wiosny to mamy pazdziernik. Ledwo zima sie skonczyła i juz mamy jesiena pogode a gdzie wiosna i lato

no no no wl;asnie jutro DZIEN DZIECKA wiec bozia powinna zadbac o pogode przeciez dzieci sa kochane i powinno slonka grzac mocno bo jak tu wyjsc z brzdacem w taka pogode na ogromniaste LODY!!!

sluchajcie co powinnam zrobic : moja Toska bierze antybiotyk curam i wlasnie mleko to co zjadla zwrucila ( antybiotyk daje po jedzeniu) ateraz co zrobic czy podac jej moze cos tam tego mlika zostalo nie??? jak myslicie ???

wiecie co jeszcze zauwazylam ze ma problemik z kupka niezabardzo chce siadac na nocniczek zeby ja zrobicno ale jak ja moze dobrze przypili to siadzie zobaczymy bo wczoraj nierobila wiec moze ma zatwardzenie??

no tak wlasnie zrobie Lady , wiesz tylko ze ona teraz to niechetnie cos zje .... no ale zobaczymy....

reklama
Do góry