reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam w domu 18 stopni co jest dla mnie nienormalne bo zawsze mamy lkolo 22-24 (miszkam w bloku)...wiec tez marzne nieprzecietnie a grzanie sie skonczylo :( Patryk wlasnei urzadza mi koncert i tlucze tak zabawkamize niedlugo one pociagna.....

Zamowilam malemu te piankowe puzle na alegro, wziolam 3 komplety , Bedzie to jakies 3 m2 mysle ze wystarczy.Przestanie tl;uc pietami po podlodze :)

reklama

ktora z was sprzedaje na Allegro i zalacza fotki za darmo?????? mozecie mi pomoc???? pleaseeee

chyba sprzedałam Wam za dużo słońca, u nas już pochmurno od momentu jak poszłam na spacer :p i pokropilo ::)
teraz wrocilam, mały zły, bo chyba się nie wyspał, a ja mam burdel i obiad nie zrobiony. SUPER
Mija ja narazie kupilam jabłkowy i winogronowy...zobaczymy jak mu zasmakuje :)
lecę ogarniać chałupkę ;)

niestety nie ja bo mi zawsze wychodza za duze zdjecia i musze doplacac 10 groszy :(

Ja juz po obiadku :D teraz jak mezusia nie ma to obiadki sa wczesniej. Dobrze ze gotujemy z tesciowa bo dla samej to by mi sie nie chciało :D

Joanna jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupic :D

Kunda pisze:
niestety nie ja bo mi zawsze wychodza za duze zdjecia i musze doplacac 10 groszy :(

Ja juz po obiadku :D teraz jak mezusia nie ma to obiadki sa wczesniej. Dobrze ze gotujemy z tesciowa bo dla samej to by mi sie nie chciało :D

Joanna jak bedzie za mało to zawsze mozesz dokupic :D

wiesz zdjecie mozna zmniejszyc to nie problem chodzi mi o to gdzie to moge zrobic???? jak to badziewie dodac?? bo na imageshack nie wychodzi mi :((

ja zmniejszam zdjecia w programie IrfanView, ale nigdy do konca nie wiem o ile zmniejszyc. No cóż trzeba wyprubowac metoda prób i bledów

Kunda pisze:
ja zmniejszam zdjecia w programie IrfanView, ale nigdy do konca nie wiem o ile zmniejszyc. No cóż trzeba wyprubowac metoda prób i bledów

nie zrozumialysmy sie ;D ;D ;D chodzi mi nie o to jak sie zmniejsza zdjecia bo to akurat wiem, tylko o to jak dodac do opisu towaru na Allegro fotke nie placac tych 0,10 gr....Mija mowila ze to sie jakos robi, myslalam ze na imageshack sie da i wklejaly sie fakt, ale p[ozniej nie bylo ich widac :((......jak Ty wklejasz za darmo fotki|???

chyba nie zrozumielismy sie ;D
ja niestety nie wklejam zdjec za darmo. Moze Mija napisze jak to zrobic bo by sie przydało

reklama

ok ja juz wiem....Asia od nas sie do mnie odezwala i powiedziala ze moje fotki widac ze wszystko ok.....czyli mozna wklejac za free i tak wlasnie zrobilam :)

Do góry