reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki leza w lozeczkach,woda na kawe sie grzeje:tak::tak::tak:
Dominik biega mi po korytarzu ale jak wypije kawe to wezme go do sklepu bo musez kupic mlodym soczki i reczniki kuchenne

jestem
ale nie mam jeszcze chwili wolnej bo obiadek jeszcze mnie czeka
jak narazie malego nakarmilam bo niedawno przyjechalismy
jeszcze pochodzilismy bo ladnie sloneczko grzeje ale wiaterek sie zrobil no i jest 10 stopni :szok:
moze juz zima odeszla :-D:-D:-D:-D

Dobra dziewczyny ja lece, Patryka puszczam na kompa żeby sobie pograł, bo przyszedł ze szkoły:tak::-D
Domestos sie przydal widac na wejsciu ze jest posprzatane hahahah nawet pati zauważył:-D:-D

Kurcze Oliwka dzis znów dostałą czerwonych policzków,juz nie wiem co robic.
Raz ma bardzie j czerwone policzki,a raz blednieją, ale ma jeszcze toche szorstkie i takie podskórne krostki.Smaruje jej policzki Alantanem kilka razy dziennie i sudocremem na noc.Była poprawa,od 2 dni policzki były bardzo ładne.Ale dzis wstała znów z czerwonymi polikami nie wiem dlaczego bo nie jadła czekolady ani nie piła kakao.Więc skąd to się naogniło???nie mam pojecia.I zaczynam się tym bardziej martwić.We wtorek idziemy z Oliwka na szczepienie to porozmawiam z lekarka na ten temat.Zobaczymy co ona na to powie.

Ania a jak Laury policzki????? lepiej????
no to ja nie wiem od czego idz znina do lekarza to bedzie najlepsze rozwiazanie :tak:
chce francuski ale ze srebrna nitka No chyba ze masz jakies l;adniutkie to sobie wybiore jak zobacze bo ja wlasnie kiedys tak mialam zrobione a i do sukni by mi pasowalu kolorystycznie:-)

no tak spora kwota

Agnes no to masz wesolo
dziewczyno ozdob ja mam od groma i ciut ciut obojetnie w jakim kolorze srebrne zlote holo niebieskie turkus roz bialy czarny pomarancz ... :-D:-D:-D napewno cos wymyslimy ;-)
Jak pomalujesz:confused: Ja jak pomaluje to jakos sie trzymaja, jak zmyje i nie mam kiedy pomalowac to sie lamia bo sa wtedy cienkie, tak to te 2 warstwy lakieru jakos je trzymaja w kupie:tak::tak::-D

Ja tez ja tez:-D:-D
nie ma sprawy to wpadaj na ta obiecana kawe :-D:-D:-D
ja jestem...:tak:
Kurdre co by tu robic.. mieszkanie wysprzatane.. az na blysk.. dosłownie.. fugi sie świecą:-D:-D

Obiad gotowy.... a M bedzie dopiero o 15:-D:-D
oj to przyjedz i do mnie :-p:-p:-p:-p
No sie sie opijesz......soczkow owocowych:tak:Wazne ze tort bedzie mniammmmmm ostatnio mam smaki na slodkie.

Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kase:szok:ciekawe ile taki test kosztuje:confused:
no to ciekawe ile kosztuje :eek::eek::eek::eek:
Mi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...

On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatuję:-D:-D:-D:-D i teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...:-D:-D
mi to chyba nic nie przeszkadzalo :no:
No wiem że to dziwne, ale tak.. co do seksu to może czasem mam ochote, ale potem robię sie zmęczona i juz mis ie nie che, nie lubie jak dotyka moich piersi, drazni mnie to, a wczesniej to uwielbialam.. najlepsze ze mnie nie bolą, więc nie wiem co jest powodem tego..:baffled:

A co do przytulania, czaesem mnie to meczy bo mi jest za ciepło, albo musze miec swoja przestrzen zeby sie wygodnie ulozyc, bo w ciazy mam problemy z zasypianiem
ja to jeszcze i tydzien przed porodem mialam sily na sexik :sorry::-D
Anka, powiadasz, że smaki masz na słodkie :-D
Moze to cos oznacza :confused:
cos sie w tym kryje :eek::sorry::-D
Dobra dziewczyny ja lece, Patryka puszczam na kompa żeby sobie pograł, bo przyszedł ze szkoły:tak::-D
Domestos sie przydal widac na wejsciu ze jest posprzatane hahahah nawet pati zauważył:-D:-D
no popatrz jak umi docenic Twoja robote :-)

aha
zapomnialam Wam powiedziec o njawazniejszym - wynikach malego
jak tak spojrzalam na nie to analizujac
MORFOLOGIA:
Pltyki krwi 508 K/uL [150-400]
PCT 0,56 % [0,15-0,45]

WIEC TEGO MA ZA DUZO NIE WIEM CZY DOBRZE BO DOPIERO SIE OKAZE JAK POJDE DO LEKARZA
ale widze ze zelazo w surowicy ma dobre bo w normie
a mocz hmmm :sorry2: nie znam sie na tym wiec tez powiem jak wroce od lekarza :tak:

reklama
Do góry