Mama Helenki
i Aniki :D
Anka, powiadasz, że smaki masz na słodkie ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Moze to cos oznacza![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Moze to cos oznacza
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnieAnka, powiadasz, że smaki masz na słodkie
Moze to cos oznacza![]()
no to ja nie wiem od czego idz znina do lekarza to bedzie najlepsze rozwiazanieKurcze Oliwka dzis znów dostałą czerwonych policzków,juz nie wiem co robic.
Raz ma bardzie j czerwone policzki,a raz blednieją, ale ma jeszcze toche szorstkie i takie podskórne krostki.Smaruje jej policzki Alantanem kilka razy dziennie i sudocremem na noc.Była poprawa,od 2 dni policzki były bardzo ładne.Ale dzis wstała znów z czerwonymi polikami nie wiem dlaczego bo nie jadła czekolady ani nie piła kakao.Więc skąd to się naogniło???nie mam pojecia.I zaczynam się tym bardziej martwić.We wtorek idziemy z Oliwka na szczepienie to porozmawiam z lekarka na ten temat.Zobaczymy co ona na to powie.
Ania a jak Laury policzki????? lepiej????
dziewczyno ozdob ja mam od groma i ciut ciut obojetnie w jakim kolorze srebrne zlote holo niebieskie turkus roz bialy czarny pomarancz ...chce francuski ale ze srebrna nitka No chyba ze masz jakies l;adniutkie to sobie wybiore jak zobacze bo ja wlasnie kiedys tak mialam zrobione a i do sukni by mi pasowalu kolorystycznie:-)
no tak spora kwota
Agnes no to masz wesolo
nie ma sprawy to wpadaj na ta obiecana kaweJak pomalujeszJa jak pomaluje to jakos sie trzymaja, jak zmyje i nie mam kiedy pomalowac to sie lamia bo sa wtedy cienkie, tak to te 2 warstwy lakieru jakos je trzymaja w kupie
Ja tez ja tez![]()
oj to przyjedz i do mnieja jestem...
Kurdre co by tu robic.. mieszkanie wysprzatane.. az na blysk.. dosłownie.. fugi sie świecą
Obiad gotowy.... a M bedzie dopiero o 15![]()
no to ciekawe ile kosztujeNo sie sie opijesz......soczkow owocowychWazne ze tort bedzie mniammmmmm ostatnio mam smaki na slodkie.
Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kaseciekawe ile taki test kosztuje
![]()
mi to chyba nic nie przeszkadzaloMi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...
On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatujęi teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...
![]()
ja to jeszcze i tydzien przed porodem mialam sily na sexikNo wiem że to dziwne, ale tak.. co do seksu to może czasem mam ochote, ale potem robię sie zmęczona i juz mis ie nie che, nie lubie jak dotyka moich piersi, drazni mnie to, a wczesniej to uwielbialam.. najlepsze ze mnie nie bolą, więc nie wiem co jest powodem tego..
A co do przytulania, czaesem mnie to meczy bo mi jest za ciepło, albo musze miec swoja przestrzen zeby sie wygodnie ulozyc, bo w ciazy mam problemy z zasypianiem
cos sie w tym kryjeAnka, powiadasz, że smaki masz na słodkie
Moze to cos oznacza![]()
no popatrz jak umi docenic Twoja robote :-)Dobra dziewczyny ja lece, Patryka puszczam na kompa żeby sobie pograł, bo przyszedł ze szkoły
Domestos sie przydal widac na wejsciu ze jest posprzatane hahahah nawet pati zauważył![]()