reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ja też jestem z doskoku bo reklama na "Momencie Prawdy":-)

Gadałam dziś z teściową ,zabiera w sobotę Oliwkę do siebie na cały dzień.A ja wezmę się za mega sprzątanie.Okna wypucuje na błysk bo sa okropnie brudne ,widać na nich tylko palce Oliwki :-D:-D:-D:-D

Także pół dnia będę sprzątać,myśle że tak jakos powinnam sie uwinąć a pół dni abędę sobie leniuchować :tak::tak::tak::tak:

No ja też jestem z doskoku bo reklama na "Momencie Prawdy":-)

Gadałam dziś z teściową ,zabiera w sobotę Oliwkę do siebie na cały dzień.A ja wezmę się za mega sprzątanie.Okna wypucuje na błysk bo sa okropnie brudne ,widać na nich tylko palce Oliwki :-D:-D:-D:-D

Także pół dnia będę sprzątać,myśle że tak jakos powinnam sie uwinąć a pół dni abędę sobie leniuchować :tak::tak::tak::tak:
ale tylko na dzien a na noc :sorry2:

tak naleśniki z parówką -pyszniutkie -jak chcesz to podam przepis
Przepis na zupy wg PP mam z książki A. Ciesielskiej "Filozofia zdrowia"
Mogę uzyczyć jak chcesz i wkleić na forum :-D
bardzo chetnie:tak:
moje dziecko nie chce spac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszlam Wam tylko to napisac :-D:-D:-D:-D

uuuu wspolczuje Laura juz spi
Agnes fajnie ze masz komu dac dziecko:tak:

reklama
Do góry