reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A mi Lali narazie nie da siedziec odciaga mnie od kompa wiec bede jak ja poloze :))
Oczywiscie na Wspolnej musze ogladnac:tak:
Jakas kolacyjka by sie przydala bo potem o 22 nie bede wcinala:-DZnajac mojego to wroci i sznycle bedzie jadl:-Da potem marudzi ze go zoladek boli:baffled:

dowikla tylko sie nie upij :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
Nie no co TY:szok::confused:Jednym malym redsem:szok::szok::szok:
mlodemu spodobalo sie teraz oblizywanie ksiazki - bo zmienia kolory :-D
Moje obgryzaja ksiazeczki takie z nich obzartusy:szok:
300zł to dużo? szukalam oczywiscie tanszych, ale w tej kwesti chyba jednak nie ma co oszczedzac. ogladalam tez takie za blisko 800, ale na takie juz mnie w ogole nie stac
300zł to nie jest duzo za fotelik:no:My mamy dla Dominika foteli renault ktory w sklepie kosztuje bardzo duuuuzo ale kupilismy go od kogos i jest swietny ale jak nosze go z baza to jest mega ciezki

Helena wykąpana, doi flaszkę :tak:

Ja to mówię już dobranoc, bo się muszę M zająć :tak:

Ale może zrobię wam niespodziankę jeszcze dzisiaj :-D:rofl2:
Moje zanim beda piły flaszke to jeszcze długo,długo
A niespodzianke zrob nam-jak najbardziej:tak::tak::tak:

Jestem na troszkę.
Poczytam co napisałyście.
U nas słoneczko pięknie świeci i jak Pe wstanie to pomkniemy na spacerek, a teraz muszę się chyba zebrać i trochę ogarnąć, bo dziś znajomi mają do nas wpaść wieczorkiem.
Zastanawiam się co by tu im podać. Macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasta takie bez pieczenia? Aż wstyd się przyznać, ale nigdy, przenigdy nie udało mi się upiec ciasta bez zakalca :zawstydzona/y:Ostatnio znalazłam w necie jakiś przepis z tytułem: "Ciasto czekoladowe, które zawsze się udaje". Mnie się nie udało :zawstydzona/y::-D Nie wiem co robię nie tak, no ale nie potrafię i już.
A moja znajoma niedawno upiekła torcik urodzinowy dla swojego synka. Ponieważ mały jest fanem strażaka Sama to tort miał kształt wozu strażackiego. Po prostu niesamowity był! :szok::-)
Zrób ptasie mleczko z galaretką i owocami a na pewno wyjdzie.
Polecam też Wenus duo to takie ciasto tortowe.
Jak chcesz to wkleję fotkę mojego Wenus duo.
Torty też robię sama.
To naprawdę proste.
Pierwszy tort jaki robiłam to lalka Barbie .Taki sobie wyszedł z wyglądu,ale w smaku pyszny .
Najważniejsze,że dzieciom się podobał.
hahah.Nawet fotki moich tortów gdzieś mam ,więc jak któraś chce to wkleję.
Ja Kubusiowi wozu strażackiego nie robiłam,bo on lubi inne rzeczy.Kubuś wybrał pokemona pikachu do przedszkola.

Bez pieczenia najszybszy jest rafello musisz miec krakersy i składniki na budyń zawsze sie udaje Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Ptasie mleczko - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Szybkie tiramisu - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
MOŻE COŚ CI SIE PRZYDA ;-) To są moje sprawdzone przepisy któr zamieszczam własnie[/quoteJa rafaello też robię ,ale krem inny trochę i ptasie mleczko też z innych składników.;-)
:-D:-D

co do kary śmierci miałam się już niewypowiadać ale napisze ostatni raz ja jestem przeciw:tak::tak::tak::tak:
niech mają cele metr na dwa niech jedzą suchy chleb i wode i to jak na to ciężko zapracują zero tv zimna woda pod prysznicem niech ciężko pracują na wysypiskach śmieci przy sprzątani klatek w zoo niech się sami powybijają albo jebią sobie tyłki wzajemnie ale kara śmierci nie:no::no: przepraszam że dosadnie ale takie jest moje zdanie myślę że takie więzienie było by karą a śmierć dla wielu nagrodą:wściekła/y:
jestem tego samego zdania

Ja po fryzjerze wczoraj kupiłam sobie niebieski komplecik i zaserwowałam mu pokaz :-),rzeczywiście działa cuda,....
super...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-Djestem w stanie dla niej nawet striptis zrobić niech tylko zmięknie bo ja czasu nie mam:-D:-D:-D:-D:-D zachciało mi się wczoraj szynki extra kupować na gulasz:angry: chciałam luxus a było kupić jak zawsze karkówke to nie malinka chciała błysnąć:cool2::cool2::cool2:
A ja Was zaskocze ,bo ja jak robię gulasz to golonkę kupuję.
Pyszności.wypróbujcie.:tak:

Hejo!
Moje maluchy po mini przedszkolu śpią jak susły :-)
Mieszkanie nodgruzowane, mam chwilkę dla siebie.
Po południu idę z Benjaminem do kawiarni rodzinnej, gdzie są zabawki i plac zabaw, a mamusie moga w tym czasie napić się kawki.
Jestem tam umówiona z koleżanką i jej dwójką dzieci. Dzieciaczki nie będą się nudziły, a my będziemy mogły w spokoju poplotkować.
fajnie:tak:

Mam problem:baffled:
Benjamin ma zwężony napletek.
Wczoraj byłam z nim na kontroli u urologa i bylismy zdecydowani na zabieg, ale okazało się, że ten zabieg, to nie nacięcie napletka o czym do tej pory była mowa, tylko chcą mu w całości usunąć napletek :-(
Szczerze muszę przyznać, że jestem kompletnie rozbita i nie wiem co mam robić.
Nie chcę, żeby kiedykolwiek Benjamin z tego powodu miał zrobioną przykrość. W Polsce nie jest to bardzo powszechne i boję się, że koeldzy mogą się z niego naśmiewać, czy będzie się wstydził przed dziewczynami.
Nie wiem, może przesadzam i pomyślicie, że wsiura ze mnie straszna, ale napiszcie co o tym sądziecie.
Obrzezałybyście swojego syna ?
nigdy o czymś takim nie słyszałam.Kubuś też miał jakis czas z tym problemy,ale masaże po kąpieli pomogły i wszystko fajnie się porozklejało.
Ja bym go nie obrzezała.
Specjalistów jest dużo przecież.Warto poszukać innego lekarza.

G! G! G! G! wiedziałam że mi nie wyjdzie!!! normalka..grudki mi sie porobily i klejąca twarda jak skała papa wrrrrrrrrrrrrrrr nie wiem jak wy to robicie ale ja sie chyabnigdy w życiu nie naucze robic pierogów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide kupic mąke i do babci:dry:
e tam nie wyjdzie.Trochę cierpliwości,odrobina praktyki i pierożki jak malowane.
Ja robię ciasto bez jajek
tylko mąka,sól i letnia woda.
Zawsze wychodzą.:tak:

wiem.ja narzie uzywam Oilatum bo takie kupiłam.u mnie w aptece niesty Emolium nie ma ale mm próbke kremu od alergologa i tez jest dobry

a skoro o tym mowa wyszła teraz nowa seria firmy Oceanic robiacej kosmetyki z serii AA - i ta nowa seria Emolientów własnie dla alergiów,AZS iwrazliwych skór - Oillan .kupiła Weronice ostatnio mydełko i zamierzam wypróbowac.za to mydło Oillan zapłaciłam 8.50 za kostek a za Oilatum az 20.50 za kostke:szok::szok:
no te ceny porażają.:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Mamy kolejnego zabka
gratulacje
Patrysiu, zmieniłaś avatar! :-)
U nas dziś pogoda bardzo zachęcająca do spacerów. Byłam dziś z Pe z 1,5 godziny, no ale spacer skończył się awanturą, bo nie pozwoliłam dziecku zjeść kamyczka znalezionego po drodze, więc się położył na chodniku i ani kroku więcej nie chciał zrobić. Chcąc nie chcąc, wzięłam go pod pachę i zaniosłam do domu. :baffled:
Też tak robiłam :-D:-D

właśnie stwierdziła że ma nieładne majtki i wywlekła mi wszystkie z szuflady i wybieta a te co się jej nie podobają to za siebie:D:D:D
dobra :-D:-D

Moja Oliwka też ma takie pomysły że ho ho.A ulubiona zabawą jest pluskanie się w kibelku :-D:-D:-D:-D ile ja się natłumaczyłam i nie raz krzyknęłąm a ona swoje.
moje też tak robiły :-D:-D

Hej
Dzień wariata jeszcze sie nie skończył
Kupiliśmy właśnie fotelik samochodowy
FOTELIK SAMOCHODOWY-UNI BABY-9-25 KG -5 KOLORÓW (581481519) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będzie oki.

idę dalej wariować
jeszcze tu wrócę
fajny

nalesniki z parowka??A sdad bierzesz przepis na zupe wedlug PP:confused:

Na laure spadla deska do prasowania nic sie nie stalo tylko miala strach w oczkach

:happy2:

tak naleśniki z parówką -pyszniutkie -jak chcesz to podam przepis
Przepis na zupy wg PP mam z książki A. Ciesielskiej "Filozofia zdrowia"
Mogę uzyczyć jak chcesz i wkleić na forum :-D

Do góry