reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja zmykam bo zadzwoniła do mnie siostra Patyczak ze jedzie do mnie na piwko opic mojego chrzesniaka:tak::tak::tak::-);-)
Dowikla tylkosie nie spij:tak::-Dchrześniaka zdrowie
mlodemu spodobalo sie teraz oblizywanie ksiazki - bo zmienia kolory :-D
Ha ha to sobie lizaka znalazł;-)
Mój m znowu miami ink ogląda to ja mogę z wami pobajerzyć:-)Wyobrażcie sobie że na wywiadówce nie byłam ,brzuch mnie bolał,takiego doła jakiegoś łapałam ,ale poleżałam i jak nowo narodzona jestem,teraz się wstydzę:zawstydzona/y:

Ba ja też będę oglądała moment prawdy,spodobał mi się .Luna fotelik wygląda na pożądny i ładny jest......:tak:zauważyłam ,że ma jedną wadę:-cenę:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

300zł to dużo? szukalam oczywiscie tanszych, ale w tej kwesti chyba jednak nie ma co oszczedzac. ogladalam tez takie za blisko 800, ale na takie juz mnie w ogole nie stac

Dowikla tylkosie nie spij:tak::-Dchrześniaka zdrowie
Ha ha to sobie lizaka znalazł;-)
Mój m znowu miami ink ogląda to ja mogę z wami pobajerzyć:-)Wyobrażcie sobie że na wywiadówce nie byłam ,brzuch mnie bolał,takiego doła jakiegoś łapałam ,ale poleżałam i jak nowo narodzona jestem,teraz się wstydzę:zawstydzona/y:
a tam pewnie bedziesz miala wybaczone ze nie bylas na wywiadowce
Hej
Dzień wariata jeszcze sie nie skończył
Kupiliśmy właśnie fotelik samochodowy
FOTELIK SAMOCHODOWY-UNI BABY-9-25 KG -5 KOLORÓW (581481519) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będzie oki.

idę dalej wariować
jeszcze tu wrócę
fajny a jaki kolor wybraliscie mnie sie podoba pierszy przedostatni i ostatni

Dobry wieczór :blink:

Moja panienka wcinka kanapki na kolacje. Zaczęła od tego co najbardziej lubi, ogórka, potem idzie ser, potem szynka, a na końcu jak jest głodna to dojada chlebem :-D:rofl2: Grunt, że sama je a aja mam czas na BB :tak:

Po dzisiejszym obiedzie położyło mnie do wyrka, tak się obżarłam, normalnie to jem tylko jedno danie :sorry2:

Panience znowu zeby zaczynają wychodzić :baffled: Dlaczego zawsze na noc :confused:

Lecę ja wykapać :tak::tak:

Ania to co swięta spędzicie osobno????? :confused: a nie możecie troche tu trochę tu.My tak zawsze robimy.:tak::tak::tak:

Niby tak ale zauważ więxniowe nie pracują ciężko,nie jedzą suchego chleba z wodą itp,mają dobre warunki lepsze niz dzieci w domach dziecka.Dla nich to żadna kara jak siędzą we więzieniu.

Zakupy i spacer mamy dzis już zalicony.
Wcale mi sie nie usmiecha spedzac swieta osobno moze zrobie tak ze pojade z nim do jego mamy na swieta a we wtorek pojade do mojej rodziny tylko wtedy bede bez samochodu bo na dwa nie pojedziemy:baffled:Nie lubie tam jezdzic bylam tam ponad rok temu i wcale mnie tam nie ciagnie a moj jedzie na swieta i jeszcze musi zostac zeby mamie zrobic porzadek wkolo domu:dry:
medeuska, to ja już zgłupiałam z ta toksoplazmozą :szok::szok: Ale któraś z dziewczyn pisała ze to 15 zł kosztuje :tak:
A ciuszki super :tak:
Na pierogi dolewaj wody po troszeczku, najlepeij ciepłej, ja dodaje jeszcze jajo do ciasta :tak:

malinka1 gdyby nie ty to bym nawet nie wiedziała ze 100dni :szok::oo: :tak::tak::tak: Dzieki :tak:

Greti, gnaj z synalem do innego lekarza, jest możliwość tylko nacięcia, nie na 100% ale na 80% :tak:

Ato lodziki dla was z okazji 100dniówki :-D;-)
jaki pyszny deserek:-)

Mamy kolejnego zabka
Gratulacje!!
Wiktoria, gratulacje dla zebalka małego :-D

Pojadłam :rofl2: Pomidorówka :sorry2:

Z toxo niestety nie przelewki, igg i igm, grupy przeciw ciał świadczące o przebytej chorobie w przeszłości, albo o aktywnej postaci w chwili obecnej

My z M juz uczcilismy 100dniówke :-D:rofl2:

Gargamella wstała nie w sosie :baffled:

Powiedzcie mi kobitki, jak smarzycie rybkę :confused: Kupiłam swierze fileciki :tak:
po rybce wiec juz nie odpisze ale standardowo jak kazda:-D
lece robić te faworki bo same coś się nie chcą zabrać do roboty:D pa

Ja dopiero do domu dotarłam i najpierw do Was zaglądam.
Boże ile Wy już napisałyście.
Poczytam chwilkę i znikam obiadek robić.
Dziś na obiadek-zupa to kapuśniak ze słodkiej kapusty wg PP ,a potem naleśniki z parówką.
Mniammmm

Nie tylko dziewczyny ,mój też zna skróty.:-D:-D
Super postępy nocniczkowe.
Znikam na razie obiadek gotować.
nalesniki z parowka??A sdad bierzesz przepis na zupe wedlug PP:confused:
Oliwka przed chwilą zwaliła na siebie krzesło od komputera,dobrze że nic jej się nie stało,tylko trochę się przestraszyła
Na laure spadla deska do prasowania nic sie nie stalo tylko miala strach w oczkach:szok:
Ja to się czasem zastanawiam czy ta moja Paula to ADHD nie ma:-D:-D wszędzie jej pełno i już za nią nadążam:-) tyle biegania i sprzątania co po niej to z bliźniaczkami nie miałam bo one to raczej spokojne są:-)
:-D
Hej
Dzień wariata jeszcze sie nie skończył
Kupiliśmy właśnie fotelik samochodowy
FOTELIK SAMOCHODOWY-UNI BABY-9-25 KG -5 KOLORÓW (581481519) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będzie oki.

idę dalej wariować
jeszcze tu wrócę
Prawie jak coneco tylko nazwa inna ja jestem zadowolona wiec mysle ze Ty rowniez bedziesz :happy2:
lece kanaki naszykować a potem mężusia kurować żeby mi szybko wyzdrowiał papa

jak go dobrze wygrzejesz to jutro bedzie zdrowiutki:cool2:

Medeuska jak bede w Pl to sie odezwe :))Moze spotkanie we trojke z Patrysia da sie zorganizowac:confused:

Kaura oglada bajeczke i wcina bulke
Juz wykapana i w pizamce
Wczesniej moj gral wiec musialam zejsc z forum:shocked2:
Ale pojechal na budowe wiec do 22 zapewne bede sama:cool2:
Laura po 20 idzie spac wiec potem luzik:happy2:

reklama
Móje najmłodsze dziecko ma już 5 lat i jeżdzi na podkładce ,a jak było małe to nie mieliśmy auta ,a w razie wu to pożyczaliśmy fotelik od znajomych,także nie orientuję sie za dobrze w cenach fotelików,dla mnie to dużo,ale masz rację ,że liczy się tylko bezpieczeństwo dziecka.:tak:

Do góry